Wat zeggen deelnemers over de reizen?

  • Loopbaan Coaching Italië
    07 jun 2024

    Loopbaan Coaching Italië

    Ik wilde op een coaching retreat waarin het voor mij duidelijk zou worden wat de volgende stap zou zijn in mijn carrière. Mijn andere doelen gingen over leren grenzen aangeven op mijn werk en privé.

    Ik kwam voor loopbaanontwikkeling maar heb veel meer geleerd dan ik had verwacht. Vooral dat ik degene ben, die de verandering kan inzetten wanneer ik wil. Ik was er klaar voor dit te doen alleen ik wist niet hoe en waar naartoe. Dat is nu volledig duidelijk geworden. Ik voel me nu alsof ik een stevige bodem onder mijn voeten heb en kan gaan waar ik wil. En kan doen wat ik wil. Dat voelt heel sterk en veilig.

    Ik heb coach Monique leren kennen als gedreven en kundig, ik voelde meteen een goede chemie. Ik ben normaal niet zo snel emotioneel maar bij haar voelde het meteen als vertrouwd.

    Ik ervaarde zelfs dat ik me kon overgeven aan haar leiding. Een compleet nieuwe ervaring voor me. Ik ben erg goed in het zo draaien dat het komt zoals ik wil, Monique doorzag al mijn trucjes. En zorgde ervoor dat ik niet weg kon duiken in mezelf. Confronteren doet ze op een hele prettige manier en zeker met veel humor.

    Van mezelf ben ik nogal gestructureerd en ik had ook van mijn werk de nodige doelen meegenomen die ik in het coaching traject graag zou willen behandelen. Elke keer als ik weer te snel wilde gaan in de coaching sessie en de doelen erbij wilde pakken, floot ze me terug. Eerst aan jezelf denken nu, het mag nu. Dat vond ik spannend en ook wel lastig in het begin. Ik dacht ja, maar als ik nu na die dagen niet alles heb behandeld wat dan? Ja wat dan? Wat gebeurt er dan? Wat maakt het uit? Beetje bij beetje liet ik mijn controle los en voelde mijn lichaam verzachten onder de begeleiding van Monique.

    Aan het einde van het traject pakte Monique heel concreet de doelen er weer bij en zei nu mag je weer met een lach. En tot mijn verbazing was er niets blijven liggen, alle doelen waren gehaald zonder zorgen, druk maken, piekeren, malen maar juist met meer rust en minder doen. En minder controle.

    Ik voel nu wat dit met me doet en kan nu steeds weer naar dit gevoel terug gaan.

    Dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring!

    Ellen.K
    Projectmanager

  • Burn-out herstel coaching Indonesië
    08 mei 2024

    Erkenning voor mijn Burn-out

    Aan het begin van mijn burn-out overviel alles me. Moeite met het erkennen van de burn-out, schuld naar mijn omgeving en ook schaamte dat ik het zover heb laten komen.

    Streng als ik ben voor mezelf, ben ik op zoek gegaan naar iets wat me zou dwingen om het herstel echt aan te gaan. Als het ware af te trappen. Out of the comfort zone. En zo kwam ik bij www.zakelijkecoachingreizen.nl terecht. In een persoonlijke telefonische intake met Diana, heeft ze met me meegedacht over wat in mijn situatie het beste zou kunnen passen. En waar ik keek naar korte reizen naar Spanje of Italië, kwam zij met het idee van een burn-out herstel reis in Indonesië; een retraite van 10 dagen wat ik zelf totaal niet overwogen had.

    In de burn-out, en zeker in het begin, is alles warrig en onoverzichtelijk. Diana heeft me goed begeleid in de te nemen stappen en in contact gebracht met Margo. En dat was een gouden greep. De reis (drie dagen heen en drie dagen terug), de locatie, de totaal andere setting, het klimaat, de 10 dagen retraite en vooral de locatie en de mensen daar hebben me enorm geholpen om te landen. Ik kon niet anders dan tot rust komen. En de gesprekken met Margo en de persoonlijke en gerichte activiteiten hebben me goede inzichten gegeven om in Nederland mee verder te gaan.

    Waar ik vooraf opzag tegen de reis naar Java, was dat juist een heel fijn onderdeel. Ik kwam even uit mijn hoofd. Zoveel te zien en zo anders. Maar ook ontspannen genoeg om me tijdens de reis niet gestrest te voelen. Grotendeels kwam dit door de goede begeleiding van Margo wat me op voorhand al een ontzorgt gevoel gaf. Ik hoefde me nergens druk om te maken.

    Ik ben heel blij dat ik mezelf dit 'cadeau' heb gegeven. De weg naar volledig herstel is nog pittig, maar ik weet niet of ik het zonder mijn retraite met zelfliefde en geduld had kunnen aangaan. En daarom raad ik iedereen die het zichzelf gunt om tot rust te komen, om jezelf weer terug te vinden en te landen zodat je kunt overzien wat de keuzes zijn die jij voor jezelf moet maken, aan om een mooie reis met doel en inhoud te maken.

    Bart (Ondernemer)

  • Leiderschap reis en zeilen
    09 feb 2024

    Leiderschap reis en zeilen

    Een ongelooflijk mooie reis gemaakt met Zakelijke Coaching Reizen! Mijn oog was gevallen op een zeilreis door Kaapverdië. Ik heb eerder gezeild en vind het heerlijk om van eiland naar eiland te varen en dan echt helemaal weg te zijn van de bewoonde wereld. Na mijn inschrijving werd ik gebeld door Diana die mij meer informatie gaf over de reis. Daarbij heeft ze meegedacht over het stukje persoonlijke ontwikkeling waaraan ik zou kunnen werken tijdens de reis. Ze komt warm en oprecht over wat ik als erg prettig heb ervaren. Ook na de reis belt ze even om te checken of alles naar wens is geweest.

    Dan is het zover! Ik mag de reis maken met coaches Martin en Lisa! Niet alleen de zeiltocht door Kaapverdië was bijzonder, maar ook mijn innerlijke ontdekkingsreis. Kun je in één week hardnekkig, tegenwerkend gedrag ombuigen tot een nieuwe en energie-gevende overtuiging en dit ook nog verankeren in een nieuw gedragspatroon? JA!!

    De verandering

    Met Lisa en Martin als coaches is dat mogelijk. Op een heel natuurlijke manier komen diepgaande gesprekken op gang die overgaan in een coachsessie. Zij voelen heel goed aan wat je nodig hebt en zien snel verbanden en patronen. Waar anderen misschien stoppen bij het herkennen en benoemen van gedrag, slagen Martin en Lisa erin om een daadwerkelijke verandering te laten plaatsvinden.

    Zij laten inzien wat er nodig is om afscheid te nemen van het oude gedrag en hoe je het nieuwe gedrag kunt verwelkomen en verankeren. Inmiddels ben ik twee weken thuis en heb ik ook in het normale leven ervaren dat ik niet meer terugval in mijn oude patroon en ik veel positiever en energieker ben. Ik voel me een stuk vrijer in mijn doen en laten.

    De zeilweek heeft helemaal niet zwaar gevoeld, terwijl ik wel flink aan mezelf heb gewerkt. Ik voelde me enorm welkom bij Martin en Lisa, heb heerlijk gegeten en Martin heeft me ook nog eens zeil les gegeven.
    Ik ben heel blij dat ik deze break heb genomen, en kan het iedereen aanraden.

    Dank van Roxanne Berg

  • Ik ben tot rust gekomen in Sri Lanka
    26 jan 2024

    Ik ben tot rust gekomen

    Het resort in Sri Lanka is een geweldige plek. Het terrein is prachtig met veel bloemen, schattige eekhoorns en soms zelfs apen, met een mooi zwembad en de behandelingen zijn geweldig. Personeel is zeer vriendelijk en staat altijd met een glimlach voor je klaar. Het eten is heerlijk. Gezond en vol van smaak en bereid volgens de Ayurvedische principes.

    Op sommige avonden zijn er extra dingen zoals Sri Lankaanse kooklessen en begeleide meditatie van een meditatiemeester en een monnik.

    De behandelingen worden allemaal gepland rond je individuele behoeften en omstandigheden en er is regelmatig overleg met de plaatselijke Ayurvedische artsen. De behandelingen worden zeer goed uitgevoerd door gekwalificeerde, ervaren therapeuten die echt weten wat ze doen. Ik ben echt tot rust gekomen en ben van mijn lichamelijke klachten af.

    M. Boere

  • Burn-out Herstel Zeilen
    20 dec 2023

    Ik heb al langer een burn-out en helaas werk ik al een jaar niet meer.

    Ik zag er best wel tegenop om een week lang met wildvreemde mensen te moeten doorbrengen in een toch een beperkte ruimte.

    Gelukkig voelen de coaches Martin en Lisa op bijna perfecte wijze aan wat jij als deelnemer nodig hebt, om je thuis te voelen op hun mooie boot. Ze geven je alle ruimte om jezelf te zijn, dat was ook wat ik nodig had.

    Ik was het contact met mezelf kwijtgeraakt en durfde het deze week weer aan te gaan. Stap voor stap kreeg ik weer vertrouwen en voelde me energieker worden. Ook het plan naar mijn werk hebben we uitgestippeld en mijn werkgever heeft dit ook geaccepteerd. Ik ben er nog niet maar heb hoop en doelen!

    Ik zou zeggen: Voor iedereen die om wat voor reden is uitgevallen op het werk en zichzelf weer een beetje op de kaart wil zetten: Durf de stap te maken!

    Deze reis heeft mij in ieder geval heel veel gebracht! Dank jullie wel, Martin en Lisa voor deze onvergetelijke reis en geweldige belevenis!

    Fred.W
    Projectmanager

  • Burn-out Preventie reis Spanje
    28 nov 2023

    Burn-out Preventie reis Spanje

    Wil graag vertellen wat een bijzondere reis ik heb gehad in Spanje. Ik ben heel gastvrij ontvangen door Maneesha, haar hond en 5 poezen.

    Het was een mooie innerlijke reis waarin ik mezelf heb terug kunnen vinden. We hebben hele fijne vegetarische gerechten gehad, heerlijk geslapen en de mazzel gehad dat het in november alle dagen 24 graden is geweest.

    Voor mij een vakantie met een gouden randje.

    Hetty Dontje

  • Ondernemers Traject Zutphen
    23 okt 2023

    Ondernemers Traject Zutphen

    Na de intake met Diana was ik enthousiast en heb gelijk 6 uur coaching geboekt verdeeld over 3 dagen.
    De eerste sessie was gericht op mijn eigenwaarde en mijn zelfbeeld. Tijdens deze sessie hebben we vanuit Voice Dialoque gewerkt en ervaarde ik wat er in mij gebeurde als ik op een andere stoel ging zitten. Diana verdiepte de sessie door een mooie visualisatie waarin ik contact kon maken naar mijn innerlijk kind deel.

    In de 2de sessie stond centraal om als zzp mijn kenmerken/specialisme helder te krijgen.
    Door in een rollenspel te gaan was het mij gelijk duidelijk waar mijn belemmeringen zitten. Ook het thema dat ik het waard ben om het juiste bedrag te vragen aan mijn klanten kwam aan bod. Mijn huiswerk was om duidelijke pakketten te maken.

    De 3de sessie ging over mijn familie, met de vraag: waarom voel ik mij zo anders dan de rest.
    Via een familie opstelling werd duidelijk wat mijn rol is binnen de familie en hoe ik deze nog steeds in stand houdt. Ik kan het nu wat los laten en meer mijn eigen weg gaan. Ik ben bewuster over mezelf in het contact met mijn moeder en ik ben assertiever. 

    Zakelijk weet ik nu waar ik sta, wat ik nu wil en hoe ik het in de toekomst voor me zie.
    Al met al hele fijne coaching sessies die me echt verder hebben geholpen en inzichten hebben gegeven. Hierdoor ervaar ik nu meer innerlijke rust.

    Hartelijke groet,
    Lia Lommers
    Ondernemer

  • Ondernemers Traject Italië
    23 okt 2023

    Ondernemers Traject Italië

    Ik heb ongelooflijk veel geleerd van Monique. Super fijne coach die me hielp alles weer op een rijtje te krijgen. Het grootste thema was mijn onderneming.

    Monique is fijn down to earth en niet te zweverig. Ze heeft me de spiegel voorgehouden en dat was moeilijk. Echter weet ik nu wel aan het bijna einde van mijn loopbaan wat en hoe ik verder wil. Met mijn bedrijf en privé!

    Elke dag liep ik naar het strand waar ik rustig kon reflecteren en ontspannen.

    Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen.

    Aan jezelf werken op een goeie locatie met fijne mensen.

    Groet van Johan

  • Burn-out reis Spanje
    30 jun 2023

    "Na een moeilijke en zware periode waarvan ik ook op mijn werk behoorlijk last had, besloot ik een retraite week te boeken via Zakelijke Coaching Reizen.

    Deze week in Spanje was een geweldige en bijzonder fijne ervaring wat mij heel veel hulp en inzichten heeft gebracht.  
    Mede hierdoor ben ik de kracht en energie weer aan het terugkrijgen.

    Voor mij een turning-point  geweest!"

    P. Voogt

  • Coach en Support de Coach - Teamleider Training
    24 okt 2022

    Coach en Support de Coach - Teamleider Training

    Diana is een zeer ervaren coach en ik kan bij haar altijd terecht als ik het gevoel heb dat ik vastloop in mijn werk als coach. Zij weet de situatie altijd goed in te schatten en reikt mij mogelijkheden aan om mijn inzicht als coach weer te verbreden en te verdiepen.

    Ze is beschikbaar om even te sparren over een onderwerp, en regelmatig vraag ik ook om een andere werkvorm te leren inzetten in mijn werk. Ik werk al jaren met haar samen en haar kwaliteit die ze inbrengt met al haar ervaring op verschillende vlakken, zowel zakelijk als coachend, is van grote waarde.

    Diana heeft ruime ervaring met groepen-individuen-team-coaches en zij heeft een heldere kijk op mijn vragen, ontwikkeling en technieken, weet het objectief en zakelijk te houden en tegelijk altijd vanuit liefde en respect.

    Marieke P.R. Coach

    Bekijk de training

  • Leiderschap reis Italië-Sardinië
    14 jun 2022

    Leiderschap reis Italië-Sardinië

    Mijn bedrijf in vastgoed draait al jaren goed en ik heb financieel niets te klagen. Maar ik voelde me niet gelukkig, althans ik dacht van wel, omdat ik altijd werkte. Ik had het idee dat Ik er altijd moest zijn of in ieder geval bereikbaar moest zijn, en langzaam aan werd ik werd overspannen. Alleen met mijn vrije tijd wist ik niet wat te doen. 

    Mijn vrouw was niet blij, met mijn afwezigheid en mijn kinderen zag ik alleen op zondag. Ik dacht, dat komt wel. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik helemaal leeg van binnen was. Lastig om uit te leggen, maar ik voelde dat ik het helemaal anders wilde gaan aanpakken. Hoe dat wist ik niet.

    Ik zocht via google op Leiderschapsreis en na een telefoontje met Diana, (directeur zakelijke coaching reizen) voelde het gelijk goed. Ik voelde me gemotiveerd en begon met 3 online sessies en daarna ben ik bij Monique op Sardinië geweest.

    Een fijne week met een intensief coaching traject, daar heb ik veel geleerd over mezelf. En het heeft mij vooral laten zien hoe ik een goede “baas” kan zijn voor mijn personeel en tevens ook voor mezelf. Er is nu balans op de zaak en thuis en dat voelt goed. Ik heb meer tijd voor mijn kinderen en durf de controle ook los te laten in mijn werk. De perfectionist in mij, die is er nu eenmaal, alleen heb ik wel regie over dat deel in mij.

    Een geruststellende les was: als je denkt dat je alles weet, dan kom je erachter dat je eigenlijk niets weet. Ik heb een Toptijd gehad op Sardinië! Ik raad het ieder aan deze reis te doen met een leidinggevende baan!

    Dank van Harry B, 54 jaar
    Ondernemer in vastgoed

  • Loopbaan coaching en Outplacement reis Indonesië
    09 jun 2022

    Loopbaan coaching en Outplacement reis Indonesië

    Wauw wat heb ik genoten van mijn reis naar Indonesië. De eerste week op Karimunjawa was geweldig. Een week om helemaal tot rust te komen en mezelf opnieuw te ontdekken. 

    • Mijn persoonlijke doelen waaraan ik wilde werken waren:
    • Wat zijn mijn sterktes/kwaliteiten
    • Wat zorgt bij mij voor bevlogenheid
    • Waar haak ik op af
    • Hoe zorg ik ervoor dat andere mij op waarde schatten
    • Waarom lukt het mij in de ene situatie wel om grenzen aan te geven en in andere niet
    • (hiërarchie, angst...)
    • Wat voor werkomgeving, bedrijf, cultuur zou goed bij mij passen

    De Loopbaan Coaching

    De dag begon rustig met een yoga sessie in de Pendopo, een prachtige houten ronde werkplek, wat erg fijn en rustgevend was. Gedurende de 1ste week heb ik coaching sessies gedaan waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en nog meer leerde over mezelf. Margo is erg prettig gezelschap. Ik vond het heel fijn dat ze zo'n open mindset heeft en je echt kan enthousiasmeren om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ze neemt ruimschoots de tijd voor je en vraagt goed door. Ik vond de creatieve oefeningen het leukst om te doen. Vooral om een moodboard te maken. Ik kreeg als thema "verlangen". Met behulp van plaatjes en verf kon ik mezelf uitleven op mijn moodboard, welke we daarna bespraken. 

    Ik vond het ook zeer interessant om meer over mezelf te leren door middel een human design sessie. Daaruit kon ik de conclusie trekken, dat ik niet altijd goed met mijn energie omga en meer aandacht moet besteden aan mijn eigen behoeftes en mijn eigen rol binnen mijn gezin en de maatschappij. 

    Ook de activiteiten die aangeboden worden zoals snorkelen, een eiland tour, een wandeling naar een waterval en een bezoek aan de lokale markt waren erg mooi en fijn.

    Rondreis Yogyakarta

    De tweede week heb ik doorgebracht in Yogyakarta, waar we prachtige tempels en paleizen bezocht hebben. Ook de fietstocht door de kampungs was fantastisch. De meditaties en andere spirituele oefeningen (o.a. Latifa meditatie, Full moon ceremonie) vond ik fijn, behalve de Ho'oponopono. Ik vond die te intiem en voor mij erg ongemakkelijk. Bij de laatste ceremonie, de water purificatie ceremonie, merkte ik dat het veel was geweest voor mij en dat ik aan mijn ceremoniële taks zat. Omdat ik niet bekend was met dit soort ceremonies werd ik telkens uit mijn comfort zone gehaald. Ik wist van tevoren ook niet goed wat ik mij bij de verschillende ceremonies voor moest stellen dus ik was ik niet altijd even goed voorbereid. Ik vond het wel mooi om zo bewust met iets bezig te zijn en te leren van andere tradities en culturen. 

    Resultaat

    Ik weet nu dat een grote organisatie of bedrijf niet goed bij mij past. Ik heb daarom besloten om voor mezelf te beginnen. Hoewel ik dat nog steeds spannend vind, wil ik het wel gaan proberen. Ik vind het fijn om te weten dat dit vanuit verschillende oogpunten ook bij mij blijkt te passen. Ik heb ook geleerd dat ik best krachtiger en overtuigender mag zijn, zonder bang te hoeven zijn dat mijn boodschap verkeerd overkomt. 

    Ook wil ik graag weer wat meer gaan doen met mijn creativiteit, zoals b.v. blogs schrijven.

    Kortom, deze loopbaan coaching reis is een erg mooi cadeau om aan jezelf te geven.

    Janneke v A.
    (Bedrijf: Honeywell)

  • Wandeltrekking Ngorongoro persoonlijk leiderschap
    08 apr 2022

    Wandeltrekking Ngorongoro persoonlijk leiderschap

    Ik heb kennis mogen maken met dit avontuur, zowel de trip door het prachtige Tanzania als door mijn innerlijk/mind. Ik kan het iedereen aanbevelen om dit avontuur aan te gaan onder de bezielende begeleiding van Alina.
    Al mijn boekenwijsheid hebben invulling en betekenis gekregen. Ik heb het stukje goud in mijzelf gevonden.

    Ik heb Alina leren kennen als iemand die natuur en coaching prachtig samenbrengt en een duidelijk coachingprogramma heeft zonder dat je het gevoel hebt in een stramien te zitten. Kernwoorden zouden zijn, rust, ruimte, nieuwe inzichten en verhelderend.

    Nogmaals onwijs bedankt voor de inzichten.
    Paul Heuker, Nederland (april 2022)

  • Loopbaancoaching reis in Indonesië
    18 apr 2020

    Loopbaancoaching reis in Indonesië

    Van te voren had ik niet kunnen bedenken wat mij te verwachten stond, ik heb mij volledig opengesteld en heb er van genoten. Deze loopbaancoachingsreis en begeleiding heeft mij veel meer gebracht dan enkel loopbaanbegeleiding, ik ben ook als persoon gegroeid. Alles in z’n eigen tempo, geen overvolle dag planning, heel ontspannen maar oh zo veel gebracht.

    Ik ben heerlijk tot rust gekomen, ik was een controle freak maar heb voor vertrek besloten niet naar de planning per dag te vragen. Ik heb de energie weer door mijn lichaam voelen stromen, ik voeld alles tintelen, geen drukke gesprekken in mijn hoofd, helemaal leeg in de positieve zin, er was geen angst en ik voelde mij heel speciaal.

    Mijn loopbaancoaching  doelen waren: 

    • Ik wil na 24 dienstjaren bij mijn huidige werkgever mijzelf resetten
    • Verwerken van afscheid van dit werk en bedrijf
    • Aandacht besteden aan mijn visie op werken en leven (work-life  balance)
    • Inzicht in mijn talenten en hoe ik deze kan inzetten
    • Bouwen aan zelfvertrouwen

    Ik ben dankbaar voor de coaching

    De dag starten met mijn gevoel, mijn dankbaarheid en mijn doelen uit te spreken. Kansen zien en doen wat ik wil doen zonder over de beren op de weg na te denken. Mij bijtijds terug te trekken en te mediteren.

    Margo is een warme vrouw, ze nam tijd voor me om naar mijn verhalen te luisteren, zij is niet te oordelend en daagde me uit door mij dingen te laten doen waarover ik oordelen had. Ik heb geleerd me openstellen en nieuwe ervaringen op te doen waardoor ik nu zie dat ik meer kan dan ik dacht.

    Ik ging naar een paradijs op aarde

    My secret garden. De eerste nacht werd ik in mijn eigen mooie huisje verrast door een symfonie van wilde dieren. Wat een geluid komt er uit de jungle, ik wist niet wat mij overkwam, zo heftig, ik miste alleen nog een tetterende olifant. Maar het klopte, het klopte met deze magische plek. Alles is liefdevol en met mensenhanden bedacht en gemaakt. De natuur wordt met respect behandeld en je bent echt weg van de bewoonde wereld. Een hele veilige plek.

    De dagelijkse Yoga class was ook voor mij een geheel nieuwe ervaring, een goede kickoff van de dag (na een heerlijke kop koffie natuurlijk) ! Heel fijn om te kunnen doen op deze prachtige plek.

    De snorkling tour was voor mij een hele grote overwinning op mijzelf. Het bezoek aan een onbewoond eiland was ook zeker heel bijzonder, denk er nog vaak aan terug en hoop dit nog eens te mogen doen. De wandeling met Margo was gaaf! Erg opletten waar je volgende stap gezet werd, midden door de jungle; fantastisch! We waren daar met z’n twee en we deden het gewoon. 

    Het eten was een geschenk

    Ik heb ook genoten van de maaltijden, het avondeten was altijd heel divers en zo smaakvol! Elke maaltijd was weer een verassing en een geschenk! Evi en Mur hebben op verzoek ook een keer pandan pannenkoekjes met kokos gemaakt. Toppers in de keuken! Het team was super lief, leuk, grappig. 

    Je bent echt 24-7 in de natuur

    De bungalow is een ruime, schone en veilige plek. Direct aan de blauwe warme zee. Alam Kita is my secret garden. Ik heb geen afscheid genomen, ik kom terug. Ik heb mij heel lang niet zo waardevol gevoeld en zo liefdevol behandeld. Een van mijn leerdoelen was, dat ik tijdens deze retreat wilde ontdekken welke baan bij mij zou passen; ik wilde namelijk een baan waarbij ik me waardevol voel, ik heb het hier mogen ervaren en dat neem ik mee naar mijn volgende baan.

    Mag ik je nogmaals hartelijk danken voor deze bijzonder magische reis. Ik ben echt een ander mens geworden! 

    Angélique Sprenkels (39 jaar)
    Beschikbaar voor dynamische nieuwe uitdaging op HR/office/admin. gebied

  • Individuele Coaching Traject Nederland
    16 apr 2020

    Ik heb geleerd mezelf meer te accepteren

    Ik liep zowel privé als in mijn werk tegen een aantal dingen aan die mij belemmerden in mijn dagelijks functioneren. Op advies van mijn manager heb ik een afspraak gemaakt met Diana om een paar keer met haar in gesprek te gaan. Ik ging heen met het idee "zij gaat mij leren hoe ik dingen anders moet doen en wat ik moet veranderen aan mezelf".

    Anders werd het zeker……

    Gedurende de gesprekken die ik met Diana had leerde ik waar bepaalde gevoelens en reacties vandaan komen.
    Waarom ik op mijn manier de dingen doe. En dat daar niks mis mee is. Ik heb geleerd meer te accepteren dat ik ben wie ik ben. Maar ik heb ook geleerd soms kritisch naar mezelf te kijken. Eerst eens te observeren, te analyseren en daarna pas te reageren. En de dingen te doen zoals ik ze wil doen. Voor mezelf en niet voor een ander. De afgelopen weken ben ik hier thuis mee aan de slag gegaan. Soms is het best lastig, je vervalt al snel weer in oud gedrag en oude gewoontes.
    Maar ik probeer nu meer de tijd te nemen om dingen te overdenken en bewustere keuzes te maken. Dat geeft veel meer rust. Zowel in mijn hoofd als in mijn hart. Dankjewel Diana! 

    Ik zal ongetwijfeld op termijn nog eens opnieuw contact met je opnemen voor een telefonisch consult of een nieuwe afspraak. Er valt nog genoeg over mezelf te leren.
    Voor nu eerst bedankt voor je hulp tot zover!

    Groet van Anneke Renkema

  • Loopbaan coaching reis Italië-Sardinië
    07 mrt 2020

    Loopbaan coaching reis Italië-Sardinië

    Ik stond voor een grote keuze op mijn werk. Ik houd van mijn baan maar de druk werd me te groot. Ik viel uiteindelijk uit met een burn out en dit wil ik niet nog een keer meemaken.

    Ik was leidinggevende binnen een team maar i.v.m tekort aan personeel hebben ze mij doorgeschoven naar de positie van coördinator van de verschillende teams binnen ons bedrijf.

    Op mijn tenen lopen

    Toen ik bij Monique kwam wist ik niet of deze baan bij mij paste. Het voelde alsof ik op mijn tenen moest lopen om te bewijzen dat ik het kon. Samen met haar heb ik gekeken of dit de baan was die ik werkelijk wilde.

    En ik kwam erachter dat ik dit echt heel graag wilde. Monique werkt heel overzichtelijk, ze heeft me geholpen meer inzicht in mezelf te krijgen met name op het gebied van wat ik kan en wat ik wil.

    En daar kwamen best verrassende kwaliteiten uit, die ik nu goed kan inzetten. Het voelt alsof het me veel minder energie kost. En ik voel me krachtiger en steviger in mijn schoenen staan.

    Ik ben inmiddels als 3 keer in het mooie Sardinië geweest, omdat ik het een heerlijke plek vind waar ik echt even helemaal tot mezelf kan komen. Het eten van Toni is een verwennerij en ik kom elke keer weer met nieuwe en heldere inzichten thuis.

    Gwen, 48 jaar, leidinggevende in de zorg

  • Individuele Coaching Traject Nederland
    10 feb 2020

    De Legpuzzel

    Door alle emotionele stress de laatste tijd, was ik mezelf wat verloren. Ik denk dat vele mensen zich hierin wel herkennen: alles te veel aantrekken, alle problemen willen oplossen ook al zijn het jouw problemen niet.

    Ik heb dat de laatste 2 jaar heel veel gedaan: mijn echtgenoot die al jaren vecht tegen een burn-out, was mijn barometer. Als hij nerveus was, dan was ik dubbel zo nerveus. Als hij van die hartverscheurende huilbuien had, weende ik dubbel zo hard mee, puur uit machteloosheid omdat ik hem niet kon troosten.

    Zo ben ik geleidelijk aan overgevoelig geworden voor stress. Teveel werk, teveel zorgen, te weinig slaap. In een neerwaartse spiraal. Op een bepaald stressmoment stond ik te daveren op mijn benen en had ik het gevoel dat ik ging flauwvallen. Zo kon ik niet langer verder. 

    Toen ben ik op zoek gegaan naar iemand die me zou kunnen helpen. Ik wou alles even kunnen resetten in mijn leven, herbronnen als het ware. 

    Zo kwam ik bij Diana Bergsma terecht, ik las op haar website: "Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, dat je de grip kwijt raakt. Je bent te streng en te gedisciplineerd voor jezelf en je loopt tegen je grenzen aan. Ook carrière switches, verlies, scheiding, zijn onderwerpen waarvoor je hulp mag vragen."

    Dat maakte me nieuwsgierig, en ik nam contact op met haar. Zij is een vrouw die rust en vertrouwen uitstraalt, zelfs via de telefoon :-), dus mijn gevoel zei: ga ervoor!

    Tijdens de intense driedaagse therapie ben ik geleidelijk aan weer tot mezelf kunnen komen. Het proces was als een soort van legpuzzel, en elke dag vond ik weer een paar nieuwe puzzelstukjes die op hun plaats vielen. 

    Ik heb nu ook de kracht gevonden om de zorgende rol die ik 2 jaar heb volgehouden, los te laten. Ik moest voor mezelf een lijn trekken.

    Ik heb mijn "zorgende ik" bedankt voor alle goeie zorgen. Nu is het tijd om andere "ikken" te exploreren en uit te dagen. Tijd om weer in mijn positieve kracht te gaan staan. Dankjewel Diana. 

    Van Amaryllis Temmerman (Kunstenaar)

  • Individuele coachingsreis Tanzania
    04 okt 2019

    Een levensveranderende ervaring 

    Een week, waarin ik echt over mezelf leerde door de juiste gekozen verscheidenheid aan technieken (coaching, meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen) die zorgvuldig werden ingezet om mijn persoonlijke doelstellingen te dienen.

    De locatie ligt in de stad Mwanza, het heeft een geweldige tuin en combineert de natuur met een meer levendige hoek van de stad. Alina zorgde ervoor dat ik me echt thuis voelde en liet me de schoonheid van Mwanza zien.

    In mijn reis daarna, was het Alina die me verbond met geweldige locals die me het echte Tanzania lieten zien. Op basis van haar aanbevelingen heb ik geweldige en adembenemende plaatsen bezocht.

    Haar kennis van Tanzania, passie om contact te maken met de lokale bevolking en te rijden buiten de gebaande paden / deel uit te maken van de ware natuur, heeft mijn reis in Tanzania onvergetelijk gemaakt !!

    HEEL ERG BEDANKT Marieke

  • Individuele Coaching Traject Zutphen
    01 sep 2019

    Individuele Coaching retraite Nederland

    Ik vind het heel mooi wat Diana geeft aan mensen. Zij is in staat met de manier waarop zij coacht snel tot de kern te komen en dat doet zij op een hele natuurlijk wijze. Zij zorgt ervoor dat ik in alle rust naar mezelf kan kijken en voelt precies aan waar ik tegenaan loop.

    Diana maakt de coaching heel begrijpelijk en helder, in haar werk met de opstellingen, Voice Dialogue en andere methoden.

    Wat mij verbaasd zijn de opstellingen, dat je buiten je gedachtes kan voelen welke posities je kan innemen. Het heeft mijn positie als moeder wel ruimte gegeven, het is geweldige methode.
    Ook het uittekenen van mijn “delen” die bij me ik horen was enorm verhelderd. De Voice Dialogue oefeningen via de “delen ” in mij te laten spreken was verrassend en effectief. Zoals b.v. de onzekere, de innerlijke criticus of de analyticus in mijzelf beter te leren kennen.

    Ik waardeer Diana, ook omdat zij zichzelf laat zien als mens. Dat maakte voor mij deze 3 daagse wel heel fijn en menselijk.

    Heel veel dank van Monique.V
    Maatschappelijk Werker

  • Individuele Coachingsreis Indonesië
    27 aug 2019

    Coachingsreis Indonesië

    Op 29 december j.l. kwam ik na een nogal heftige periode aan op Karimunjawa. Ontredderd, gestrest, over m’n toeren, mezelf misschien wel even kwijt…. nu 10 dagen later ben ik weer de dame die ik in mijn hart ben. Optimistisch, vrolijk, verbonden, vol vertrouwen, het leven tegemoet lachend…

    Dank Margo, voor mijn prachtige verblijf! Jullie zijn gastvrij en liefde heeft mij weer laten opbloeien en mijn kracht teruggegeven. Ik heb 10 dagen mogen ervaren waar het leven omgaat in al haar simpelheid en contact met de natuur. Jullie maken alles van materiaal wat daar is en jullie leven met weinig. Een mooie spiegel voor mij als Westerlinge.

    Ik raad iedereen aan die voor welke reden ook zichzelf een groot kado wil geven deze coaching reis te doen. Yoga, meditatie, massage, wijsheden, ceremonies, eiland hoppen, paradijsjes bekijken, zwemmen, snorkelen, tot rust komen… alles kan niks moet.

    Het was daarom super! Dankjewel lieve Margo.
    Ik kom graag weer terug! 

    Elsje Smit  

  • Individuele Coaching Traject Zutphen
    27 aug 2019

    Individuele Coaching Traject Nederland

    Met respect, aandacht en ruimte voor je eigen proces krijg je inzicht in de rode draad van patronen en afweer in je leven die je belemmert om te zijn wie je werkelijk bent. Het kunnen herkennen, begrijpen en naast me neerleggen van oude pijn is bijzonder waardevol voor mij. 

    Ik kan nu ingrijpen in vastgeroest belemmerend gedrag en indien nodig de ander erbij betrekken om mij daarbij te helpen. Ik heb tijdens dit personal coaching traject een belangrijke eerste stap gezet richting volledige acceptatie van mezelf, waardoor ik met meer liefde naar mezelf en anderen kan kijken. De tijd van het nieuwe DOEN is aangebroken! 

    Veel dank Bianca
    Leidinggevende


    "Tijdens mijn driedaagse individuele coaching bij Diana heeft zij veel deuren geopend die ik al jaren gesloten had, waarachter ballast zit die ik met me mee draag. Door middel van diverse werkvormen heeft Diana me doen voelen wat ik echt nodig heb, in plaats van met mijn hoofd te bedenken wat goed zal zijn.

    Ze wist een aantal rake conclusies te trekken over de vorming van mijn persoonlijkheid door gebeurtenissen uit het verleden, rollen binnen het gezin stonden hierbij centraal.

    Verder heb ik goede tips gehad voor mijn houding tegenover anderen. Diana heeft me met veel warmte ontvangen, de coaching was niet altijd leuk, maar zeker doeltreffend!"

    veel dank Lies
    Verpleegkundige

  • Individuele Coaching Traject Zutphen
    23 aug 2019

    Individuele Coaching Traject Zutphen

    Ik ben moeder van een zwaargehandicapt rolstoelgebonden kindje en daarnaast jurist bij een grote Nederlandse bank. De situatie thuis is emotioneel zwaar, de zorgen zijn groot en de combinatie en de balans tussen werk en prive kan soms echt moeilijk zijn. Vanuit werk kreeg ik een ontwikkelbudget toegewezen en heb ik gekozen deze aan te wenden voor een persoonlijke coach.

    Door mijn complexe problematiek was ik op zoek naar een coach die bekend en ervaren is in en met mijn specifieke en complexe situatie. Na zorgvuldig zoeken en onderzoeken ben ik bij Diana Bergsma terechtgekomen. En wat ben ik blij met deze keuze!

    Al na het eerste telefoongesprek en kennismaking bleek er een hele goede klik met Diana te zijn en kwam ze al snel tot de kern van mijn hulpvragen. Nu wij een aantal persoonlijke sessies verder zijn, ben ik niets dan lovend over Diana. Ze biedt mij precies wat ik zoek: een praktische, zeer persoonlijke, warme en doeltreffende aanpak. Ik ben echt ontzettend tevreden met haar als mijn coach!

    Mw. mr. I. Blanken 

  • Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari
    04 apr 2019

    Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari

    Voor mij was deze reis levensveranderend op een hele subtiele, maar diepgaande manier. Alina laat je het echte Tanzania zien, horen, ruiken, proeven en voelen. De overweldigende natuur die zich met elke stap aan je onthult en elke keer anders is, de unieke mensen die op je pad komen, mijn reisgenoten, de onvergetelijke ontmoetingen met de kinderen, de close encounters met de dieren, de lol, de ruimte en de stilte, het is allemaal even onvergetelijk.

    Het mindful aspect van het avontuur verhoogt je zintuigen en zet je met beide benen op de grond en bovenal in het nu. Wees niet verbaasd als je hart af en toe overstroomt en blijft stromen en je niet kunt stoppen met grijnzen, zoals ik.

    Ik ontdekte mijn innerlijke nomade die niets meer of minder nodig had dan wat er op dat moment was. Heel wat voor iemand die op voorhand dacht niet te houden van tentjes, groepsreizen, dagenlang niet douchen, poepen en plassen in een gat en nog wat van die dingen. Ik had niets willen missen of ruilen.

    Het was extatisch en bevrijdend tegelijk. Mijn mindful adventure in Tanzania is voor altijd in mijn hart. Dus boek deze reis, jump in, met hoofd, ziel en hart!

    K. Koppenol

  • Burn-out reis Italië-Sardinië
    02 feb 2019

    Burn-out reis Italië-Sardinië

    Een week waarin mijn hoofd uitgezet kon worden en de mogelijkheid werd gecreëerd om meer te voelen wat er om me heen gebeurt. Dit laatste werd mogelijk gemaakt door door de aandacht / trainingen van Monique. De trainingen, die een mix zijn coaching, mindfullness en yoga ... een prachtige combi.

    Ik kwam tot rust!

    En dit alles in een heerlijke relaxte setting in de prachtige omgeving van Zuid Sardinie. De omgeving, die ook de mogelijkheid bood om een mooie wandeling te maken, te relaxen aan het strand, een duik te nemen de azuurblauwe zee, een stadje te bezoeken of een wijntje te drinken bij Mario aan het strand.

    Alle dagen werden afgesloten met een overheerlijke Italiaanse maaltijd. Mijn enthousiasme is moeilijk onder woorden te brengen. Je moet het gewoon ervaren... een aanrader voor iedereen... ik kijk er met heimwee op terug!

    Hartelijke groet,

    Annet B. (Apotheker)

  • Loopbaan coaching reis Tanzania
    05 okt 2018

    Loopbaan coaching reis Tanzania

    Op 18 oktober 2019 kwam ik aan op het vliegveld in Mwanza en werd daar heel hartelijk ontvangen door Alina en Rama. Na wat gedoe met mijn koffer reden we naar het huis waar ik een week zou verblijven.

    Daar aangekomen werd ik weer heel hartelijk ontvangen, dit keer door twee spring-in-het-velds van een honden. Ook zij zouden mijn lieve vriendjes worden die week. De ontvangst was heel fijn en warm en ik kreeg meteen lekker te eten.

    Het eten werd verzorgd door Leonarda die de hele week voor mij zou zorgen. Lief mens en ik ben heel goed verzorgd door haar. De week die ik heb doorgebracht bij Alina bestond uit gezond en lekker eten, Yoga en beweging, ademhalingsoefeningen en coaching.

    Alina is een hele goede coach die het programma afstemt op de behoefte die er is. Mijn coaching was behoorlijk diepgaand en ik heb geleerd de pijn te voelen in plaats van te vermijden.

    Je woont eigenlijk een week samen dus je praat veel met elkaar maar behalve dat heb ik ook echt enorm veel gelachen. Alina is de beste coach die er is maar ze is privé ook lekker chaotisch soms. Sleutels zijn altijd kwijt, denk erom dat ze je vertelt hoe de douche werkt (anders douche je koud hahaha) en pas op dat ze je niet buitensluit op het terras als je later naar bed gaat.

    Mijn week met Alina was super en ik heb er echt heel veel aan gehad. Ik raad het iedereen aan die op een punt is gekomen dat je echt iets in jezelf wil veranderen. Ik zeg nu tegen mijn vrienden: "er is een Annemieke voor- en een Annemieke na Tanzania" en die tweede is een stuk gezonder kan ik zeggen dankzij mijn coaching vakantie bij Alina.

    Gun het jezelf zou ik zeggen. Tenslotte wil ik ook alle mensen om Alina heen bedanken zoals Leonarda, Rama en zijn zoon, zij hebben mij een onvergetelijke dag op de Serengeti bezorgd ook zeer aan te raden.

    Bedankt, ik koester de coaching week for ever! Annemieke. Z (docente)

  • Coaching reis Marokko
    08 sep 2018

    Dit was mijn 2de coaching reis met Diana

    Weer naar Marrakech, en het was geweldig.
    Ik wilde meer inzicht in hoe ga ik verder met mijn leven en werk. Dat ik antwoorden krijg binnen 3 dagen heeft te maken dat Diana zeer kernachtig werkt. Ik heb weer in de spiegel gekeken, dat is confronterend en heel krachtig.  
    Het is fijn dat Diana dingen herkent en dat ze begrijpt waar het over gaat. Zij benadert de mensen ook individueel in de groep en zij biedt een mooie mix van werkvormen die ook resultaat hebben. 

    Tijdens de week heb je veel tijd om de dingen te verwerken en lekker te ontspannen bij het zwembad of in de tuinen.
    De locatie is een klein paradijs, ik vind het een park, het is geweldig. Het eten is super, het personeel is heel vriendelijk.
    Ik beveel je echt deze reis aan, het is een cadeau aan jezelf. Dank je, liefs Chantal


    Tijdens het telefoongesprek met Diana werd mij al duidelijk werd dat ze me kon helpen. Geweldig om naar Marrakech te gaan. Ik voelde me gelijk veilig in de groep om me open te stellen en mezelf te zijn. Het spiegel effect is super, je herkent jezelf in de ander.
    De coaching van Diana is erg goed, zij is niet oordelend, luistert echt, de verschillende werkvormen waren fijn en afwisselend.
    Ik heb me vaak verbaasd over hoe Diana steeds de kern raakte. Daardoor durfde ik ook echt naar mezelf te kijken en heb het gevoel dat ik weer door kan gaan met me leven.
    Het hotel was heerlijk, je kan je afzonderen, de kamer fijn, rustig, zwembad en de tuinen waren geweldig, het eten was lekker. De excursies waren mooi. Het was een krachtige reis!

    Dank je Diana, tot ziens! liefs Lieve


    Ik liep vooral vast in mijn werk, ik twijfelde over mijn functie. Juist het werken met de creatiespiraal heeft me inzicht gegeven hoe ik praktisch mijn talenten kan inzetten en hoe ik wensen kan creëren.  De Voice Dialogue legde voor mij direct bloot hoe ik de regie in de handen kan nemen. In de week voel ik mijn kracht en stevigheid toenemen, ik heb grond onder mijn voeten gekregen. Dat geeft me vertrouwen. Ik genoot van de fijne locatie, lekker en goed eten, fijne sfeer, mooie tuinen om te genieten. 

    Ik heb Diana ervaren als doortastend, confronterend, veilig, liefdevol, met humor, en dienstbaar aan het individuele en groepsproces. Veel dank Marcel.


    Deze Marrakech reis is een onvergetelijke ervaring. Je neemt letterlijk afstand van je normale leven. Ik ben blij dat ik mijn outplacement budget ingezet voor deze reis. De groep was gelukkig niet te groot waardoor ik zeer intensief aan mijzelf kon werken. Ook hadden mijn mede reizigers veel dezelfde dingen om uit te werken. Diana heeft deze week op vele manieren met ons gewerkt, wat een vakvrouw! Deze reis was voor mij een nieuwe ervaring, die zeker nog heel lang zal blijven nawerken. Ik zie het als een investering in mezelf en het was meer dan de moeite waard. Bedankt Alex


    Mijn droom kwam uit, een coaching reis naar Marrakech. Na gesprekken bij psychologen wist ik dat ik niet verder kwam. Geweldig, eindelijk iemand die van aanpakken weet! Ik heb een budget gekregen van mijn werkgever die ik kon gebruiken voor deze reis. Geweldige groep en vooral een coach die weet wat ze doet! 

    Diana liet me zelf ervaren en ontdekken hoe ik in elkaar zit en waar dingen ontstaan zijn. Ik zag dat de balans tussen mijn privé en werk zoek was. Als perfectionist ging ik steeds grenzen over. Heel mijn "ik" is ontrafeld, waardoor ik greep op mezelf kreeg. Ook tools, handvaten om mee aan de slag te gaan, om dingen concreet aan te pakken. Ik ben diep onder de indruk van Diana, zij is een vakvrouw die haar werk doet vanuit plezier en humor. Ik kom terug, dank Marlies

  • Individuele Coaching Traject Nederland
    04 sep 2018

    Individuele Coaching Traject Nederland

    Ik ben een coachingstraject gestart bij Diana omdat ik vastliep in mijn werk en ik stress- en vermoeidheidsklachten had. Door de sessies bij Diana heb ik meer zicht gekregen op het ontstaan van deze klachten. 

    Ik ben vroeger, als kind, te weinig gezien en heb al vroeg in mijn leven teveel voor anderen moeten zorgen. Daardoor heb ik niet geleerd om te voelen wat goed is voor mij of om mijn grenzen aan te geven. Ik heb teveel verantwoordelijkheid op me genomen op mijn werk en ben perfectionisch. Ik heb mezelf lange tijd overbelast door de hoge werkdruk die er is in de organisatie.

    Diana ziet wie ik ben en doorziet ook mijn 'maskers' of  'programma's', die ik heb ontwikkeld om mezelf staande te houden, maar die uiteindelijk me niet helpen.

    Diana is een levenswijze vrouw die-  met verschillende tools, kundigheid, warmte en humor- laat zien hoe ik kan omgaan met mijn angsten en pijn. Ik leer ook om mezelf de rust te gunnen en lief te zijn voor mezelf. Daarnaast weet in nu ook hoe ik mijn rol als professional beter in kan zetten waardoor ik niet over grenzen ga. 

    Ik ben Diana dankbaar voor de inzichten en ik kan nu verder.
    Moniek v.d.A
    Maatschappelijke werker

  • Coaching reis Frankrijk
    01 sep 2017

    Coaching reis Frankrijk

    Wat was het heerlijk de retraite in Frankrijk, als een warm bad!! Ik vond het heel bijzonder om te zien hoeveel inzicht kunstzinnige coaching/counseling kan geven. Je begint gewoon, kijkt wat er verschijnt en dat zegt dan ineens heel veel over jou. Alle puzzelstukjes uit de afgelopen jaren vielen op hun plaats. Er leek een verbinding te ontstaan. Ook hoe we als groep elkaar versterkten en steunden was hartverwarmend. We hebben gehuild en gelachen. Diana, woorden schieten tekort wat je hebt teweeggebracht.

    Heel veel dank en liefs Rianne
    Professor TU Nederland


    In Zuid Frankrijk heb ik een ongelofelijk mooie reis gemaakt en ik heb mezelf opnieuw uitgevonden. Vanuit vrijheid om te spelen, te dansen en te zingen aan de slag gaan. Niet weten wat het wordt, niet bedenken wat het moet zijn; gewoon gaan! Een heerlijk bevrijdend gevoel! Aan het eind van de retraite hebben we een collage gemaakt over onszelf, ik heb 'm ingelijst en ik laat 'm met trots aan iedereen zien en ik vertel het verhaal van Mariëtte 2.0. "Ik ben hier op de wereld om echt iets moois te doen, vanuit mijn hart met liefde, het gaat niet om de poen...." Ik wil de wereld verbeteren en dat is begonnen op mijn innerlijke reis in Zuid Frankrijk!

    Dank voor die heldere groene ogen, die dwars door mij heen kijken. Dank voor je onvoorwaardelijke liefde en steun. Voor het onbeperkt delen van jouw kennis,  jouw talenten en krachten. Ik wens jou dat je dit werk nog heel lang mag doen in vrijheid, liefde en gezondheid.

    veel liefs en een knuffel Mariette
    Mindfulness trainer


    De reis in mijn leven. Als een stuiterbal stapte ik een vliegtuig in op weg naar het zonnig zuiden. Dat het zo zonnig zou kunnen worden, had ik toen nog geen idee van. Met mooie mensen, ook grote spiegels om me heen heb ik me een week mogen banen in het licht wat me leventje van een andere kant belichtte. En waar ik me weer kon warmen aan alle liefde die er kon stromen. Ik kon weer even bij mezelf komen en voelen dat ik leef! Lieve meiden, jullie dank voor deze bijzondere ervaring en Diana, lieve warme vrouw, dank je wel dat ik mee mocht! tot snel!

    Dank Stef
    Docent


    Ik heb de retraite een heel mooie ervaring gevonden. Zij wisselen heel mooi diepgaande werkvormen en speelsheid af. Als groep waren we heel close waarin iedereen heel duidelijk aandacht aan zijn of haar eigen proces en vragen kon besteden. Ik heb een eerste stap kunnen zetten om meer uit mijn hoofd in mijn gevoel te komen. Super, heel veel dank voor deze opening. Ik ga voortbouwen op m'n stappen.

    Dank van Wouter
    Docent


    Een week samen met bijzondere mensen, op zoek naar verbinding met jezelf en met de ander. Mooie ontmoetingen, indringende ervaringen met familieopstellingen gecombineerd met soundhealings en lichaamswerk. Een verrijkende week. Het heeft mijn hart geopend.

    Dank Rob
    Arts

  • Individuele Coaching Traject Zutphen
    19 mei 2017

    Individuele Coaching Traject Nederland

    Aandacht, confrontatie, goede sfeer, (h)erkenning, evaluatie, winst, geloof, afstand nemen van, ruimte, (zelf)vertrouwen, rust, energie, trots, tranen, scherpe blik, humor, alles mag er zijn én inzicht in mijn ikken.
    Over dit laatste wil ik graag wat delen. Veel mensen zullen het herkennen; in ons hoofd spelen weleens gesprekken af tussen verschillende stemmetjes; onze ikken.

    De meest luide stemmetjes krijgen altijd hun zin. Nou, binnen een paar uur na onze kennismaking kon Diana treffend mijn belangrijkste ikken zo uittekenen. Zittend op de grond tekende ze onder andere: de Perfectionist, de Vechter, de Criticus, de Clown, de Vluchter, mijn Innerlijk kind én de Drammer. (wat mij betreft, is de Engelse versie the Pusher toch net iets vriendelijker)

    Mijn Drammer bracht grootse dingen teweeg: zakelijk succes en een mooi gezin, maar samen met z'n partner Ratio verdrong hij Gevoel wel wat.
    Diana liet me inzien waarom Drammer en Ratio zich zo op voorgrond (moesten) dringen. Maar ook liet ze me ervaren dat Gevoel er is en meer ruimte mag hebben. De eerste aanzet is geweest en het is nu aan mij om de ruimte te creëren.

    Je begrijpt dat Drammer mij daar weinig tijd voor gunt! Maar het komt goed; Drammer accepteert dat ik een nieuw evenwicht zoek.

    Lieve groet Renee v.d.H
    Leidinggevende Unive

  • Coaching reis Spanje
    04 nov 2016

    Lieve Diana,
    Voor ik begin met het schrijven van mijn recensie wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor weer een heel bijzondere ervaring.
    Wat een bijzondere week, deze uitzonderlijke ervaring heeft mij mijn vermogen terug gegeven om vanuit de grond van mijn hart lief te kunnen hebben. Diana is in staat om ieder individu dusdanig te begeleiden dat er niet alleen liefde voor jezelf, maar ook een diep respect voor ieder ander groepslid ontstaat. Ik vertrek als nieuw mens terug naar Nederland, hopende dat de kater niet te lang duurt, want wat zal ik de groep missen.
    Diana bedankt, je bent een bijzonder mens, we gaan elkaar zeker nog ontmoeten. 

    Dikke knuffel, Linda (29 jaar)


    Lieve Diana,
    De mooiste reis van mijn leven heb jij me geven. Het gaf mij veel inzicht, kracht en liefde. Een tijd om nooit te vergeten. De puurheid en zuiverheid waar jij mee werkt is zo mooi om te zien. Je weet iedereen precies te raken daar waar het nodig is. Dit doe je met liefde, warmte en respect. Bewondering heb ik voor jou. Je inspireert me. Dank je wel lieve Diana voor deze mooie reis.  

    Liefs Miranda (34 jaar)


    Ik had al diverse cursussen gedaan op gebied van zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit, relatietherapie en ook NLP. Allemaal interessant en leerzaam. Ik gunde mezelf dit jaar een weekje vakantie en besloot deel te nemen met de “Ontmoeting met jezelf”. Lekker in de Zuid Spaanse zon en dus ff lekker eruit.

    Ik had tevoren weinig verwachtingen en concrete vragen en liet het over me heen komen. Ik was wel nieuwsgierig naar wat komen ging. En er kwam wat!! Binnen 5 seconden was ik uit mijn comfortzone en dacht ik “Wat doe ik hier?” Dat was precies de bedoeling en gaf de opening naar mijn angsten, schaamte en andere onhandige menselijke kenmerken. 

    Ik viel de hele week van de ene mooie verbazing in de andere. Heel indrukwekkend om te zien wat er in de groep gebeurde. Ook vervelende zaken binnen de groep zaken pakte Diana zo prachtig op en gebruikte ze in het programma, op zo’n manier dat we achteraf blij waren met de aanleiding.

    De opstellingen, de vuuravond, de avond-uit, de sessies, de heerlijke gesprekken met alle mensen van de groep.  De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Het was een mooi cadeau aan mezelf. 

    Dank je wel, Diana. Je bent een bewonderenswaardig mens. Een enorme inspiratiebron. Het was een voorrecht met jou te hebben gewerkt. 
    Groet, Peter (49 jaar)


    Diana heeft met veel liefde, begrip, compassie en aandacht mij begeleid naar het kijken en luisteren van mijn innerlijke kind. Voor mij was het een week waarin ik meerdere aspecten van mijzelf mocht ontmoeten. Tijdens mijn verblijf in Luna Y Sol heb ik een soundhealing gehad. Een diepgaande healing middels het klanken door de groep en de klanken van Diana als Sjamaan.

    Door deze healing heb ik mij kunnen bevrijden van diepgewortelde woede en voel ik mij hiervan bevrijd! Ik voel mij nu bevrijd van gevoelens en emoties uit ver verleden. Ik heb meer ruimte en kracht om mij opnieuw te hervinden in het heden.

    Ontspannen en met wijze lessen ben ik weer naar huis gegaan. Diana is zeer vakbekwaam, zij biedt veiligheid en geeft een ieder de ruimte.

    Ik ben haar diep dankbaar! Wietske (51 jaar)


    Vooral nieuwsgierig vertrok ik naar Spanje om een coaching vakantie bij de Diana te volgen. Het heeft mij verrast om te zien hoe Diana met vele werkvormen werkt. Diana werkt eerlijk en liefdevol en weet het werkelijke thema bij ieder boven water te krijgen. Ze durft een spiegel voor te houden en het was aan mij of ik erin durfde te kijken.

    Wel eerder had ik gehoord van SoundHealing, maar had het nog niet eerder meegemaakt. In een van de werkmomenten zette Diana een SoundHealing in en dat kwam enorm bij mij binnen, terwijl de klanken voor een ander werden ingezet. De trillingen vibreerden door mijn lijf waardoor ik in gesprek ging met mijn Innerlijk Kind. Een emotioneel moment.

    Later bij een vuurritueel kwam er vanuit mijn buik zo'n oerklank naar boven, dat het mij deed verbazen en het raakte mij intens. Ik ga dit verder verkennen door contact te zoeken met SoundHelers bij mij in de buurt. 

    De week eindigde voor mij met een gevoel van openheid, innerlijke kracht, ruimte en waardering voor de mogelijkheid om mezelf in een andere werkelijkheid te kunnen zien.

    Diana is voor mij een Goddelijke Moeder, liefs Brenda (49 jaar)


    Ontmoeting met jezelf = de reis van mijn leven. Heel onvoorbereid vertrok ik op pad. Al van in het begin vertrouwde ik op de ervaring en kennis van Diana na ons telefonisch gesprek. Alles komt goed! Als enige Belg in onze groep kwam ik later op de dag aan. Vanaf de eerste seconde voelde ik me thuis. Diana verwelkomde me en stelde me voor in de groep. Wat een pracht mensen allemaal! De hele week bestond uit een aaneenschakeling van mooie, intensieve en krachtige momenten! Van theorie tot diep spirituele ervaringen. allemaal bijzonder gebracht met veel liefde voor ons allemaal.

    Diana is een wonderlijke vrouw, een krachtige moeder die elke situatie weet te gebruiken om ons verder te doen gaan dan we mogelijk achten. Dit samen met leven in het NU.

    Het lekkere, gezonde eten en de mooie locatie maken dit tot een geweldige reis. Werken en genieten gingen hand in hand. Ik denk nu nog vaak terug aan onze mooie momenten en ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Ik weet nu al dat dit niet mijn laatste reis was met Diana!

    Bedankt van Julie (30 jaar)


    Met be- en verwondering heb ik deel mogen nemen aan je programma. Ik kwam gebroken en ging met kracht. In een week tijd gaf je inzicht en plaatste je de dingen in het juiste perspectief. Ik weet nu hoe ik verder kan en ben je daar heel dankbaar voor.

    Deze reis neem ik mee voor het leven. Je was een inspiratiebron voor ons allen en kan dit iedereen aanbevelen die worstelt met een probleem en daar niet zomaar uitkomt. Ik hoop je snel weer te mogen ontmoeten tijdens een van de weekenden die je in Nederland wilt organiseren. Hartelijke groet,  Pim (43 jaar)