Als jij klaar bent voor die verandering

Je hebt al een aantal jaren gewerkt voor bijvoorbeeld een organisatie in de financiële sector, zorg-en welzijn, onderwijs, overheid, ministerie, een adviesbureau, of je bent zelfstandig ondernemer. En je wilt naast je ambitie op werkvlak wil je ook graag privé in beweging blijven. Letterlijk en figuurlijk. Je wilt verandering, en je wilt de diepte in. Dan is zakelijke coaching reizen de eerste stap voor jouw transformatie proces! Kijk gerust bij de reviews van deelnemers die jou voorgingen.

Met onze reizen kom jij snel tot de kern. We starten met oriënterende gesprekken om kraak helder te krijgen wat je persoonlijke doelen zijn. Daarin nemen we mee, jou als mens en je werk situatie. Het resultaat? Iedereen blij want jij weet wat je wilt, wat je purpose is en wat je pleasure is. En je organisatie en/of leiding gevende met een nog meer betrokken, evenwichtige en duidelijke werknemer die kan bloeien en groeien!

Wie zijn o.a. onze Klanten?

        

     

Betrokken en gelukkige werknemers resulteert in succes!

Als werknemers zich comfortabel en gewaardeerd voelen, zal dit naar de buitenwereld afstralen en succes genereren. Personeel wil zich gewaardeerd voelen, om wie ze zijn en wat ze doen. Zij willen werken op een plek waar ze zinvol kunnen bijdragen ( waar ze blij van worden): purpose. En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden: pleasure.

Dus bedenk dat een goede investering in je medewerker altijd loont. Dit bevordert ook de onderlinge dialoog die bijdraagt aan cultuurverandering.

Vaardigheden en Omstandigheden

Er wordt van werknemers, ondernemers, managers, ZZP’ers vaardigheden gevraagd die soms moeilijk te verwezenlijken zijn. En dat mag. Vaak is alleen het advies van een leidinggevende niet voldoende. En sommige aangelegenheden liggen té gevoelig en zijn privé.

Echter, dit zijn juist vaak omstandigheden waardoor een werknemer niet helemaal op zijn of haar top kan functioneren. Het blijft altijd de uitdaging, voor iedereen, om de juiste balans tussen privé en het werkzame leven te vinden.

Stress preventie voor leidinggevenden

Werkstress kan leiden tot overspanning of Burnout. Met grote gevolgen voor jezelf, de werknemer en je de  organisatie. Onbalans in werk en privé of reorganisaties kunnen je stress verhogen. Daar kun je als  leidinggevende op anticiperen door tijdig de signalen op te pakken. En hulp te zoeken!

Ambitie en Balans

Met een team van 5 coaches ondersteunen wij mensen uit organisaties, bedrijven en mensen met een eigen onderneming. Wij helpen individuen in het bereiken van hun (groei)ambitie én het vinden van de balans tussen werk en privé. Met onze expertise dragen wij bij op een krachtige en liefdevolle wijze aan doorvoeren van veranderingen. 

Klaar voor een nieuwe uitdaging?