Burnout Preventie retreat Kenia

Vanaf € 3695,-

   Data: Jan/Februari/Maart 2024 is bijna vol – er is nog één plek beschikbaar
   Eén datum voor april 2024 beschikbaar
   Het resort is in mei gesloten.

   En safari kan apart geboekt worden.

   Burn-out Preventie retreat Kenia

   Je bent een harde werker, je geeft alles wat je in je hebt, echter je loopt jezelf voorbij. Misschien heb je last van verminderde mentale veerkracht, hoge werkdruk, slecht slapen en eten. Je zit in een patroon van alsmaar doorgaan, je werk perfect willen doen, en je stress hormonen schieten omhoog.
   Let op: je hebt nog geluk als je deze symptomen serieus neemt, je bent nog niet burn-out. 

   De retreat bied je een uitweg en tegelijkertijd een herkansing om anders in het leven en werk te staan. 

   Je laat je drukke agenda thuis en je maakt een keuze om te gaan ontspannen in een uniek resort in Kenia. Je krijgt dagelijks een programma om je fysiek weer fit te voelen. Je krijgt betere eetgewoontes en veel lichaamsbeweging. 

   Waar ga je heen

   Je verblijft in een bijzonder resort (the place to be) in Kenia. Het resort is gelegen op een van de mooiste stukjes van het strand en is gebouwd hoog in de bomen en heeft een unieke architectuur. Geniet van de aapjes die boven het zwembad spelen in hangende takken, je dagelijkse kokosnoot t smoothie in 1 van de mooiste zalen ooit. 

   Geweldige kamers midden in de natuur, heerlijk eten dat gezond is en gericht is op het individu, en het meest vriendelijke personeel dat je verwelkomt als familie.

   Ik kan zeggen dat dit mijn eerste zonsondergang op het dak was, uitkijkend over een uitgestrekte jungle en een prachtig strand terwijl ik apen zag springen van boom naar boom onder mij. Er zou geen andere locatie bovenaan je bucketlist moeten staan.

   Het Burn-out preventie programma

   Burn-out Preventie programma is ontwikkeld voor werknemers en ondernemers die te maken hebben met chronische stress of beginnende burn-out verschijnselen. Een programma volgen bij Zakelijke Coaching reizen heeft als doel om verzuim te voorkomen door voortijdig te gaan handelen.

   Na een intake worden de doelen voor de reis vastgesteld. 

   Door middel van maatwerk coaching staan jouw bewustwording en gedragsverandering hierbij centraal. In de coaching leer je te kijken naar ongewenste patronen en vastgezette emoties. En hoe jij met stress situatie omgaat. Na de coaching kun je zelf bepalen of je meer uren coaching nodig hebt. De coaching is online of je komt langs in Zutphen.

   Ontspannen en tot rust komen

   Het andere deel van het programma gaat vooral over leren ontspannen en tot rust komen.

   Door de jaren heen komen we steeds meer te weten over dat yoga helpt bij het verlagen van stressniveaus. En invloed heeft op je slaapkwaliteit, je emotionele en fysieke gesteldheid. Uit andere wetenschappelijke onderzoeken blijkt zelfs dat yoga net zo goed kan werken als cognitieve gedragstherapie! 

   In deze reis gaat het over balans zoeken tussen inspanning en ontspanning, soms even niks doen en lekker zwemmen en soms een mooie wandeling maken in de natuur. 

   Het unieke resort en haar omgeving geven rust en door de dag heen heb je een ontspannend programma. Op 2 minuten lopen sta je op het witte zand en aan de heerlijke warme blauwe zee. 

   Snorkelen, kajak en Suppen (Stand Up Paddling) supporten je vitaliteit en balans in dit programma. Afhankelijk van de maanstand wordt er bepaald of een Mangrove floating mogelijk is.

   Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Wie gaat er mee op reis?

   Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

   Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

   De kosten voor een coaching reis worden door meerdere factoren bepaald. In overleg stellen we de doelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij deze reis (deels) vergoeden.

   Lees ook over de andere financiële middelen.

   ​​​Neem initiatief: en bel 0639804150

  • Bij een boeking rekenen wij het koersverschil tussen Euro en Dollar door.

   €3695,-  1 pers. kamer laag 

   €4395,- 1 pers. kamer hoog

   Je investering in dit traject is volledig aftrekbaar
   Vraag budget aan bij je werkgever

   Inclusief:

   • 8 nachten
   • Dagelijkse yoga/ meditatie klas
   • Dagelijkse begeleide wandeling
   • Ontbijt, lunch en diner
   • Water/thee/koffie/sapjes, kokoswater
   • 2 keer massages
   • 3 keer Snorkeltour, SUP of Kayak evt floating afhankelijk van de maanstand
   • 5 begeleide natuur wandelingen
   • 1 online coaching van 1 uur
   • Transfer v.v. vliegveld

   Exclusief is:

   • Boekingskosten €50,-
   • kajakken, snorkelen, SUP als je meer wilt
   • Vlucht/autohuur
   • Maaltijden en drankjes buiten het programma
   • Je kunt je vakantie verlengen ook met een Safari

   Als je een het gevoel hebt dat een detox een meerwaarde kan zijn, dan kunnen wij je verblijf combineren met een complete detox. We hebben detoxplannen die we je kunnen aanbevelen, maar je kunt ons ook je eigen menu en reinigingsinstructies sturen.
   Prijs is op aanvraag.

   De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
   Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
  • Reisschema

  • Vervoer

   Bij Zakelijke Coaching Reizen, boek je de vlucht en de reis apart. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

   Je vliegt of Nairobi en stap over naar Malindi, kijk via Kiwi

   Of je vliegt direct naar Mombasa met KLM

   Alternatieven zijn: Jambojet, Skywards en Safarilink - Mombasa heeft dezelfde luchtvaartmaatschappijen en ook Kenya Airways hebben veel vluchten per dag heeft.

   Het resort kan vervoer regelen om je op te halen vanaf de luchthaven Malindi of Mombasa.

  • Reiservaringen van deelnemers

   • Ondernemers Traject Italië
    23 okt 2023

    Ondernemers Traject Italië

    Ik heb ongelooflijk veel geleerd van Monique. Super fijne coach die me hielp alles weer op een rijtje te krijgen. Het grootste thema was mijn onderneming.

    Monique is fijn down to earth en niet te zweverig. Ze heeft me de spiegel voorgehouden en dat was moeilijk. Echter weet ik nu wel aan het bijna einde van mijn loopbaan wat en hoe ik verder wil. Met mijn bedrijf en privé!

    Elke dag liep ik naar het strand waar ik rustig kon reflecteren en ontspannen.

    Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen.

    Aan jezelf werken op een goeie locatie met fijne mensen.

    Groet van Johan

   • Individuele coachingsreis Tanzania
    04 okt 2019

    Een levensveranderende ervaring 

    Een week, waarin ik echt over mezelf leerde door de juiste gekozen verscheidenheid aan technieken (coaching, meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen) die zorgvuldig werden ingezet om mijn persoonlijke doelstellingen te dienen.

    De locatie ligt in de stad Mwanza, het heeft een geweldige tuin en combineert de natuur met een meer levendige hoek van de stad. Alina zorgde ervoor dat ik me echt thuis voelde en liet me de schoonheid van Mwanza zien.

    In mijn reis daarna, was het Alina die me verbond met geweldige locals die me het echte Tanzania lieten zien. Op basis van haar aanbevelingen heb ik geweldige en adembenemende plaatsen bezocht.

    Haar kennis van Tanzania, passie om contact te maken met de lokale bevolking en te rijden buiten de gebaande paden / deel uit te maken van de ware natuur, heeft mijn reis in Tanzania onvergetelijk gemaakt !!

    HEEL ERG BEDANKT Marieke

   • Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari
    04 apr 2019

    Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari

    Voor mij was deze reis levensveranderend op een hele subtiele, maar diepgaande manier. Alina laat je het echte Tanzania zien, horen, ruiken, proeven en voelen. De overweldigende natuur die zich met elke stap aan je onthult en elke keer anders is, de unieke mensen die op je pad komen, mijn reisgenoten, de onvergetelijke ontmoetingen met de kinderen, de close encounters met de dieren, de lol, de ruimte en de stilte, het is allemaal even onvergetelijk.

    Het mindful aspect van het avontuur verhoogt je zintuigen en zet je met beide benen op de grond en bovenal in het nu. Wees niet verbaasd als je hart af en toe overstroomt en blijft stromen en je niet kunt stoppen met grijnzen, zoals ik.

    Ik ontdekte mijn innerlijke nomade die niets meer of minder nodig had dan wat er op dat moment was. Heel wat voor iemand die op voorhand dacht niet te houden van tentjes, groepsreizen, dagenlang niet douchen, poepen en plassen in een gat en nog wat van die dingen. Ik had niets willen missen of ruilen.

    Het was extatisch en bevrijdend tegelijk. Mijn mindful adventure in Tanzania is voor altijd in mijn hart. Dus boek deze reis, jump in, met hoofd, ziel en hart!

    K. Koppenol

   • Coaching reis Marokko
    08 sep 2018

    Dit was mijn 2de coaching reis met Diana

    Weer naar Marrakech, en het was geweldig.
    Ik wilde meer inzicht in hoe ga ik verder met mijn leven en werk. Dat ik antwoorden krijg binnen 3 dagen heeft te maken dat Diana zeer kernachtig werkt. Ik heb weer in de spiegel gekeken, dat is confronterend en heel krachtig.  
    Het is fijn dat Diana dingen herkent en dat ze begrijpt waar het over gaat. Zij benadert de mensen ook individueel in de groep en zij biedt een mooie mix van werkvormen die ook resultaat hebben. 

    Tijdens de week heb je veel tijd om de dingen te verwerken en lekker te ontspannen bij het zwembad of in de tuinen.
    De locatie is een klein paradijs, ik vind het een park, het is geweldig. Het eten is super, het personeel is heel vriendelijk.
    Ik beveel je echt deze reis aan, het is een cadeau aan jezelf. Dank je, liefs Chantal


    Tijdens het telefoongesprek met Diana werd mij al duidelijk werd dat ze me kon helpen. Geweldig om naar Marrakech te gaan. Ik voelde me gelijk veilig in de groep om me open te stellen en mezelf te zijn. Het spiegel effect is super, je herkent jezelf in de ander.
    De coaching van Diana is erg goed, zij is niet oordelend, luistert echt, de verschillende werkvormen waren fijn en afwisselend.
    Ik heb me vaak verbaasd over hoe Diana steeds de kern raakte. Daardoor durfde ik ook echt naar mezelf te kijken en heb het gevoel dat ik weer door kan gaan met me leven.
    Het hotel was heerlijk, je kan je afzonderen, de kamer fijn, rustig, zwembad en de tuinen waren geweldig, het eten was lekker. De excursies waren mooi. Het was een krachtige reis!

    Dank je Diana, tot ziens! liefs Lieve


    Ik liep vooral vast in mijn werk, ik twijfelde over mijn functie. Juist het werken met de creatiespiraal heeft me inzicht gegeven hoe ik praktisch mijn talenten kan inzetten en hoe ik wensen kan creëren.  De Voice Dialogue legde voor mij direct bloot hoe ik de regie in de handen kan nemen. In de week voel ik mijn kracht en stevigheid toenemen, ik heb grond onder mijn voeten gekregen. Dat geeft me vertrouwen. Ik genoot van de fijne locatie, lekker en goed eten, fijne sfeer, mooie tuinen om te genieten. 

    Ik heb Diana ervaren als doortastend, confronterend, veilig, liefdevol, met humor, en dienstbaar aan het individuele en groepsproces. Veel dank Marcel.


    Deze Marrakech reis is een onvergetelijke ervaring. Je neemt letterlijk afstand van je normale leven. Ik ben blij dat ik mijn outplacement budget ingezet voor deze reis. De groep was gelukkig niet te groot waardoor ik zeer intensief aan mijzelf kon werken. Ook hadden mijn mede reizigers veel dezelfde dingen om uit te werken. Diana heeft deze week op vele manieren met ons gewerkt, wat een vakvrouw! Deze reis was voor mij een nieuwe ervaring, die zeker nog heel lang zal blijven nawerken. Ik zie het als een investering in mezelf en het was meer dan de moeite waard. Bedankt Alex


    Mijn droom kwam uit, een coaching reis naar Marrakech. Na gesprekken bij psychologen wist ik dat ik niet verder kwam. Geweldig, eindelijk iemand die van aanpakken weet! Ik heb een budget gekregen van mijn werkgever die ik kon gebruiken voor deze reis. Geweldige groep en vooral een coach die weet wat ze doet! 

    Diana liet me zelf ervaren en ontdekken hoe ik in elkaar zit en waar dingen ontstaan zijn. Ik zag dat de balans tussen mijn privé en werk zoek was. Als perfectionist ging ik steeds grenzen over. Heel mijn "ik" is ontrafeld, waardoor ik greep op mezelf kreeg. Ook tools, handvaten om mee aan de slag te gaan, om dingen concreet aan te pakken. Ik ben diep onder de indruk van Diana, zij is een vakvrouw die haar werk doet vanuit plezier en humor. Ik kom terug, dank Marlies

   • Coaching reis Spanje
    04 nov 2016

    Lieve Diana,
    Voor ik begin met het schrijven van mijn recensie wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor weer een heel bijzondere ervaring.
    Wat een bijzondere week, deze uitzonderlijke ervaring heeft mij mijn vermogen terug gegeven om vanuit de grond van mijn hart lief te kunnen hebben. Diana is in staat om ieder individu dusdanig te begeleiden dat er niet alleen liefde voor jezelf, maar ook een diep respect voor ieder ander groepslid ontstaat. Ik vertrek als nieuw mens terug naar Nederland, hopende dat de kater niet te lang duurt, want wat zal ik de groep missen.
    Diana bedankt, je bent een bijzonder mens, we gaan elkaar zeker nog ontmoeten. 

    Dikke knuffel, Linda (29 jaar)


    Lieve Diana,
    De mooiste reis van mijn leven heb jij me geven. Het gaf mij veel inzicht, kracht en liefde. Een tijd om nooit te vergeten. De puurheid en zuiverheid waar jij mee werkt is zo mooi om te zien. Je weet iedereen precies te raken daar waar het nodig is. Dit doe je met liefde, warmte en respect. Bewondering heb ik voor jou. Je inspireert me. Dank je wel lieve Diana voor deze mooie reis.  

    Liefs Miranda (34 jaar)


    Ik had al diverse cursussen gedaan op gebied van zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit, relatietherapie en ook NLP. Allemaal interessant en leerzaam. Ik gunde mezelf dit jaar een weekje vakantie en besloot deel te nemen met de “Ontmoeting met jezelf”. Lekker in de Zuid Spaanse zon en dus ff lekker eruit.

    Ik had tevoren weinig verwachtingen en concrete vragen en liet het over me heen komen. Ik was wel nieuwsgierig naar wat komen ging. En er kwam wat!! Binnen 5 seconden was ik uit mijn comfortzone en dacht ik “Wat doe ik hier?” Dat was precies de bedoeling en gaf de opening naar mijn angsten, schaamte en andere onhandige menselijke kenmerken. 

    Ik viel de hele week van de ene mooie verbazing in de andere. Heel indrukwekkend om te zien wat er in de groep gebeurde. Ook vervelende zaken binnen de groep zaken pakte Diana zo prachtig op en gebruikte ze in het programma, op zo’n manier dat we achteraf blij waren met de aanleiding.

    De opstellingen, de vuuravond, de avond-uit, de sessies, de heerlijke gesprekken met alle mensen van de groep.  De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Het was een mooi cadeau aan mezelf. 

    Dank je wel, Diana. Je bent een bewonderenswaardig mens. Een enorme inspiratiebron. Het was een voorrecht met jou te hebben gewerkt. 
    Groet, Peter (49 jaar)


    Diana heeft met veel liefde, begrip, compassie en aandacht mij begeleid naar het kijken en luisteren van mijn innerlijke kind. Voor mij was het een week waarin ik meerdere aspecten van mijzelf mocht ontmoeten. Tijdens mijn verblijf in Luna Y Sol heb ik een soundhealing gehad. Een diepgaande healing middels het klanken door de groep en de klanken van Diana als Sjamaan.

    Door deze healing heb ik mij kunnen bevrijden van diepgewortelde woede en voel ik mij hiervan bevrijd! Ik voel mij nu bevrijd van gevoelens en emoties uit ver verleden. Ik heb meer ruimte en kracht om mij opnieuw te hervinden in het heden.

    Ontspannen en met wijze lessen ben ik weer naar huis gegaan. Diana is zeer vakbekwaam, zij biedt veiligheid en geeft een ieder de ruimte.

    Ik ben haar diep dankbaar! Wietske (51 jaar)


    Vooral nieuwsgierig vertrok ik naar Spanje om een coaching vakantie bij de Diana te volgen. Het heeft mij verrast om te zien hoe Diana met vele werkvormen werkt. Diana werkt eerlijk en liefdevol en weet het werkelijke thema bij ieder boven water te krijgen. Ze durft een spiegel voor te houden en het was aan mij of ik erin durfde te kijken.

    Wel eerder had ik gehoord van SoundHealing, maar had het nog niet eerder meegemaakt. In een van de werkmomenten zette Diana een SoundHealing in en dat kwam enorm bij mij binnen, terwijl de klanken voor een ander werden ingezet. De trillingen vibreerden door mijn lijf waardoor ik in gesprek ging met mijn Innerlijk Kind. Een emotioneel moment.

    Later bij een vuurritueel kwam er vanuit mijn buik zo'n oerklank naar boven, dat het mij deed verbazen en het raakte mij intens. Ik ga dit verder verkennen door contact te zoeken met SoundHelers bij mij in de buurt. 

    De week eindigde voor mij met een gevoel van openheid, innerlijke kracht, ruimte en waardering voor de mogelijkheid om mezelf in een andere werkelijkheid te kunnen zien.

    Diana is voor mij een Goddelijke Moeder, liefs Brenda (49 jaar)


    Ontmoeting met jezelf = de reis van mijn leven. Heel onvoorbereid vertrok ik op pad. Al van in het begin vertrouwde ik op de ervaring en kennis van Diana na ons telefonisch gesprek. Alles komt goed! Als enige Belg in onze groep kwam ik later op de dag aan. Vanaf de eerste seconde voelde ik me thuis. Diana verwelkomde me en stelde me voor in de groep. Wat een pracht mensen allemaal! De hele week bestond uit een aaneenschakeling van mooie, intensieve en krachtige momenten! Van theorie tot diep spirituele ervaringen. allemaal bijzonder gebracht met veel liefde voor ons allemaal.

    Diana is een wonderlijke vrouw, een krachtige moeder die elke situatie weet te gebruiken om ons verder te doen gaan dan we mogelijk achten. Dit samen met leven in het NU.

    Het lekkere, gezonde eten en de mooie locatie maken dit tot een geweldige reis. Werken en genieten gingen hand in hand. Ik denk nu nog vaak terug aan onze mooie momenten en ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Ik weet nu al dat dit niet mijn laatste reis was met Diana!

    Bedankt van Julie (30 jaar)


    Met be- en verwondering heb ik deel mogen nemen aan je programma. Ik kwam gebroken en ging met kracht. In een week tijd gaf je inzicht en plaatste je de dingen in het juiste perspectief. Ik weet nu hoe ik verder kan en ben je daar heel dankbaar voor.

    Deze reis neem ik mee voor het leven. Je was een inspiratiebron voor ons allen en kan dit iedereen aanbevelen die worstelt met een probleem en daar niet zomaar uitkomt. Ik hoop je snel weer te mogen ontmoeten tijdens een van de weekenden die je in Nederland wilt organiseren. Hartelijke groet,  Pim (43 jaar)

  • Klimaat Kenia

   Kenia heeft een aangenaam klimaat waarbij het gehele jaar de temperatuur rond de 21ºC - 24ºC ligt. Het kustgebied heeft daarentegen een tropisch klimaat en de temperatuur schommelt hier het hele jaar rond 30ºC. De luchtvochtigheid en hoeveelheid neerslag verschilt echter per gebied en periode:

   november - december:
   Deze maanden worden gekenmerkt door de ‘korte regens’. Soms start het korte regenseizoen al eind oktober. De regens hebben zelden effect op de kwaliteit van de safari. De prijzen voor safari’s liggen iets lager m.u.v. de kerstperiode.

   april - mei:
   Dit zijn de natste maanden. De aanvang en lengte van het regenseizoen kan per jaar verschillen. Hevige regenval komt in deze periode vrijwel elke dag voor, maar het regent meestal niet de hele dag. 

   juni - oktober:
   Deze gehele periode is het aangenaam om op safari te gaan. Na het vallen van de regens is er in juni nog iets meer bewolking en liggen de temperaturen is lager. Ook in juli is het iets koeler, dit is echter ook de maand waarin de eerste kuddes gnoes kunnen arriveren in de Masai Mara. 

   Kenia geld

   Munteenheid is Keniaanse shilling (KES).

   Pinpassen (zowel bankpassen als creditcards) worden geaccepteerd bij automaten met het logo dat op de pinpas staat.

   Grote hotels, supermarkten, autoverhuurbedrijven, tankstations en reisbureaus (safari's, vliegreizen) accepteren creditcards.

   Let op: De meeste banken zetten bankpassen voor gebruik buiten Europa standaard uit om misbruik tegen te gaan. Informeer bij je bank en laat je bankpas zo nodig activeren.

   Contant geld

   In de meeste steden bevinden zich een of meer geldautomaten, enkele grote hotels en supermarkten beschikken over een betaalautomaat; houd er rekening mee dat ze soms buiten werking zijn.

   Geldautomaten van Barclays Bank accepteren de meeste creditcards, en hebben een hogere limiet per dag dan de meeste andere geldautomaten.

   TIP: Neem verschillende betaalmiddelen mee en bewaar ze apart: een bankpas, een creditcard en contant geld.

   Reis Verzekeringen

   Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

  • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

   Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
   Hoe werkt het boeken van de reis?
   Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

  De locatie » Resort » Malindi » Kenia

  De missie van dit fantastische resort is om gasten te inspireren op hun persoonlijke gezondheidsreis - fysiek, mentaal en emotioneel. We willen het beste delen, namelijk een levensstijl die in harmonie is, met de natuurlijke omgeving.

  In het resort zijn de kamers zijn tweepersoons – ensuite kamers met eigen badkamer, toilet en douche. De kamers kijken allemaal uit op de zonsopgang boven de oceaan of de zonsondergang boven het bos – en de meeste kamers kijken uit op beide. Er is een heerlijk koel zwembad en een eigen privépad naar het strand – ongeveer 120 meter door het inheemse bos. We hebben 2 bovenste kamers die eenpersoonskamers kunnen zijn en 3 onderste kamers.

  Het resort heeft uitstekende verse en gezonde zeevruchten, vegetarische en veganistische gerechten en we houden rekening met allergieën en specifieke voedselbehoeften. 

  Houd er ook rekening mee dat het resort een rookvrije omgeving is – er zijn mooie plekken op het terrein waar rokers kunnen samenkomen.