Reizen voor hoogopgeleide mensen

Je wilt er graag zeker van zijn dat je op reis mensen gaat ontmoeten die op dezelfde golflengte zitten als jij. En dat is prima! Het gaat tenslotte om jouw coaching reis en die moet natuurlijk wel prettig en leuk verlopen! 

Wij eisen echt niet dat je een HBO diploma zou moeten hebben, het leven is ook een school waarbij je een HBO denk niveau kunt krijgen.

Voor onze zakelijke coaching reizen is het belangrijk dat je vermogen hebt tot introspectie. Dit betekent dat je in staat bent je gedrag, gevoelens, gedachten, ervaringen en herinneringen onderwerp van overdenkingen kunt maken. En dat je herkent dat die processen bewust en onbewust plaats vinden binnen jezelf. 

Bekijk hier onze reisbestemmingen

Persoonlijk ontwikkelbudget

Zowel werkenden als niet-werkenden kunnen straks een persoonlijk ontwikkelbudget voor scholing en ontwikkeling aanvragen. 

Minister Koolmees: “Het is belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. En dat ze daarmee aan de slag gaan. Dat moet vanzelfsprekend worden. Dat is niet alleen nodig voor de arbeidsmarkt – het is ook heel leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe dingen te doen.”

Lees dit BLOG!