Als jij klaar bent voor die verandering

Je hebt al een aantal jaren gewerkt voor bijvoorbeeld een organisatie in de financiële sector, zorg-en welzijn, onderwijs, overheid, ministerie, een adviesbureau, of je bent zelfstandig ondernemer. En je wilt naast je ambitie op werkvlak wil je ook graag privé in beweging blijven. Letterlijk en figuurlijk. Je wilt verandering, en je wilt de diepte in. Dan is zakelijke coaching reizen de eerste stap voor jouw transformatie proces! Kijk gerust bij de reviews van deelnemers die jou voorgingen 

Betrokken en gelukkige werknemers resulteert in succes!

Als werknemers zich comfortabel en gewaardeerd voelen, zal dit naar de buitenwereld afstralen en succes genereren. Personeel wil zich gewaardeerd voelen, om wie ze zijn en wat ze doen. Zij willen werken op een plek waar ze zinvol kunnen bijdragen ( waar ze blij van worden): purpose. En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden: pleasure.

Dus bedenk dat een goede investering in je medewerker altijd loont. Dit bevordert ook de onderlinge dialoog die bijdraagt aan cultuurverandering.

Wie zijn o.a. onze Klanten?

       

Stress preventie voor leidinggevenden

Werkstress kan leiden tot overspanning of Burnout. Met grote gevolgen voor jezelf, de werknemer en je de  organisatie. Onbalans in werk en privé of reorganisaties kunnen je stress verhogen. Daar kun je als  leidinggevende op anticiperen door tijdig de signalen op te pakken. En hulp te zoeken!

Ambitie en Balans

Met een team van 5 coaches ondersteunen wij mensen uit organisaties, bedrijven en mensen met een eigen onderneming. Wij helpen individuen in het bereiken van hun (groei)ambitie én het vinden van de balans tussen werk en privé. Met onze expertise dragen wij bij op een krachtige en liefdevolle wijze aan doorvoeren van veranderingen. 

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Soms heb je sterk het gevoel dat het nodig is een volgende stap te maken in je leven of in je carrière. Goed te onderzoeken welke kant je op wilt, waar je écht blij van wordt!  Je kunt altijd je kennis verdiepen en je competenties uitbreiden, waardoor je meer kansen en mogelijkheden voor jezelf creëert.

Onze Zakelijke Coaching Reizen gaan heel specifiek in op juist deze persoonlijke ontwikkelingsvragen waardoor jij de master bent van je eigen  ontwikkeling.