Wie is Diana Bergsma

Ik leef mijn passie

Coachen, reizen en ondernemen zit in mijn bloed. Het is prachtig om mijn passie te leven en ik motiveer jou ook te gaan staan voor je talenten en passies.

De individuele coaching reizen en de groep coaching reizen geef ik al weer 9 jaar met plezier en resultaat. 
Vele deelnemers zijn al mee geweest. En kijk vooral even op de reviews die zij achterlieten!

Ondernemer zijn geeft veel voldoening, het is een uitdaging om steeds opnieuw vorm te geven, aan mijn leven en werk. En precies daar zit mijn kracht: vorm geven, invloed hebben op een zinvolle en duurzame manier van reizen en nieuwe ideeën durven uit te werken.

Coachingreizen

In samenwerking met het team verbinden wij het coachen met reizen, waardoor mensen nieuwe leerervaringen, diepgang, inzichten en bewustwording ervaren in samenhang met ontspanning, avontuur en nieuwe culturen.

Dit fundament zorgt ervoor dat mensen kunnen groeien en ontwikkelen om een onvergetelijke ervaringen op te doen.

Zakelijke Coaching

Naast de coaching reizen bied ik ook de zakelijke coaching coaching aan.

Met mijn voeten op de aarde

Twaalf jaar heb ik gewoond en gewerkt in de bergen in Zuid Spanje. Tien jaar bouwen en het bewerken van de aarde heeft mij grond onder mijn voeten gegeven waardoor ik letterlijk ‘geaard’ ben.

Mijn werk is veelzijdig 

  • als directeur en facilitater van “zakelijke coaching reizen”  onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en coördineer ik alle reizen en inschrijvingen van intake tot en met evalutatie.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen, de individuele coaching trajecten en geef leiding aan het team. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor continue  innovatie om de reizen én de coaching up-to-date te houden
  • ik heb contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.

Mijn achtergrond is: 

HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). En ik ben dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor. Ik heb vele trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, familie-werk opstellingen, psychodrama, rollenspel en stemexpressie. Ik heb meer dan 30 jaar werkervaring.

 

We zien je graag, tot ziens,
Diana Bergsma
Directeur Zakelijke Coaching Reizen

Bekijk onze reisbestemmingen.