Mindfulness reizen

De moderne, actieve en over het algemeen bezorgde westerse mensen hebben geen tijd om ontspannen over paadjes te lopen of onder een boom te zitten niksen. Wij houden ons bezig met een vaak overactieve denk- en gevoelswereld die eindeloos fascineert, dirigeert en commandeert. Wij hebben geen idee hoe de aandacht die we hier constant aan geven ons opsluit in onszelf en een sluier legt tussen ons en de wereld.

Er zijn tal van onderzoeken waaruit blijkt hoeveel mensen last hebben van burn-out verschijnselen. Omgaan met het reduceren van stress is vaak lastig. Een time-out en even een andere omgeving kunnen een compleet nieuw perspectief geven waardoor inzichten, nieuw gedrag en balans opnieuw ervaren kunnen worden.

Herken je dit?

  • Heb je last van stress, moeheid en slapeloosheid?
  • Ben je uit contact met jezelf?
  • Heb je last hebt van burn-out en/of energie tekort

Wat geeft een Mindfulness reis?

Je leert ruimte maken voor jezelf en wat er in je leeft. Aandacht geven aan die zaken waardoor jij het gevoel krijgt dat je geleefd wordt. Of het nou om privé of zakelijke situaties gaat, tijd voor jezelf is essentieel.

Meditaties, Mindfulness, rust en stilte helpen je om aandacht te geven aan wat leeft in je gevoelswereld. Je komt daardoor in je zachte kracht, in je ontspanning. Je voelt weer liefde voor jezelf en je wordt helder. De verstilling en andere beleving van tijd kalmeert je geest en maakt ruimte voor inspiratie en creativiteit. 

We zien je graag, tot ziens!

Geïnteresseerd in onze reizen?