Zakelijke Coaching retreat Zutphen

*NU OOK MET Human Design Consult. 

Je kunt deelnemen aan een meerdaags zakelijk individuele coaching retreat als je last hebt van: stress, knelpunten in je werk, loopbaan, leef en woonsituatie, bij verwerking,omgaan met Burn-out en ziekte, krachtiger of juist empathisch leidinggeven, assertiever optreden, beter communiceren, verder kunnen na een reorganisatie, nieuwe richting kiezen in een loopbaan. 

Ook voor bedrijven die een gewaardeerde werknemer zien worstelen met zichzelf en hun professionele rol is een coaching retreat een oplossing.

Met individuele coaching krijg jij snel grip op je leven en werk. 
Als professionele personal coach heeft Diana Bergsma jaren ervaring en de gereedschappen om jouw proces te ondersteunen en te begeleiden. Zij werkt voor verschillende organisaties en bedrijven. Zij coacht medewerkers en managers. 

Welke type coaching zoek je?

 • Zoek je loopbaancoaching?
  Kies voor een uniek traject om echt inzicht te krijgen in je biografie om vervolgens regisseur van je eigen loopbaan te worden.
  De balans op maken en nieuwe keuzes maken vraagt inspanning, maar dan ga je wel bereiken wat je écht belangrijk vindt.
 • Heb je behoefte aan Business coaching? 
  Deze is bestemd voor de (startende) ondernemer, die vooral zichzelf naar de volgende level wil brengen.
  Hier leer je te onderscheiden wat echt belangrijk is voor jezelf en je bedrijf. Je wilt jezelf scherp houden!
 • Persoonlijk Leiderschap begint bij jezelf. 
  De coaching is gericht op: hoe pak je de regie, hoe versterk jij jezelf, omgaan met werkdruk en stress, effectiever je kwaliteiten inzetten, gezonde balans vinden tussen werk en privé!

*Onze Human Design Coach (Karin) zet kennis van Human Design in als praktisch en krachtig instrument. Via een Skype gesprek kunnen we de analyse bespreken en dit vertalen naar persoonlijke kwaliteiten - eigenschappen en kenmerken. 

Tarieven zakelijke coaching retreat

 • 2 dagen €540,-   excl. BTW (4 uur coaching)
 • 3 dagen €810,-   excl. BTW (6 uur coaching)
 • 3 dagen €1080,- excl.BTW  (8 uur coaching)
 • 3 dagen €1215,- excl. BTW (9 uur coaching)
 • 4 dagen €1350,- excl/BTW (10 uur coaching)
 • 5 dagen €1620,- excl. BTW (12 uur coaching

De coaching retreat is exclusief je verblijf in het B&B of hotel. 

Diana werkt vanuit het dynamisch coachen om weer mensen in beweging te laten komen. Vaak zit je vast in je hoofd, voel je niets en weet je geen richting te geven.
Je wilt vooral dat je keuzemogelijkheden vergroot worden. Je krijgt daardoor ruimte in je hoofd en kom je los van de oude opvattingen en conditioneringen.

Zij is betrokken, warm en duidelijk. Zonder gezweef neemt ze je mee in een diepgaand proces die resultaten geeft. En daar zoek je naar. Je wilt door je moeilijkheden en jezelf meer begrijpen. Jouw ontwikkelingsweg is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. 

Diana Bergsma werkt al 25 jaar in het coaching veld.