Loopbaan & outplacementtraject/reis

Loopbaan & outplacementtraject/reis

Outplacement is een verzamelterm voor de diverse manieren die er zijn om je 'van werk naar werk'  te begeleiden. Je kunt denken aan: netwerk-trainingen, psychologische tests, scholingstrajecten, scannen van de arbeidsmarkt, ondersteuning bij sollicitaties, enz. Natuurlijk zijn er hele goede adviseurs en outplacement bureau's, maar soms heb je een andere kijk op jezelf nodig om door te kunnen naar ander werk. In dat geval kun je kiezen voor een zakelijke coaching reis.

Onze deelnemers durven meer hun eigen pad te gaan en kiezen niet alleen voor 'van werk naar werk" begeleiding maar willen de leiding pakken door bewuster te worden van hun talenten en potentieel. Door jezelf persoonlijk te ontwikkelen en de impact te kennen van je talenten,  vind je ook beter passend werk. Als jij trouw bent aan jezelf, presteer je ook beter op de werkvloer.

Outplacement - Transitievergoeding

Een goede werkgever zal ter compensatie van het ontslag vaak een outplacementbudget aanbieden. Dat geld mag je dus ook investeren in je persoonlijke ontwikkeling. De meeste mensen willen nog altijd een vaste baan als werknemer, maar een toenemend aantal mensen overweegt het te proberen als zzp'er.

Vanaf 2015 ontvangen werknemers bij ontslag een transitievergoeding, die gebaseerd is op aantal dienstjaren en salaris. Het hangt dus van de hoogte van het salaris en de lengte van het dienstverband hoeveel geld beschikbaar is voor een outplacementtraject.   

Zoek contact met ons!

Met vriendelijke groet, Diana Bergsma

Directeur
www.zakelijkecoachingreizen.nl
www.spirituelevakantiereizen.nl

Bereikbaar via 06 398 04 150 of 0575 472403
Email: info AT zakelijkecoachingreizen DOT nl