Leiderschapsreis Noorwegen
Kies zelf je datum

€ 2497,-

Leiderschap- Survivalreis Noorwegen

Wil je verder groeien in je rol als leider? Ben je opzoek naar vernieuwing en nieuwe inspiratie om zo meer uit je organisatie halen? Losbreken van gewoontes en valkuilen en een nieuwe aanpak proberen? Voel je dat je meer kan maar niet altijd weet hoe of wat?

Wil je dit niet binnen in een kantoortje doen maar buiten in een fantastische omgeving, waar je de frisse berglucht inademt en je lijf beweegt om zo jezelf nog meer nieuwe inspiratie en energie te geven? Als dit soort vragen je bezighouden dan is het wellicht tijd voor deze zakelijke bezinningsreis naar Noorwegen.

Een leiderschapsreis van je leven waar je uitgedaagd gaat worden op alle vlakken. Je leert uit je comfortzone te komen om zo nieuwe grenzen te verkennen. Om zo als leider je organisatie te kunnen leiden en mee te laten bewegen in een dynamische wereld waar continue nieuwe mogelijkheden en uitdagingen liggen.

Van blokhut naar blokhut

Ben jij benieuwd wat meerdere dagen wandelen in de bergen jou kan brengen? De omgeving van Stavanger is de prachtige setting van deze reis. Gelegen aan de west kust van Noorwegen met zijn machtige fjorden, hoge bergen en velen watervallen. Tijdens deze reis trek je rond van blokhut naar blokhut door dit prachtige landschap. 

Back to basic

Met zo min mogelijk middelen, een rugzak en in de zomer op een paar stevige bergschoenen, in de winter op speciale sneeuwschoenen. De wandelingen kunnen soms pittig zijn maar zijn adembenemend mooi en zullen een blijvende indruk op je achterlaten. In de natuur kom je terug bij jezelf.

Lees verder

Het Coachingplan

Sander werkt vanuit de H-E-L-P methode. Hier werk je vanuit vraagstellingen, vragen zijn vaak krachtiger als antwoorden omdat vragen de weg openen voor nieuwe gedachten en ideeën.

Stap voor stap, vraag voor vraag, niet vanuit een voorbedacht plan maar in de richting die bij jou past en die vanuit jouzelf komt. Het is een veel organisch en natuurlijk proces waar je verder groeit in de leiderschap stijl die bij jouw past. Deze in Noorwegen door het bedrijf BusinessMastering ontwikkelde methode begeleid dit proces in vier logische stappen:

 • H = “Hva” – Wat (vertaling vanuit het Noors)
 • E = “Eierskap” – Buy in
 • L = “Løsning” - Oplossingen
 • P =  “Plan“  - Plan

Het coachen vanuit de H-E-L-P methode gaat over ontdekken van waarom iets juist voor jou en de mensen in jouw organisatie belangrijk is. Met deze inzichten en als de buy-in en verlangen sterk genoeg zijn we de meeste resultaten haalbaar.

Je begeleider en trainer Sander benadert leiderschap vanuit een Scandinavisch-natuur perspectief. De leider vanuit een rol als iemand die de dynamiek van een organisatie op een doortastende manier beïnvloed en daardoor samen met zijn of haar organisatie de gewenste resultaten behaald. 

Het programma is gebaseerd op een aantal pijlers:

 • Een holistische aanpak; body & mind
 • Leren van de Noorse bedrijfscultuur
 • Openheid en authenticiteit
 • Uitdagen en grenzen doorbreken, eerlijk en respectvol

Resultaten die je mag verwachten

De natuur, de bergen en de fysieke én mentale uitdaging die de wandelingen van hut naar hut met zich mee brengen leveren je in ieder geval het volgende op: 

 • Je komt thuis met nieuwe inspiratie en nieuwe energie
 •  Een nieuw rust en zelfvertrouwen, kracht om te leven en werken vanuit je zelf
 • Je bent losgekomen van oude beperkingen en begrenzingen
 • Je hebt het land Noorwegen bezocht maar ook geproefd aan de Scandinavische bedrijfscultuur en kunt elementen hieruit meenemen en implementeren in jouw werkomgeving.
 • Je hebt toegang tot nieuwe talenten en kwaliteiten die nu kunnen en mogen groeien
 • Nieuwe inzichten en kennis over hoe jouw eigenschappen en kwaliteiten kun vertalen in succes zowel op het werk als in de privésfeer.
 • Een persoonlijk stappenplan waarin nieuwe ideeën en gedachten in concrete en haalbare stappen wordt vertaald

Ons doel is de deelnemers laten ervaren, zelf aan de slag gaan en je zintuigen gebruiken.
Ben je gemotiveerd meld je dan aan!

Wie gaat er mee op reis?

Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

Outplacement en zakelijke coaching

Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

De kosten voor een coaching reis worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching-mindfulness sessies in de reis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching-mindfulness reis (deels) vergoeden.

Lees ook over de andere financiële middelen.

​​​Neem initiatief: en bel 0639804150

€ 2497,-

Je investering in dit traject is volledig aftrekbaar
Vraag je budget aan bij werkgever

De prijs is €2497,- voor 6 dagen Loopbaanontwikkeling Noorwegen

Inclusief in de reis

 • AirBnB accommodatie, studio of appartement op loopafstand van binnenstad van Stavanger
 • Boodschappen aanwezig in accommodatie: avondeten, ontbijt, lunch, koffie, thee, frisdrank.
 • 1x diner
 • 1x typisch Noorse maaltijd wordt klaargemaakt.
 • Ophalen / wegbrengen van Stavanger Airport
 • Alle uitstapjes en activiteiten op het programma; coaching, wandelen, Tai Chi, begeleiding, materialen, etc.

Exclusief is

 • 35,- boekingskosten
 • Vlucht naar Stavanger
 • Reisverzekering zelf afsluiten 
 • Buiten het programma om eten en drinken

Wil je deze reis uitbreiden met bezoek aan Oslo, Bergen, Stavanger, vraag dan om gratis advies.

De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.

Sander Vankan

Over Sander Vankan →

Reisschema 1 dagen

DAG 1 »

De locatie » Stavanger » Stavanger » Noorwegen

Bij Zakelijke Coaching Reizen, boek je de vlucht en de reis apart. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!Stavanger
Noorwegen

Reiservaringen van deelnemers

Ervaringen 2020

 • Leiderschapsreis Noorwegen

  Geweldige Leiderschapsreis Noorwegen

  Ik heb een fantastische leiderschapsreis ervaren in Noorwegen. De wandelingen waren soms best uitdagend maar de schoonheid van de natuur in ongekend. De natuur en rust hebben me ook nieuwe inzichten gegeven, Sander heeft me geholpen om deze te vertalen naar concrete stappen en doelen.

  Ik zie nu veel meer samenhang in wat ik zoek. Hoe ik als leider in mijn organisatie een verschil kan maken en hierbij alle aspecten van een organisatie kan gebruiken. De reis heeft mij veel meer dan alleen het land Noorwegen laten zien maar ook de mensen, bedrijven en manier van werken. Noorwegen is een prachtig land en een uitzonderlijke setting voor een dergelijke reis. Sander, de Noren en Noorwegen bedankt voor deze ervaring!

  Sven Nathan

Het klimaat van Noorwegen

Noorwegen heeft een mild klimaat als je kijkt naar de positie op de wereldkaart. De Atlantische Golfstroom zorgt er voor dat het zeewater relatief warm is en daardoor vrijwel nooit bevriest. Slechts tijdens zeer extreme winters kan het voorkomen dat het zeewater in het uiterste noorden van Noorwegen bevriest.

De kustgebieden in het zuidwesten en zuiden kennen een gematigd zeeklimaat. Kenmerkend hiervoor zijn de relatief milde winters en zomers in combinatie met neerslag gedurende het hele jaar. Kleine plekjes langs het westelijk kustgebied hebben een koel zeeklimaat waarbij de temperaturen zowel in de winter als in de zomer een stukje lager liggen dan in het zuiden.

Geld

De Munteenheid is de Noorse kroon (NOK)

 • Bankpassen worden vrijwel overal geaccepteerd.
 • Gebruik van een bankpas is meestal goedkoper dan gebruik van een creditcard. De kosten verschillen per bank en per bankpas. Als de bank een vast bedrag per verrichting rekent, is frequent gebruik van een bankpas bij kleine bedragen af te raden.
 • Er geldt een limiet per dag.
 • Noorwegen heeft voldoende geldautomaten (minibank).

Gezondheid

 • Het niveau van de medische zorg in Noorwegen is hoog.
 • Reizigers wordt geadviseerd een goede reisverzekering af te sluiten. Houd er rekening mee dat mogelijk contant moet worden betaald voor de verlening van medische zorg.
 • In geval van een ziekenhuisopname of wanneer medisch-specialistische zorg nodig is, kunnen reizigers het beste direct contact opnemen met hun verzekeringsmaatschappij. 

Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier...


Je bericht wordt verzonden...