kies een Burn-out Herstel retreat voor jezelf

Als je Burn-out bent dan heb je geen energie om weer plannen te maken. Je wil wel maar het lukt niet. Soms lijkt het ook of je alle interesse bent verloren of gewoonweg geen zin hebt om maar iets te ondernemen. Vaak wordt er geadviseerd eerst een herstelperiode te nemen waarin je echt tot rust komt en de grootste vermoeidheid wat af neemt. Deze periode zal niet te lang moeten zijn. Hoe langer je helemaal niets doet hoe lastiger het wordt om weer te herstellen.

Of kies een Preventie Stress & Burn-out retreat

Veel bedrijven en werkgevers besteden al aandacht aan medewerkers die veel stress hebben, maar de cijfers spreken voor zich. Ruim 37% van de beroepsbevolking verzuimt regelmatig door stressklachten, overspanning en burn-out. Als werkgever kun je inspelen in het voorkomen van langdurig ziekte verzuim. Herken de signalen en motiveer je werknemers voor deskundige stress & burnout preventie reis►

Burn-out retreat Italië

Tijdens een burn out retreat kom je zeker ook tot rust. Je bent in een heerlijke ontspannen omgeving. De ongerepte natuur en de stilte die je hier nog kunt horen, zorgen ervoor dat je geest kalmeert en je lichaam spanning gaat loslaten. Dit zorgt voor een sneller herstel. Tijdens dit retreat leer je hoe je sneller kunt aanvoelen dat je over je grenzen gaat. Dit is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet weer in je oude gewoontes terugvalt. Samen bekijken we hoe het komt dat jij steeds weer kiest voor een bepaalde strategie of gewoonte. Als je dit inziet, leer je deze gewoonte sneller te signaleren en kun je een andere strategie kiezen. Die ervoor zorgt dat jij niet meer over je grenzen gaat.

Je gaat naar het eiland Sardinië

Sardinië is een heerlijk eiland met veel natuur dat zich goed leent voor ontspanningsreizen. Tijdens dit retreat heb je ook tijd van dit prachtige eiland te genieten. Er is ruimte voor vrije tijd waarin je lekker kunt gaan wandelen of gewoon even niets doen bij je lodge of aan het strand. Even helemaal uit je comfort zone zijn is zeer effectief gebleken om Burn-out herstel te versnellen. Tijdens dit retreat word je ook verwend door Toni met zijn heerlijke kookkunsten.

Geef je nu op voor deze Burnout retreat►

Vraag onze Brochure aan