Individuele Burn-out reis Sardinië
Kies zelf je datum

€ 2497,00

Individuele Burn-out reis Sardinië

Sardinië is een bijzonder eiland op maar 2 uur vliegen van Nederland. Je waant je in tropisch gebied bij het zien van de helderblauwe zee en diverse stranden. Het eiland heeft nog veel ongerepte natuur en zeker in het Zuidwesten vind je nog echt hele gebieden natuur waar geen mens is geweest, echt uniek te noemen. Je kunt heerlijke wandelingen maken langs verborgen kusten en baaien.

Burn-out

Burn-out komt steeds vaker voor. We eisen steeds meer van onszelf, we dragen veel verantwoordelijkheid op het werk en privé.  Als je ziek wordt en burn-out raakt heeft dat consequenties. Je kunt dit zien als een wake up call om naar jezelf te kijken. Ben je nog wel gelukkig met wat je doet en met jezelf? 

Herken je deze vragen?  

 • Heb je weinig energie?
 • Ben je Burn-out?
 • Is er geen evenwicht tussen spanning en ontspanning?
 • Ben je vaak geïrriteerd?
 • Vind je het lastig je te ontspannen?
 • Voel je je somber?
 • Kun je je momenteel moeilijk concentreren?
 • Heb je geen energie meer over in je vrije tijd?
 • Slaap je slecht?
 • Pieker je veel?
 • Komt alles op je af en zie je het soms even niet meer zitten?

Je wilt een betrouwbare en resultaat gerichte aanpak

Door er écht even helemaal uit te zijn en een intensieve burn-out reis aan te gaan, herstel je sneller van je burn-out klachten. Mede door mindfulness, bewegen en je grenzen leren kennen kom jij tot rust om daarna weer vol vertrouwen en ontspannen in het leven te staan.

Dankzij de Bodymind coaching van Monique heb ik ingezien dat ik beter kan aanvoelen wanneer ik over mijn grenzen heen ga. Ik ga dit zeker thuis toepassen want ik heb gevoeld dat het werkt.

Lees verder

GROW model

Monique gaat er vanuit dat jij alle antwoorden op je vragen al in je hebt. Zij geeft je tools om deze antwoorden naar boven te halen. Hiervoor zet ze o.a. het GROW model van John Whitmore in en het strategisch model van neuro- conditioneren.  

Via dit GROW model bekijkt ze met jou wat je doel is en wat jouw situatie nu is. Je gaat ontdekken wat je opties zijn en wat voor jou zou kunnen werken in jouw situatie. Ook kijken we naar wat jouw kwaliteiten zijn en wat jouw valkuilen zijn. Hiervoor gebruikt Monique o.a. de kernkwadranten van D. Oftman en visualisaties. Daarna kun je een plan maken om jouw doel te gaan verwezenlijken.

De 5 hoofdstappen waar Monique mee werkt:

 1. Hoe voel ik me nu?
 2. Waar is mijn focus op gericht?
 3. Wat zijn mijn overtuigingen?
 4. Welke relaties heb ik in mijn leven en werken die voor mij?
 5. Een kleine actie kan al een groot resultaat geven.

Het doorlopen van deze 5 stappen zorgt ervoor dat jij weer weet wat bij jou hoort en wat niet, zodat je kunt loslaten wat je niet dient en je alleen richt op wat je wel dient.

Het programma is goed voor body en mind

 • bewegen door middel van yoga, wandelen, Qigong.
 • ontspanningsoefeningen met behulp van meditatie, muziek, energiedrukpunten
 • dagelijkse coaching sessies vanuit Bodymind
 • inzetten van ademhalingsoefeningen die zorgen voor het loslaten van spanning

Mindfulness

In de medische wereld wordt MBSR (mindfulness based stress reduction) reeds lang met succes toegepast om aan stress en spanning gerelateerde klachten te behandelen. Monique zet deze aanpak in voor professionals en leidinggevende die met
spanningen in het werk te maken hebben. 

Resultaten na de behandeling

 • Je voelt je weer tot rust gekomen
 • Je kunt je weer echt ontspannen
 • Je hebt meer inzicht gekregen in jezelf zodat je sneller aanvoelt wanneer je lichaam ontspanning nodig heeft.
 • Je hebt meer vertrouwen in jezelf en je kent je grenzen
 • Je hebt geleerd hoe je in je kracht kunt gaan staan.

Ik had moeite om tot rust te komen. De Bodymind coaching paste wat mij betreft perfect bij mij. Niet meteen alleen maar stilzitten maar ook bewegen, wandelen en bezig zijn. Dit zorgde ervoor dat ik uiteindelijk kon ontspannen.

Dit is maatwerkreis, we nodigen je uit voor een intakegesprek. Neem direct contact op met ons.

Wie gaat er mee op reis?

Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

Outplacement en zakelijke coaching

Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

De kosten voor een coaching reis worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching-mindfulness sessies in de reis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching-mindfulness reis (deels) vergoeden.

Lees ook over de andere financiële middelen.

​​​Neem initiatief: en bel 0639804150

€ 2497,00

Je investering in dit traject is volledig aftrekbaar
Vraag je budget aan bij werkgever

8 daagse Prijs: 2497,00 (geen BTW)

Inclusief:

 • 7 nachten
 • Ontbijt en diner
 • Onbeperkt water/thee/koffie
 • 1 energiebehandeling
 • 7 keer body-mind coaching
 • Mindfulness wandeling
 • Transfer v.v. vliegveld

5 daagse prijs 1597,00 (geen BTW

Inclusief:

 • 4 nachten
 • Ontbijt en diner
 • Onbeperkt water/thee/koffie
 • 4 trainingen
 • Mindfulness wandeling
 • Transfer v.v. vliegveld

Exclusief is

 • Vlucht
 • Reisgarantie en boekingskosten €50,-
 • Eten en drinken buiten de locaties
 • Excursies
 • Je verzorgd zelf je lunch
De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
Bij elke reis onder het kopje prijzen zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.

Monique Proosdij

Over Monique Proosdij →

Reisschema 1 dagen

DAG 1 »

Er is geen vast reisschema, de dagindeling wordt in samenspraak opgesteld.

Vervoer

Bij Zakelijke Coaching Reizen, boek je de vlucht en de reis apart. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Het beste vlieg je met Ryanair vanaf Dusseldorf-Weeze, een klein vliegveld achter Nijmegen of vanaf Charleroi bij Brussel. Deze vliegen rechtstreeks op Cagliari, de hoofdstad van Sardinie.

Je kunt ook via Schiphol reizen, dan stap je in Rome  of Milaan over. Dit is inmiddels ook steeds beter geregeld en het overstappen gaat gemakkelijk zonder eerst weer in te checken of door de douane te gaan.

Bij aankomst vliegveld

Je kunt kiezen om de trein te pakken vanaf het vliegveld en dan opgehaald worden in Carbonia (25 euro per rit) of privé transfer vanaf het vliegveld voor 75 euro per rit.

De locatie » Sardinië » Sant Antioco » Italië-Sardinië

Het eiland is even groot als België en heeft grote uitgestrekte natuurgebieden waar je niets anders hoort dan de stilte en de geluiden van de natuur. Dit is gerust uniek te noemen. 

De locatie ligt op een kilometer van een prachtige baai en heeft wijds uitzicht over de Middellandse zee. Hier kun je de stilte nog horen en echt tot rust komen in ongerepte natuur.

Je verblijft in een van de bijzondere lodges en vanuit je lodge kijk je op de prachtige Middellandse zee. Je kunt elke dag de zonsondergang op zee bewonderen vanuit je lodge, terwijl je verwend wordt door Toni met zijn tongstrelende Italiaanse maaltijden. Altijd vers en speciaal voor jou bereid.

Reiservaringen van deelnemers

Ervaringen 2020

 • Leiderschap reis Italië-Sardinië

  Leiderschap reis Italië-Sardinië

  Mijn zaak draait al jaren goed en ik heb niets te klagen. Maar ik voelde me niet gelukkig, althans ik dacht van wel, omdat ik altijd werkte. Als ik niet werkte dan wist ik niet wat ik met mijn vrije tijd moest doen. Ik had het idee dat Ik er altijd moest zijn of in ieder geval bereikbaar moest zijn, dus ik werd overspannen.

  Mijn vrouw was hier niet blij mee en mijn  kinderen zag ik alleen op zondag even. Ik dacht dat komt wel. Maar opeens kreeg ik het gevoel dat er niets was in mij alsof ik helemaal leeg van binnen was. Lastig om uit te leggen maar ik voelde dat ik het helemaal anders wilde gaan aanpakken.

  Ik zocht via google op Leiderschapsreis en na een telefoontje, zat het gelijk goed. Ik begon met 3 online sessies zodat ik meteen aan de slag kon en daarna ben ik een week bij Monique op Sardinie geweest.

  Een fijne week met een intensief coaching traject, daar heb ik veel geleerd over mezelf. En het heeft mij laten zien hoe ik een goede “baas” kan zijn voor mijn personeel en tevens ook voor mezelf.

  Als je denkt dat je alles weet, dan kom je erachter dat je eigenlijk niets weet. Dat vond ik wel een geruststellende les. Toptijd gehad op Sardinie! Ik raad het ieder aan met een leidinggevende baan!

  Dank van Harry, 54 jaar, ondernemer

 • Loopbaan coaching reis Italië-Sardinië

  Loopbaan coaching reis Italië-Sardinië

  Ik stond voor een grote keuze op mijn werk. Ik houd van mijn baan maar de druk werd me te groot. Ik viel uiteindelijk uit met een burn out en dit wil ik niet nog een keer meemaken.

  Ik was leidinggevende binnen een team maar i.v.m tekort aan personeel hebben ze mij doorgeschoven naar de positie van coördinator van de verschillende teams binnen ons bedrijf.

  Op mijn tenen lopen

  Toen ik bij Monique kwam wist ik niet of deze baan bij mij paste. Het voelde alsof ik op mijn tenen moest lopen om te bewijzen dat ik het kon. Samen met haar heb ik gekeken of dit de baan was die ik werkelijk wilde.

  En ik kwam erachter dat ik dit echt heel graag wilde. Monique werkt heel overzichtelijk, ze heeft me geholpen meer inzicht in mezelf te krijgen met name op het gebied van wat ik kan en wat ik wil.

  En daar kwamen best verrassende kwaliteiten uit, die ik nu goed kan inzetten. Het voelt alsof het me veel minder energie kost. En ik voel me krachtiger en steviger in mijn schoenen staan.

  Ik ben inmiddels als 3 keer in het mooie Sardinië geweest, omdat ik het een heerlijke plek vind waar ik echt even helemaal tot mezelf kan komen. Het eten van Toni is een verwennerij en ik kom elke keer weer met nieuwe en heldere inzichten thuis.

  Gwen, 48 jaar, leidinggevende in de zorg

Ervaringen 2019

 • Burn-out reis Italië-Sardinië

  Burn-out reis Italië-Sardinië

  Een week waarin mijn hoofd uitgezet kon worden en de mogelijkheid werd gecreëerd om meer te voelen wat er om me heen gebeurt. Dit laatste werd mogelijk gemaakt door door de aandacht / trainingen van Monique. De trainingen, die een mix zijn coaching, mindfullness en yoga ... een prachtige combi.

  Ik kwam tot rust!

  En dit alles in een heerlijke relaxte setting in de prachtige omgeving van Zuid Sardinie. De omgeving, die ook de mogelijkheid bood om een mooie wandeling te maken, te relaxen aan het strand, een duik te nemen de azuurblauwe zee, een stadje te bezoeken of een wijntje te drinken bij Mario aan het strand.

  Alle dagen werden afgesloten met een overheerlijke Italiaanse maaltijd. Mijn enthousiasme is moeilijk onder woorden te brengen. Je moet het gewoon ervaren... een aanrader voor iedereen... ik kijk er met heimwee op terug!

  Hartelijke groet,

  Annet B. (Apotheker)

Het klimaat van Sardinië

Sardinië is een langgerekt eiland met een oppervlakte bijna zo groot als  Nederland. Het is vrij divers, vanwege de diverse klimaten die op het eiland zijn. In het Noorden heerst een zeeklimaat, in het midden in de bergen meer een landklimaat en in het zuiden vindt u een subtropisch klimaat. Met name in de wintermaanden is het verschil groot. Zo kan het in de bergen vriezen en sneeuwen terwijl in het zuiden vaker de zon schijnt.

Sardinië is het een na grootste eiland in de Middellandse zee en behoort bij Italië. Het ligt net onder Corsica en ten Noorden van Tunesie, aan de westkant van de laars. Het eiland wordt gekenmerkt door een heuvelachtig binnenland en tropisch aandoende kusten met name  in het Zuiden. Het landschap is overdekt met wilde tijm en rozemarijn, mirte, cactusvijgen en dwergeiken en voortdurend beschenen door de zon verspreiden deze een heerlijke geur. 

Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier...


Je bericht wordt verzonden...