Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wat doen wij voor jou?

Soms is het nodig een volgende stap te maken in je leven/werk, om te onderzoeken welke kant je op wilt. Je kunt altijd je kennis en competenties verdiepen, waardoor je meer kansen creëert.

Onze Zakelijke Coaching reizen gaan heel specifiek in op jouw ontwikkelings- vragen, waardoor jij invloed hebt op je ontwikkeling.

Wij werken met 4 categorieën reizen

Goed en gelukkig personeel resulteert in succes!

Als werknemers zich comfortabel en gewaardeerd voelen, zal dit naar de buitenwereld afstralen en succes genereren. Mensen willen zich gewaardeerd voelen, om wie ze zijn en wat ze doen. Zij willen werken op een plek waar ze kunnen bijdragen: purpose. En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden: pleasure (Jeroen Driessen). Dus bedenk dat een goede investering in je medewerker loont. Dit bevordert ook de onderlinge dialoog die bijdraagt aan cultuurverandering.

Er wordt van ondernemers, managers, zzpérs vaardigheden gevraagd die soms moeilijk te verwezenlijken zijn. En dat mag. Vaak is het advies van een leidinggevende niet voldoende. En sommige aangelegenheden liggen te gevoelig en zijn privé.

Jij wilt verandering

Je hebt al een aantal jaren gewerkt voor bijvoorbeeld een organisatie in financiële sector, zorg, onderwijs, overheid, ministerie, een adviesbureau, of je bent zelfstandig ondernemer. Naast ambitie op werkvlak wil je ook graag privé in beweging blijven. Letterlijk en figuurlijk. Je wilt verandering, en je wilt de diepte in.

Met onze reizen kom jij snel tot de kern! We starten met oriënterende gesprekken om helder te krijgen wat je doelen zijn. Daarin nemen we mee, jou als mens en je werk situatie.