Loopbaan & outplacementtraject/reis

Loopbaan & outplacementtraject/reis

Outplacement is een verzamelterm voor de diverse manieren die er zijn om je 'van werk naar werk'  te begeleiden. Je kunt denken aan: netwerk-trainingen, psychologische tests, scholingstrajecten, scannen van de arbeidsmarkt, ondersteuning bij sollicitaties, enz.

Natuurlijk zijn er hele goede adviseurs en outplacement bureau's, maar soms heb je een andere kijk op jezelf nodig om door te kunnen naar ander werk.

In dit geval kun je kiezen voor een zakelijke coaching reis.

Outplacement - Transitievergoeding

Een goede werkgever zal ter compensatie van het ontslag vaak een outplacementbudget aanbieden. Dat geld mag je dus ook investeren in je persoonlijke ontwikkeling. De meeste mensen willen nog altijd een vaste baan als werknemer, maar een toenemend aantal mensen overweegt het te proberen als zzp'er.

Aanpassingen transitievergoeding in 2020 

In 2020 is de transitievergoeding verruimd op basis van de  Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Werknemers hebben voortaan bij ontslag vanaf dag één recht op een transitievergoeding. In de nieuwe regeling hebben alle werknemers, ook bij tijdelijk dienstverbanden, recht op een transitievergoeding. Verder is de maximale transitievergoeding aangepast.

Bekijk onze reisbestemmingen

Persoonlijk Ontwikkelbudget 

Zowel werkenden als niet werkenden kunnen een persoonlijk ontwikkelbudget voor scholing en ontwikkeling aanvragen.
Meer informatie? Waar? Bij wie? Hoe? Lees dit Blog.

Minister Koolmees: “Het is belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. En dat ze daarmee aan de slag gaan. Dat moet vanzelfsprekend worden. Dat is niet alleen nodig voor de arbeidsmarkt – het is ook heel leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe dingen te doen.” 

Zoek contact met ons!

Met vriendelijke groet, Diana Bergsma

Directeur
www.zakelijkecoachingreizen.nl
www.spirituelevakantiereizen.nl

Bereikbaar via 06 398 04 150 of 0575 472403
Email: info AT zakelijkecoachingreizen DOT nl