Team

 • Diana Bergsma

  Over Diana Bergsma

  Coachen, reizen en ondernemen zit in mijn bloed. Het is prachtig om mijn passie te leven en ik motiveer jou ook te gaan staan voor je talenten en passies. De individuele coaching reizen en de groepscoaching reizen geef ik vanuit Nederland vanaf 2011 met plezier en resultaat. Vele deelnemers zijn al mee geweest.

  Ondernemer zijn geeft veel voldoening, het is een uitdaging om steeds opnieuw vorm te geven. Zowel aan mijn leven en aan mijn werk. En precies daar zit mijn kracht: vorm geven, invloed hebben op een zinvolle en duurzame manier van reizen en nieuwe ideeën durven uit te werken.

  In samenwerking met het team verbinden wij het coachen met reizen, waardoor mensen nieuwe leerervaringen, diepgang, inzichten en bewustwording ervaren in samenhang met ontspanning, avontuur en nieuwe culturen. Dit fundament zorgt ervoor dat mensen kunnen groeien en ontwikkelen om een onvergetelijke ervaringen op te doen.

  Mijn werk is veelzijdig:

  • als manager onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en management en coördineer alle reizen en inschrijvingen.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen, de individuele coaching trajecten en geef leiding aan het team en zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor innovatie.
  • ik heb contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.
  • als dynamisch coach geef ik met veel voldoening trainingen voor coaches en teamleiders

  Mijn achtergrond is: 

  HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). En ik ben dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor.
  Ik heb vele trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, imaginatie, familie-werk opstellingen, drama, rollenspel en stemexpressie. Ik heb meer dan 25 jaar werkervaring.

  We zien je graag, tot ziens,
  Diana Bergsma
  Directeur van zakelijke coaching reizen

 • Alina

  Over Alina

  Alina ging al jong op zoek naar geluk. Ze was onderzoekend en zocht antwoorden op haar vragen. Deze dynamiek voerde haar jarenlang langs de rode draad van verschillende therapeutische- en spirituele disciplines naar haar bestemming.

  Zij is begonnen als psychosomatisch therapeut bij Gezondheidscentrum Kos in Amsterdam. Later werd dit aangevuld met lesgeven in regressie- en hypnotherapie en trainingen in persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal. Na de oudejaarsramp van 2000 in Volendam heeft Alina de 200 jongeren met brandwonden en psychische gevolgen begeleid binnen de school. In 2007 heeft zij haar eigen coaching- en meditatiecentrum opgericht in Hoorn. 

  Alina werkt met verschillende thema's; persoonlijk leiderschap; talentontwikkeling; op weg naar meer geluk; stressregulatie en empowerment. Maar ook problematiek als traumaverwerking.

  Eerst toelaten en dan loslaten, accepteren en dan veranderen, loslaten en dan sturen, is haar motto.
  Alina stimuleert je het liefst om zelf te ontdekken welke vastgeroeste strategieën en gewoonten je belemmeren om tevreden en energiek te leven. Met liefde, helderheid en geduld werkt zij vanuit 30 jaar ervaring.

 • Margo

  Over Margo

  Margo werd vanaf haar vroege jeugd enorm uitgedaagd in haar leven. En dat heeft haar gevormd tot de dankbare persoon die ze nu is. Zij is een ondernemer pur sang waarin ze altijd haar creativiteit en in een later stadium ook haar leiding gevende capaciteiten tot succes ontwikkelde. 

  Haar (internationale) werkhistorie is zeer divers; vanuit jeugdhulpverlening naar televisieproducties in Jakarta en Warschau tot en met belangenbehartiging van de LGBT community (COC Nederland) en later specifiek roze ouderen. Door haar studie Orthopedagogiek aangevuld met de opleiding tot Executive Coach en haar diversiteit in werkervaring heeft ze vele teams mogen aansturen in kleine en grotere organisaties (ouderenorganisatie ANBO), complexe projecten gemanaged (Ministeries VWS en OC&W) en mensen mogen begeleiden om hun dagelijks werk zo goed als mogelijk én met plezier te doen.

  Margo heeft een prachtige balans gevonden tussen werk en privé. Met veel enthousiasme en humor coacht zij haar cliënten en durft zij te confronteren waar nodig.

  Zij werkt o.a. met thema’s zoals: Loopbaan ontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap. Haar motto is ‘volg je hart maar wel met je hoofd erbij’.

  Ze gaat samen met jou op onderzoek naar je verlangens, talenten, drijfveren en eventuele blokkades. De focus ligt op de praktijksituatie waarbij ook aandacht is voor de dingen waar jij tegenaan loopt. De coaching is inzicht gevend als ook praktisch van aard en bevat een weloverwogen mix van diverse methodieken om het gewenste resultaat te behalen.

   

 • Maneesha

  Over Maneesha

  Maneesha haar passie is natuur, lekker eten, dieren en verbinding met mensen. Door haar eigen ervaring en behoefte heeft ze een retreat centrum in Spanje geopend. Door een paar heftige gebeurtenissen (veel dood, ongeluk,  bijna-doodervaring en burn-out) in haar leven wilde ze een mooie plek openen voor anderen om te helen, tot inzicht te komen en weer terug in balans. Je bent welkom bij haar thuis waar jij je onmiddellijk thuis voelt. Het is een fijne plek met liefdevolle dieren om je heen, waar je in een warm bad terecht komt en even tot rust mag komen en verzorgt wordt.

  In haar werk carrière is ze begonnen als dansdocente waar ze vervolgens dieper is gaan zoeken in de werking van het menselijke lichaam. Na een opleiding tot houding en bewegingstherapie Cesar en haptotherapie is ze al vroeg haar eigen onderneming begonnen en mensen gaan begeleiden in het preventief en curatief helpen met fysieke, emotionele, mentale en energetische problemen. Ze heeft een eigen therapeutische yoga centrum gerund in Utrecht en heeft zich verdiept met verschillende technieken om mee te werken.

  Zij werkt o.a. met thema’s zoals: Persoonlijk Leiderschap en Burn- out en herstel reizen. De quote van Rumi is “ De wond is de plek waar het licht naar binnen komt” heeft ze zelf zo ervaren en is de slogan waarmee ze werkt. Verbind je met zachtheid en liefde en je trauma’s komen in een ander licht te staan. Ze gaat samen met jou op onderzoek naar je verlangens, talenten, drijfveren en eventuele blokkades. De focus ligt op de praktijksituatie waarbij ook aandacht is voor de dingen waar jij tegenaan loopt. De coaching is inzicht gevend als ook praktisch van aard en bevat een weloverwogen mix van diverse methodieken om het gewenste resultaat te behalen.

 • Karin

  Over Karin

  Karin is al jong begonnen als zelfstandig ondernemer, vanuit haar financiële studies, eerst in de automatisering en acquisitie. Daar ontdekte ze dat ze meer begaan is met mensen en hun manier van leven. Daardoor is zij opnieuw gaan studeren rond haar dertigste en heeft zij diverse psychologische studies afgerond. Mensen begeleiden om te voorkomen dat ze aan iets lijden waaraan ze niet zouden hoeven te lijden is haar levensmotto. Ze vindt niets mooier dan het unieke van ieder mens tot zijn recht te laten komen.

  Zij is met individuen, relaties en ondernemers gaan werken om ze vanuit hun intrinsieke kracht opnieuw te laten stromen. Ze geniet als het inzicht ontstaat dat je geheel op jouw eigen manier je weg mag gaan en niet hoeft te doen wat de maatschappij vindt dat je zou moeten doen. Mensen in hun kracht zetten is helemaal haar passie.

  Nu met de tool Human Design, waar ze zich de afgelopen 10 jaar in gespecialiseerd heeft, is het zo duidelijk te zien waar iemands talenten zitten en hoe je die voor je kunt laten werken. 

  Zelf, al vanaf haar 23e ondernemer, kwam ze er door Human Design achter dat ze diverse dingen anders zou moeten doen om beter tot haar recht te komen en dat werkt. Daardoor heeft ze een drive ontwikkeld om zoveel als mogelijk mensen te begeleiden vanuit Human Design, niet als doel, maar als middel, zodat ieder mag ontdekken hoe je de talenten die je hebt goed samen kunnen werken en je kan stromen qua energie, succesvol kan zijn in wat je doet en helemaal je eigen unieke pad mag gaan. 

  Projector is haar Human Design, dat houdt in dat ze van nature zich verdiept in de ander en goed kan spiegelen en coachen. Daarbij heeft ze specifieke kwaliteiten in snel mensen invoelen en situaties doorzien. Ze werkt creatief en kan goed out of de box denken.  

 • Lisa en Martin

  Over Lisa en Martin

  Lisa en Martin hebben hun roer een aantal jaar geleden omgegooid. Ze hebben hun banen als docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen opgezegd en hun huis verkocht. Sinds 2022 combineren Martin en Lisa reizen, werken en leven door hun zeilende bestaan. Ze hebben ervaren dat de natuurlijke krachten van zee en wind hen helpen om vaker in het hier en nu te leven. Door een wereldreis te maken willen ze persoonlijk en spiritueel groeien. Jij krijgt de unieke kans om zeilend en wandelend mee te gaan op deze bijzondere levens- en wereldexpeditie.

  Martin is duidelijk, hartelijk, steunend en confronterend als dat nodig is. In zijn rol als kapitein neemt hij je op een laagdrempelige manier mee in de taken rondom het zeilen. Naast de benodigde vaarbewijzen heeft Martin al duizenden mijlen ervaring op ‘eigen kiel’. Martin is docent omgangskunde en communicatievaardigheden. Hij heeft ruim twaalf jaar docent ervaring in het hoger beroepsonderwijs maar ook als trainer persoonlijk leiderschap bij onder andere de politie. Verder is Martin Master NLP-er en life coach.

  Lisa is een creatief denker en coach, ze is betrokken, open, enthousiast en flexibel. Ze stemt makkelijk af op anderen, zorgt voor luchtigheid en maakt het anderen graag naar de zin. Lisa doorziet patronen, legt verbanden en draagt nieuwe perspectieven aan. Lisa werkte ruim tien jaar als docent aan de opleiding Pedagogiek in het hoger beroepsonderwijs. Daarvoor heeft ze jarenlang gewerkt als pedagogisch medewerker in de gehandicapten- en jeugdzorg. Lisa is gediplomeerd vaktherapeut (drama), innovator van leren, specialist infant mental health en praktisch pedagogisch gezinsbegeleider.