Wie is Diana Bergsma

Ik leef mijn passie

Coachen, reizen en ondernemen zit in mijn bloed. Het is prachtig om mijn passie te leven en ik motiveer jou ook te gaan staan voor je talenten en passies.

De individuele coaching reizen en de groep coaching reizen geef ik al weer 9 jaar met plezier en resultaat. 
Vele deelnemers zijn al mee geweest. En kijk vooral even op de reviews die zij achterlieten!

Ondernemer zijn geeft veel voldoening, het is een uitdaging om steeds opnieuw vorm te geven, aan mijn leven en werk. En precies daar zit mijn kracht: vorm geven, invloed hebben op een zinvolle en duurzame manier van reizen en nieuwe ideeën durven uit te werken.

Met mijn voeten op de aarde

Twaalf jaar heb ik gewoond en gewerkt in de bergen in Zuid Spanje. Tien jaar bouwen en het bewerken van de aarde heeft mij grond onder mijn voeten gegeven waardoor ik letterlijk ‘geaard’ ben.

Mijn werk is veelzijdig 

  • als directeur en facilitater van “zakelijke coaching reizen”  onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en coördineer ik alle reizen en inschrijvingen van intake tot en met evalutatie.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen, de individuele coaching trajecten en geef leiding aan het team. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor continue  innovatie om de reizen én de coaching up-to-date te houden
  • ik heb contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.