Unieke Loopbaan coaching Traject Nederland

Vanaf € 1360,-

 • Unieke Loopbaan coaching Traject Nederland

  Het belang van persoonlijke groei voor zakelijk succes!

  Loopbaan coaching heeft meerdere doelen:

  • Wil je je loopbaan een boost geven?
  • Of is er een onverwachte crash in je loopbaan ontstaan, bijvoorbeeld door ontslag? En heb je een outplacementbudget?
  • Wil je stoppen met je baan en onderzoeken wat nu écht bij je past?

  Het kan zijn dat je iets doet waar je heel goed in bent, maar dat hoeft niet je talent te zijn. Wanneer je doet waar je goed in bent, maar niet de vervulling daarvan voelt, kan je een leeg of zinloos gevoel hebben. Misschien ben je zelfs wel een beetje opgebrand. Dat kan komen doordat je dingen doet die niet bij je passen en nog belangrijker, dat je dingen niet doet die wel bij je passen!

  Breder perspectief

  In de retraite leer je vanuit een breder perspectief naar je loopbaan kijken en krijg je antwoorden o.a. over je:

  • Analyse van je werk situatie
  • Jezelf beter beoordelen en waarderen 
  • Welke persoonlijke eigenschappen heb jij
  • Talenten en vaardigheden in kaart brengen  
  • Welke werkelijke verlangens rond je loopbaan
  • Wat zijn jouw valkuilen

  De Human Design loopbaan Traject

  In het traject is het uitgangspunt: jouw unieke authentieke persoonlijkheid. Inzichten van Human Design geven een andere dimensie van diepgang en effectiviteit. En als je je eigen Human Design-type goed kan benutten, kun je ook effectievere zakelijke beslissingen nemen t.a.v. van je loopbaan.

  Je ontvangt een krachtige synergie vanuit loopbaan coaching en Human Design. Door de uitkomst van deze twee benaderingen, ontwikkel jij een dieper begrip van jezelf en je zakelijke doelen. Dit leidt tot meer succes en vervulling. 

  Ontspanning

  Om ontvankelijk te blijven tijdens de coaching, is rust en fijn ontspannen belangrijk.

  Wat zijn de resultaten van de loopbaan coaching?

  • Je weet meer wat je waard bent, vooral waarin en waarom
  • Het doel wat je wilt bereiken is duidelijker
  • Je hebt nu het gereedschap om je eigen koers te varen
  • Je kunt effectiever en succesvoller werken
  • Je kent je kwaliteiten en ook je valkuilen
  • Je snapt beter hoe het werkt in relaties en samenwerking
  • Hoe je beter voor je energiebalans en gezondheid kunt zorgen

   

  *Voor aanvang traject ontvang je een uitleg over Human Design als werkvorm en tool.

  *Naslagwerk
  Je krijgt je Human Design uitgeschreven in een PDF boek, zodat je naslagwerk hebt. 

  Heb je interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • Voor Wie 

  Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

  Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

  De kosten voor een coaching traject worden door meerdere factoren bepaald. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de loopbaancoaching (deels) vergoeden.

  Lees ook over de andere financiële middelen.

  ​​​Neem initiatief: en bel 0639804150

 • Prijs is: € 1.360,- excl. btw

  • 3 x 2 uur sessies tijdens de 3-daagse Retraite
  • 1 x 2 uur sessie online na de retraite 
  • Jouw Persoonlijke Human Design boek in PDF
  • Materiaal/verwerkingsopdrachten /activiteiten

  Exclusief de retraite is

  • B&B
  • Vervoer
  • Boekingskosten €35,-

  Mocht je dichtbij de lokatie zijn kun je ook een huisje huren voor 2 nachten €350,-
  Incl. opgemaakte bedden
  Sauna, gym en zwembad (verwarmd van mei t/m november)
  Handdoeken
  Eindschoonmaak

  De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
  Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
 • Karin

  Karin is al jong begonnen als zelfstandig ondernemer, vanuit haar financiële studies, eerst in de automatisering en acquisitie. Daar ontdekte ze dat ze meer begaan is met mensen en hun manier van leven. Daardoor is zij opnieuw gaan studeren rond haar dertigste en heeft zij diverse psychologische studies afgerond. Mensen begeleiden om te voorkomen dat ze aan iets lijden waaraan ze niet zouden hoeven te lijden is haar levensmotto. Ze vindt niets mooier dan het unieke van ieder mens tot zijn recht te laten komen.

  Zij is met individuen, relaties en ondernemers gaan werken om ze vanuit hun intrinsieke kracht opnieuw te laten stromen. Ze geniet als het inzicht ontstaat dat je geheel op jouw eigen manier je weg mag gaan en niet hoeft te doen wat de maatschappij vindt dat je zou moeten doen. Mensen in hun kracht zetten is helemaal haar passie.

  Nu met de tool Human Design, waar ze zich de afgelopen 10 jaar in gespecialiseerd heeft, is het zo duidelijk te zien waar iemands talenten zitten en hoe je die voor je kunt laten werken. 

  Zelf, al vanaf haar 23e ondernemer, kwam ze er door Human Design achter dat ze diverse dingen anders zou moeten doen om beter tot haar recht te komen en dat werkt. Daardoor heeft ze een drive ontwikkeld om zoveel als mogelijk mensen te begeleiden vanuit Human Design, niet als doel, maar als middel, zodat ieder mag ontdekken hoe je de talenten die je hebt goed samen kunnen werken en je kan stromen qua energie, succesvol kan zijn in wat je doet en helemaal je eigen unieke pad mag gaan. 

  Projector is haar Human Design, dat houdt in dat ze van nature zich verdiept in de ander en goed kan spiegelen en coachen. Daarbij heeft ze specifieke kwaliteiten in snel mensen invoelen en situaties doorzien. Ze werkt creatief en kan goed out of de box denken.  

 • Reisschema

 • Reiservaringen van deelnemers

  • Loopbaan Coaching Italië
   07 jun 2024

   Loopbaan Coaching Italië

   Ik wilde op een coaching retreat waarin het voor mij duidelijk zou worden wat de volgende stap zou zijn in mijn carrière. Mijn andere doelen gingen over leren grenzen aangeven op mijn werk en privé.

   Ik kwam voor loopbaanontwikkeling maar heb veel meer geleerd dan ik had verwacht. Vooral dat ik degene ben, die de verandering kan inzetten wanneer ik wil. Ik was er klaar voor dit te doen alleen ik wist niet hoe en waar naartoe. Dat is nu volledig duidelijk geworden. Ik voel me nu alsof ik een stevige bodem onder mijn voeten heb en kan gaan waar ik wil. En kan doen wat ik wil. Dat voelt heel sterk en veilig.

   Ik heb coach Monique leren kennen als gedreven en kundig, ik voelde meteen een goede chemie. Ik ben normaal niet zo snel emotioneel maar bij haar voelde het meteen als vertrouwd.

   Ik ervaarde zelfs dat ik me kon overgeven aan haar leiding. Een compleet nieuwe ervaring voor me. Ik ben erg goed in het zo draaien dat het komt zoals ik wil, Monique doorzag al mijn trucjes. En zorgde ervoor dat ik niet weg kon duiken in mezelf. Confronteren doet ze op een hele prettige manier en zeker met veel humor.

   Van mezelf ben ik nogal gestructureerd en ik had ook van mijn werk de nodige doelen meegenomen die ik in het coaching traject graag zou willen behandelen. Elke keer als ik weer te snel wilde gaan in de coaching sessie en de doelen erbij wilde pakken, floot ze me terug. Eerst aan jezelf denken nu, het mag nu. Dat vond ik spannend en ook wel lastig in het begin. Ik dacht ja, maar als ik nu na die dagen niet alles heb behandeld wat dan? Ja wat dan? Wat gebeurt er dan? Wat maakt het uit? Beetje bij beetje liet ik mijn controle los en voelde mijn lichaam verzachten onder de begeleiding van Monique.

   Aan het einde van het traject pakte Monique heel concreet de doelen er weer bij en zei nu mag je weer met een lach. En tot mijn verbazing was er niets blijven liggen, alle doelen waren gehaald zonder zorgen, druk maken, piekeren, malen maar juist met meer rust en minder doen. En minder controle.

   Ik voel nu wat dit met me doet en kan nu steeds weer naar dit gevoel terug gaan.

   Dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring!

   Ellen.K
   Projectmanager

  • Burn-out Preventie reis Spanje
   28 nov 2023

   Burn-out Preventie reis Spanje

   Wil graag vertellen wat een bijzondere reis ik heb gehad in Spanje. Ik ben heel gastvrij ontvangen door Maneesha, haar hond en 5 poezen.

   Het was een mooie innerlijke reis waarin ik mezelf heb terug kunnen vinden. We hebben hele fijne vegetarische gerechten gehad, heerlijk geslapen en de mazzel gehad dat het in november alle dagen 24 graden is geweest.

   Voor mij een vakantie met een gouden randje.

   Hetty Dontje

  • Ondernemers Traject Italië
   23 okt 2023

   Ondernemers Traject Italië

   Ik heb ongelooflijk veel geleerd van Monique. Super fijne coach die me hielp alles weer op een rijtje te krijgen. Het grootste thema was mijn onderneming.

   Monique is fijn down to earth en niet te zweverig. Ze heeft me de spiegel voorgehouden en dat was moeilijk. Echter weet ik nu wel aan het bijna einde van mijn loopbaan wat en hoe ik verder wil. Met mijn bedrijf en privé!

   Elke dag liep ik naar het strand waar ik rustig kon reflecteren en ontspannen.

   Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen.

   Aan jezelf werken op een goeie locatie met fijne mensen.

   Groet van Johan

  • Loopbaan coaching en Outplacement reis Indonesië
   09 jun 2022

   Loopbaan coaching en Outplacement reis Indonesië

   Wauw wat heb ik genoten van mijn reis naar Indonesië. De eerste week op Karimunjawa was geweldig. Een week om helemaal tot rust te komen en mezelf opnieuw te ontdekken. 

   • Mijn persoonlijke doelen waaraan ik wilde werken waren:
   • Wat zijn mijn sterktes/kwaliteiten
   • Wat zorgt bij mij voor bevlogenheid
   • Waar haak ik op af
   • Hoe zorg ik ervoor dat andere mij op waarde schatten
   • Waarom lukt het mij in de ene situatie wel om grenzen aan te geven en in andere niet
   • (hiërarchie, angst...)
   • Wat voor werkomgeving, bedrijf, cultuur zou goed bij mij passen

   De Loopbaan Coaching

   De dag begon rustig met een yoga sessie in de Pendopo, een prachtige houten ronde werkplek, wat erg fijn en rustgevend was. Gedurende de 1ste week heb ik coaching sessies gedaan waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en nog meer leerde over mezelf. Margo is erg prettig gezelschap. Ik vond het heel fijn dat ze zo'n open mindset heeft en je echt kan enthousiasmeren om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ze neemt ruimschoots de tijd voor je en vraagt goed door. Ik vond de creatieve oefeningen het leukst om te doen. Vooral om een moodboard te maken. Ik kreeg als thema "verlangen". Met behulp van plaatjes en verf kon ik mezelf uitleven op mijn moodboard, welke we daarna bespraken. 

   Ik vond het ook zeer interessant om meer over mezelf te leren door middel een human design sessie. Daaruit kon ik de conclusie trekken, dat ik niet altijd goed met mijn energie omga en meer aandacht moet besteden aan mijn eigen behoeftes en mijn eigen rol binnen mijn gezin en de maatschappij. 

   Ook de activiteiten die aangeboden worden zoals snorkelen, een eiland tour, een wandeling naar een waterval en een bezoek aan de lokale markt waren erg mooi en fijn.

   Rondreis Yogyakarta

   De tweede week heb ik doorgebracht in Yogyakarta, waar we prachtige tempels en paleizen bezocht hebben. Ook de fietstocht door de kampungs was fantastisch. De meditaties en andere spirituele oefeningen (o.a. Latifa meditatie, Full moon ceremonie) vond ik fijn, behalve de Ho'oponopono. Ik vond die te intiem en voor mij erg ongemakkelijk. Bij de laatste ceremonie, de water purificatie ceremonie, merkte ik dat het veel was geweest voor mij en dat ik aan mijn ceremoniële taks zat. Omdat ik niet bekend was met dit soort ceremonies werd ik telkens uit mijn comfort zone gehaald. Ik wist van tevoren ook niet goed wat ik mij bij de verschillende ceremonies voor moest stellen dus ik was ik niet altijd even goed voorbereid. Ik vond het wel mooi om zo bewust met iets bezig te zijn en te leren van andere tradities en culturen. 

   Resultaat

   Ik weet nu dat een grote organisatie of bedrijf niet goed bij mij past. Ik heb daarom besloten om voor mezelf te beginnen. Hoewel ik dat nog steeds spannend vind, wil ik het wel gaan proberen. Ik vind het fijn om te weten dat dit vanuit verschillende oogpunten ook bij mij blijkt te passen. Ik heb ook geleerd dat ik best krachtiger en overtuigender mag zijn, zonder bang te hoeven zijn dat mijn boodschap verkeerd overkomt. 

   Ook wil ik graag weer wat meer gaan doen met mijn creativiteit, zoals b.v. blogs schrijven.

   Kortom, deze loopbaan coaching reis is een erg mooi cadeau om aan jezelf te geven.

   Janneke v A.
   (Bedrijf: Honeywell)

  • Loopbaancoaching reis in Indonesië
   18 apr 2020

   Loopbaancoaching reis in Indonesië

   Van te voren had ik niet kunnen bedenken wat mij te verwachten stond, ik heb mij volledig opengesteld en heb er van genoten. Deze loopbaancoachingsreis en begeleiding heeft mij veel meer gebracht dan enkel loopbaanbegeleiding, ik ben ook als persoon gegroeid. Alles in z’n eigen tempo, geen overvolle dag planning, heel ontspannen maar oh zo veel gebracht.

   Ik ben heerlijk tot rust gekomen, ik was een controle freak maar heb voor vertrek besloten niet naar de planning per dag te vragen. Ik heb de energie weer door mijn lichaam voelen stromen, ik voeld alles tintelen, geen drukke gesprekken in mijn hoofd, helemaal leeg in de positieve zin, er was geen angst en ik voelde mij heel speciaal.

   Mijn loopbaancoaching  doelen waren: 

   • Ik wil na 24 dienstjaren bij mijn huidige werkgever mijzelf resetten
   • Verwerken van afscheid van dit werk en bedrijf
   • Aandacht besteden aan mijn visie op werken en leven (work-life  balance)
   • Inzicht in mijn talenten en hoe ik deze kan inzetten
   • Bouwen aan zelfvertrouwen

   Ik ben dankbaar voor de coaching

   De dag starten met mijn gevoel, mijn dankbaarheid en mijn doelen uit te spreken. Kansen zien en doen wat ik wil doen zonder over de beren op de weg na te denken. Mij bijtijds terug te trekken en te mediteren.

   Margo is een warme vrouw, ze nam tijd voor me om naar mijn verhalen te luisteren, zij is niet te oordelend en daagde me uit door mij dingen te laten doen waarover ik oordelen had. Ik heb geleerd me openstellen en nieuwe ervaringen op te doen waardoor ik nu zie dat ik meer kan dan ik dacht.

   Ik ging naar een paradijs op aarde

   My secret garden. De eerste nacht werd ik in mijn eigen mooie huisje verrast door een symfonie van wilde dieren. Wat een geluid komt er uit de jungle, ik wist niet wat mij overkwam, zo heftig, ik miste alleen nog een tetterende olifant. Maar het klopte, het klopte met deze magische plek. Alles is liefdevol en met mensenhanden bedacht en gemaakt. De natuur wordt met respect behandeld en je bent echt weg van de bewoonde wereld. Een hele veilige plek.

   De dagelijkse Yoga class was ook voor mij een geheel nieuwe ervaring, een goede kickoff van de dag (na een heerlijke kop koffie natuurlijk) ! Heel fijn om te kunnen doen op deze prachtige plek.

   De snorkling tour was voor mij een hele grote overwinning op mijzelf. Het bezoek aan een onbewoond eiland was ook zeker heel bijzonder, denk er nog vaak aan terug en hoop dit nog eens te mogen doen. De wandeling met Margo was gaaf! Erg opletten waar je volgende stap gezet werd, midden door de jungle; fantastisch! We waren daar met z’n twee en we deden het gewoon. 

   Het eten was een geschenk

   Ik heb ook genoten van de maaltijden, het avondeten was altijd heel divers en zo smaakvol! Elke maaltijd was weer een verassing en een geschenk! Evi en Mur hebben op verzoek ook een keer pandan pannenkoekjes met kokos gemaakt. Toppers in de keuken! Het team was super lief, leuk, grappig. 

   Je bent echt 24-7 in de natuur

   De bungalow is een ruime, schone en veilige plek. Direct aan de blauwe warme zee. Alam Kita is my secret garden. Ik heb geen afscheid genomen, ik kom terug. Ik heb mij heel lang niet zo waardevol gevoeld en zo liefdevol behandeld. Een van mijn leerdoelen was, dat ik tijdens deze retreat wilde ontdekken welke baan bij mij zou passen; ik wilde namelijk een baan waarbij ik me waardevol voel, ik heb het hier mogen ervaren en dat neem ik mee naar mijn volgende baan.

   Mag ik je nogmaals hartelijk danken voor deze bijzonder magische reis. Ik ben echt een ander mens geworden! 

   Angélique Sprenkels (39 jaar)
   Beschikbaar voor dynamische nieuwe uitdaging op HR/office/admin. gebied

  • Individuele Coaching Traject Nederland
   16 apr 2020

   Ik heb geleerd mezelf meer te accepteren

   Ik liep zowel privé als in mijn werk tegen een aantal dingen aan die mij belemmerden in mijn dagelijks functioneren. Op advies van mijn manager heb ik een afspraak gemaakt met Diana om een paar keer met haar in gesprek te gaan. Ik ging heen met het idee "zij gaat mij leren hoe ik dingen anders moet doen en wat ik moet veranderen aan mezelf".

   Anders werd het zeker……

   Gedurende de gesprekken die ik met Diana had leerde ik waar bepaalde gevoelens en reacties vandaan komen.
   Waarom ik op mijn manier de dingen doe. En dat daar niks mis mee is. Ik heb geleerd meer te accepteren dat ik ben wie ik ben. Maar ik heb ook geleerd soms kritisch naar mezelf te kijken. Eerst eens te observeren, te analyseren en daarna pas te reageren. En de dingen te doen zoals ik ze wil doen. Voor mezelf en niet voor een ander. De afgelopen weken ben ik hier thuis mee aan de slag gegaan. Soms is het best lastig, je vervalt al snel weer in oud gedrag en oude gewoontes.
   Maar ik probeer nu meer de tijd te nemen om dingen te overdenken en bewustere keuzes te maken. Dat geeft veel meer rust. Zowel in mijn hoofd als in mijn hart. Dankjewel Diana! 

   Ik zal ongetwijfeld op termijn nog eens opnieuw contact met je opnemen voor een telefonisch consult of een nieuwe afspraak. Er valt nog genoeg over mezelf te leren.
   Voor nu eerst bedankt voor je hulp tot zover!

   Groet van Anneke Renkema

  • Individuele Coaching Traject Nederland
   10 feb 2020

   De Legpuzzel

   Door alle emotionele stress de laatste tijd, was ik mezelf wat verloren. Ik denk dat vele mensen zich hierin wel herkennen: alles te veel aantrekken, alle problemen willen oplossen ook al zijn het jouw problemen niet.

   Ik heb dat de laatste 2 jaar heel veel gedaan: mijn echtgenoot die al jaren vecht tegen een burn-out, was mijn barometer. Als hij nerveus was, dan was ik dubbel zo nerveus. Als hij van die hartverscheurende huilbuien had, weende ik dubbel zo hard mee, puur uit machteloosheid omdat ik hem niet kon troosten.

   Zo ben ik geleidelijk aan overgevoelig geworden voor stress. Teveel werk, teveel zorgen, te weinig slaap. In een neerwaartse spiraal. Op een bepaald stressmoment stond ik te daveren op mijn benen en had ik het gevoel dat ik ging flauwvallen. Zo kon ik niet langer verder. 

   Toen ben ik op zoek gegaan naar iemand die me zou kunnen helpen. Ik wou alles even kunnen resetten in mijn leven, herbronnen als het ware. 

   Zo kwam ik bij Diana Bergsma terecht, ik las op haar website: "Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, dat je de grip kwijt raakt. Je bent te streng en te gedisciplineerd voor jezelf en je loopt tegen je grenzen aan. Ook carrière switches, verlies, scheiding, zijn onderwerpen waarvoor je hulp mag vragen."

   Dat maakte me nieuwsgierig, en ik nam contact op met haar. Zij is een vrouw die rust en vertrouwen uitstraalt, zelfs via de telefoon :-), dus mijn gevoel zei: ga ervoor!

   Tijdens de intense driedaagse therapie ben ik geleidelijk aan weer tot mezelf kunnen komen. Het proces was als een soort van legpuzzel, en elke dag vond ik weer een paar nieuwe puzzelstukjes die op hun plaats vielen. 

   Ik heb nu ook de kracht gevonden om de zorgende rol die ik 2 jaar heb volgehouden, los te laten. Ik moest voor mezelf een lijn trekken.

   Ik heb mijn "zorgende ik" bedankt voor alle goeie zorgen. Nu is het tijd om andere "ikken" te exploreren en uit te dagen. Tijd om weer in mijn positieve kracht te gaan staan. Dankjewel Diana. 

   Van Amaryllis Temmerman (Kunstenaar)

  • Individuele coachingsreis Tanzania
   04 okt 2019

   Een levensveranderende ervaring 

   Een week, waarin ik echt over mezelf leerde door de juiste gekozen verscheidenheid aan technieken (coaching, meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen) die zorgvuldig werden ingezet om mijn persoonlijke doelstellingen te dienen.

   De locatie ligt in de stad Mwanza, het heeft een geweldige tuin en combineert de natuur met een meer levendige hoek van de stad. Alina zorgde ervoor dat ik me echt thuis voelde en liet me de schoonheid van Mwanza zien.

   In mijn reis daarna, was het Alina die me verbond met geweldige locals die me het echte Tanzania lieten zien. Op basis van haar aanbevelingen heb ik geweldige en adembenemende plaatsen bezocht.

   Haar kennis van Tanzania, passie om contact te maken met de lokale bevolking en te rijden buiten de gebaande paden / deel uit te maken van de ware natuur, heeft mijn reis in Tanzania onvergetelijk gemaakt !!

   HEEL ERG BEDANKT Marieke

  • Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari
   04 apr 2019

   Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari

   Voor mij was deze reis levensveranderend op een hele subtiele, maar diepgaande manier. Alina laat je het echte Tanzania zien, horen, ruiken, proeven en voelen. De overweldigende natuur die zich met elke stap aan je onthult en elke keer anders is, de unieke mensen die op je pad komen, mijn reisgenoten, de onvergetelijke ontmoetingen met de kinderen, de close encounters met de dieren, de lol, de ruimte en de stilte, het is allemaal even onvergetelijk.

   Het mindful aspect van het avontuur verhoogt je zintuigen en zet je met beide benen op de grond en bovenal in het nu. Wees niet verbaasd als je hart af en toe overstroomt en blijft stromen en je niet kunt stoppen met grijnzen, zoals ik.

   Ik ontdekte mijn innerlijke nomade die niets meer of minder nodig had dan wat er op dat moment was. Heel wat voor iemand die op voorhand dacht niet te houden van tentjes, groepsreizen, dagenlang niet douchen, poepen en plassen in een gat en nog wat van die dingen. Ik had niets willen missen of ruilen.

   Het was extatisch en bevrijdend tegelijk. Mijn mindful adventure in Tanzania is voor altijd in mijn hart. Dus boek deze reis, jump in, met hoofd, ziel en hart!

   K. Koppenol

  • Loopbaan coaching reis Tanzania
   05 okt 2018

   Loopbaan coaching reis Tanzania

   Op 18 oktober 2019 kwam ik aan op het vliegveld in Mwanza en werd daar heel hartelijk ontvangen door Alina en Rama. Na wat gedoe met mijn koffer reden we naar het huis waar ik een week zou verblijven.

   Daar aangekomen werd ik weer heel hartelijk ontvangen, dit keer door twee spring-in-het-velds van een honden. Ook zij zouden mijn lieve vriendjes worden die week. De ontvangst was heel fijn en warm en ik kreeg meteen lekker te eten.

   Het eten werd verzorgd door Leonarda die de hele week voor mij zou zorgen. Lief mens en ik ben heel goed verzorgd door haar. De week die ik heb doorgebracht bij Alina bestond uit gezond en lekker eten, Yoga en beweging, ademhalingsoefeningen en coaching.

   Alina is een hele goede coach die het programma afstemt op de behoefte die er is. Mijn coaching was behoorlijk diepgaand en ik heb geleerd de pijn te voelen in plaats van te vermijden.

   Je woont eigenlijk een week samen dus je praat veel met elkaar maar behalve dat heb ik ook echt enorm veel gelachen. Alina is de beste coach die er is maar ze is privé ook lekker chaotisch soms. Sleutels zijn altijd kwijt, denk erom dat ze je vertelt hoe de douche werkt (anders douche je koud hahaha) en pas op dat ze je niet buitensluit op het terras als je later naar bed gaat.

   Mijn week met Alina was super en ik heb er echt heel veel aan gehad. Ik raad het iedereen aan die op een punt is gekomen dat je echt iets in jezelf wil veranderen. Ik zeg nu tegen mijn vrienden: "er is een Annemieke voor- en een Annemieke na Tanzania" en die tweede is een stuk gezonder kan ik zeggen dankzij mijn coaching vakantie bij Alina.

   Gun het jezelf zou ik zeggen. Tenslotte wil ik ook alle mensen om Alina heen bedanken zoals Leonarda, Rama en zijn zoon, zij hebben mij een onvergetelijke dag op de Serengeti bezorgd ook zeer aan te raden.

   Bedankt, ik koester de coaching week for ever! Annemieke. Z (docente)

  • Coaching reis Marokko
   08 sep 2018

   Dit was mijn 2de coaching reis met Diana

   Weer naar Marrakech, en het was geweldig.
   Ik wilde meer inzicht in hoe ga ik verder met mijn leven en werk. Dat ik antwoorden krijg binnen 3 dagen heeft te maken dat Diana zeer kernachtig werkt. Ik heb weer in de spiegel gekeken, dat is confronterend en heel krachtig.  
   Het is fijn dat Diana dingen herkent en dat ze begrijpt waar het over gaat. Zij benadert de mensen ook individueel in de groep en zij biedt een mooie mix van werkvormen die ook resultaat hebben. 

   Tijdens de week heb je veel tijd om de dingen te verwerken en lekker te ontspannen bij het zwembad of in de tuinen.
   De locatie is een klein paradijs, ik vind het een park, het is geweldig. Het eten is super, het personeel is heel vriendelijk.
   Ik beveel je echt deze reis aan, het is een cadeau aan jezelf. Dank je, liefs Chantal


   Tijdens het telefoongesprek met Diana werd mij al duidelijk werd dat ze me kon helpen. Geweldig om naar Marrakech te gaan. Ik voelde me gelijk veilig in de groep om me open te stellen en mezelf te zijn. Het spiegel effect is super, je herkent jezelf in de ander.
   De coaching van Diana is erg goed, zij is niet oordelend, luistert echt, de verschillende werkvormen waren fijn en afwisselend.
   Ik heb me vaak verbaasd over hoe Diana steeds de kern raakte. Daardoor durfde ik ook echt naar mezelf te kijken en heb het gevoel dat ik weer door kan gaan met me leven.
   Het hotel was heerlijk, je kan je afzonderen, de kamer fijn, rustig, zwembad en de tuinen waren geweldig, het eten was lekker. De excursies waren mooi. Het was een krachtige reis!

   Dank je Diana, tot ziens! liefs Lieve


   Ik liep vooral vast in mijn werk, ik twijfelde over mijn functie. Juist het werken met de creatiespiraal heeft me inzicht gegeven hoe ik praktisch mijn talenten kan inzetten en hoe ik wensen kan creëren.  De Voice Dialogue legde voor mij direct bloot hoe ik de regie in de handen kan nemen. In de week voel ik mijn kracht en stevigheid toenemen, ik heb grond onder mijn voeten gekregen. Dat geeft me vertrouwen. Ik genoot van de fijne locatie, lekker en goed eten, fijne sfeer, mooie tuinen om te genieten. 

   Ik heb Diana ervaren als doortastend, confronterend, veilig, liefdevol, met humor, en dienstbaar aan het individuele en groepsproces. Veel dank Marcel.


   Deze Marrakech reis is een onvergetelijke ervaring. Je neemt letterlijk afstand van je normale leven. Ik ben blij dat ik mijn outplacement budget ingezet voor deze reis. De groep was gelukkig niet te groot waardoor ik zeer intensief aan mijzelf kon werken. Ook hadden mijn mede reizigers veel dezelfde dingen om uit te werken. Diana heeft deze week op vele manieren met ons gewerkt, wat een vakvrouw! Deze reis was voor mij een nieuwe ervaring, die zeker nog heel lang zal blijven nawerken. Ik zie het als een investering in mezelf en het was meer dan de moeite waard. Bedankt Alex


   Mijn droom kwam uit, een coaching reis naar Marrakech. Na gesprekken bij psychologen wist ik dat ik niet verder kwam. Geweldig, eindelijk iemand die van aanpakken weet! Ik heb een budget gekregen van mijn werkgever die ik kon gebruiken voor deze reis. Geweldige groep en vooral een coach die weet wat ze doet! 

   Diana liet me zelf ervaren en ontdekken hoe ik in elkaar zit en waar dingen ontstaan zijn. Ik zag dat de balans tussen mijn privé en werk zoek was. Als perfectionist ging ik steeds grenzen over. Heel mijn "ik" is ontrafeld, waardoor ik greep op mezelf kreeg. Ook tools, handvaten om mee aan de slag te gaan, om dingen concreet aan te pakken. Ik ben diep onder de indruk van Diana, zij is een vakvrouw die haar werk doet vanuit plezier en humor. Ik kom terug, dank Marlies

  • Coaching reis Spanje
   04 nov 2016

   Lieve Diana,
   Voor ik begin met het schrijven van mijn recensie wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor weer een heel bijzondere ervaring.
   Wat een bijzondere week, deze uitzonderlijke ervaring heeft mij mijn vermogen terug gegeven om vanuit de grond van mijn hart lief te kunnen hebben. Diana is in staat om ieder individu dusdanig te begeleiden dat er niet alleen liefde voor jezelf, maar ook een diep respect voor ieder ander groepslid ontstaat. Ik vertrek als nieuw mens terug naar Nederland, hopende dat de kater niet te lang duurt, want wat zal ik de groep missen.
   Diana bedankt, je bent een bijzonder mens, we gaan elkaar zeker nog ontmoeten. 

   Dikke knuffel, Linda (29 jaar)


   Lieve Diana,
   De mooiste reis van mijn leven heb jij me geven. Het gaf mij veel inzicht, kracht en liefde. Een tijd om nooit te vergeten. De puurheid en zuiverheid waar jij mee werkt is zo mooi om te zien. Je weet iedereen precies te raken daar waar het nodig is. Dit doe je met liefde, warmte en respect. Bewondering heb ik voor jou. Je inspireert me. Dank je wel lieve Diana voor deze mooie reis.  

   Liefs Miranda (34 jaar)


   Ik had al diverse cursussen gedaan op gebied van zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit, relatietherapie en ook NLP. Allemaal interessant en leerzaam. Ik gunde mezelf dit jaar een weekje vakantie en besloot deel te nemen met de “Ontmoeting met jezelf”. Lekker in de Zuid Spaanse zon en dus ff lekker eruit.

   Ik had tevoren weinig verwachtingen en concrete vragen en liet het over me heen komen. Ik was wel nieuwsgierig naar wat komen ging. En er kwam wat!! Binnen 5 seconden was ik uit mijn comfortzone en dacht ik “Wat doe ik hier?” Dat was precies de bedoeling en gaf de opening naar mijn angsten, schaamte en andere onhandige menselijke kenmerken. 

   Ik viel de hele week van de ene mooie verbazing in de andere. Heel indrukwekkend om te zien wat er in de groep gebeurde. Ook vervelende zaken binnen de groep zaken pakte Diana zo prachtig op en gebruikte ze in het programma, op zo’n manier dat we achteraf blij waren met de aanleiding.

   De opstellingen, de vuuravond, de avond-uit, de sessies, de heerlijke gesprekken met alle mensen van de groep.  De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Het was een mooi cadeau aan mezelf. 

   Dank je wel, Diana. Je bent een bewonderenswaardig mens. Een enorme inspiratiebron. Het was een voorrecht met jou te hebben gewerkt. 
   Groet, Peter (49 jaar)


   Diana heeft met veel liefde, begrip, compassie en aandacht mij begeleid naar het kijken en luisteren van mijn innerlijke kind. Voor mij was het een week waarin ik meerdere aspecten van mijzelf mocht ontmoeten. Tijdens mijn verblijf in Luna Y Sol heb ik een soundhealing gehad. Een diepgaande healing middels het klanken door de groep en de klanken van Diana als Sjamaan.

   Door deze healing heb ik mij kunnen bevrijden van diepgewortelde woede en voel ik mij hiervan bevrijd! Ik voel mij nu bevrijd van gevoelens en emoties uit ver verleden. Ik heb meer ruimte en kracht om mij opnieuw te hervinden in het heden.

   Ontspannen en met wijze lessen ben ik weer naar huis gegaan. Diana is zeer vakbekwaam, zij biedt veiligheid en geeft een ieder de ruimte.

   Ik ben haar diep dankbaar! Wietske (51 jaar)


   Vooral nieuwsgierig vertrok ik naar Spanje om een coaching vakantie bij de Diana te volgen. Het heeft mij verrast om te zien hoe Diana met vele werkvormen werkt. Diana werkt eerlijk en liefdevol en weet het werkelijke thema bij ieder boven water te krijgen. Ze durft een spiegel voor te houden en het was aan mij of ik erin durfde te kijken.

   Wel eerder had ik gehoord van SoundHealing, maar had het nog niet eerder meegemaakt. In een van de werkmomenten zette Diana een SoundHealing in en dat kwam enorm bij mij binnen, terwijl de klanken voor een ander werden ingezet. De trillingen vibreerden door mijn lijf waardoor ik in gesprek ging met mijn Innerlijk Kind. Een emotioneel moment.

   Later bij een vuurritueel kwam er vanuit mijn buik zo'n oerklank naar boven, dat het mij deed verbazen en het raakte mij intens. Ik ga dit verder verkennen door contact te zoeken met SoundHelers bij mij in de buurt. 

   De week eindigde voor mij met een gevoel van openheid, innerlijke kracht, ruimte en waardering voor de mogelijkheid om mezelf in een andere werkelijkheid te kunnen zien.

   Diana is voor mij een Goddelijke Moeder, liefs Brenda (49 jaar)


   Ontmoeting met jezelf = de reis van mijn leven. Heel onvoorbereid vertrok ik op pad. Al van in het begin vertrouwde ik op de ervaring en kennis van Diana na ons telefonisch gesprek. Alles komt goed! Als enige Belg in onze groep kwam ik later op de dag aan. Vanaf de eerste seconde voelde ik me thuis. Diana verwelkomde me en stelde me voor in de groep. Wat een pracht mensen allemaal! De hele week bestond uit een aaneenschakeling van mooie, intensieve en krachtige momenten! Van theorie tot diep spirituele ervaringen. allemaal bijzonder gebracht met veel liefde voor ons allemaal.

   Diana is een wonderlijke vrouw, een krachtige moeder die elke situatie weet te gebruiken om ons verder te doen gaan dan we mogelijk achten. Dit samen met leven in het NU.

   Het lekkere, gezonde eten en de mooie locatie maken dit tot een geweldige reis. Werken en genieten gingen hand in hand. Ik denk nu nog vaak terug aan onze mooie momenten en ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Ik weet nu al dat dit niet mijn laatste reis was met Diana!

   Bedankt van Julie (30 jaar)


   Met be- en verwondering heb ik deel mogen nemen aan je programma. Ik kwam gebroken en ging met kracht. In een week tijd gaf je inzicht en plaatste je de dingen in het juiste perspectief. Ik weet nu hoe ik verder kan en ben je daar heel dankbaar voor.

   Deze reis neem ik mee voor het leven. Je was een inspiratiebron voor ons allen en kan dit iedereen aanbevelen die worstelt met een probleem en daar niet zomaar uitkomt. Ik hoop je snel weer te mogen ontmoeten tijdens een van de weekenden die je in Nederland wilt organiseren. Hartelijke groet,  Pim (43 jaar)

 • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

  Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
  Hoe werkt het boeken van de reis?
  Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

De locatie » Nederland » Nederland » Nederland