Individuele Ondernemers-Duikreis Thailand
Kies zelf je datum

€ 2497,-

Individuele Ondernemers-Duikreis Thailand

Als ondernemer wil je alle kansen pakken toch? Deze ondernemersreis is je kans! Je gaat naar de tropische sferen en de relaxte cultuur van het Thaise eiland Koh Chang. Tot jezelf komen terwijl jij gewichtloos de diepe, zuivere wateren in duikt en je verwondert over een nieuwe (onderwater)wereld. Loskomen van de dagelijkse hectiek en even niets moeten, zodat jij ruimte in je hoofd krijgt voor nieuwe ideeën. De magische kracht van dit eiland opent wegen waar jij al die tijd naar zocht!
Herken jij jezelf in deze vragen

 • Jij hebt het gevoel dat je leeft voor je bedrijf en hebt weinig tot geen tijd voor andere dingen
 • Het ontbreekt je aan creativiteit, waardoor je situatie niet veranderd
 • Je wilt iets anders, maar je weet niet wat, laat staan hoe
 • Jij denkt dat met hard werken, je uiteindelijk komt waar je wezen wilt
 • Je focus ligt enkel op bedrijfsgroei en omzet
 • Het thuisfront moppert en jij merkt dat je langzaam opbrandt
 • De bevlogenheid is ver te zoeken en de gedachte om te stoppen steekt steeds vaker de kop op.

Met andere woorden: jij leeft om te werken

Vraag jij je geregeld af: ‘Is dit het nou?’ gevolgd door een ‘Dit wil ik niet meer!’
Jij bent hierin niet alleen. Bij veel ondernemers ligt de focus zuiver op het bedrijf. Tot het moment dat jij je ongelukkig en gestrest voelt. Daar kun je wat aan doen!

Lees verder

De mens in de ondernemer

In deze week krijg je een geweldig programma om opnieuw en anders naar jezelf en je bedrijf te kijken. Je stapt in de wereld van het duiken, ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Het tropische eiland, de Thaise cultuur, de oceaan en het onderwaterleven geven je direct een positieve boost, die je helpt te ontspannen. Duiken werkt diep door en grensverleggend, op een manier die voor je gaat werken.

Stappenplan 1: de coaching

Maurice werkt volgens een zelf ontwikkelde methode. Freedom for Creation by Ownership (FCO). Hierin worden de drie krachten gebundeld om jouw leven opnieuw te vormen:

 • erkennen en accepteren
 • verantwoordelijkheid nemen
 • nieuwe keuzes maken

Deze methode is krachtig en leert je de regie over je leven en werk te nemen. In zeven dagen ontdek jij hoe je overtuigingen en ervaringen/rollen je tegenhouden om hoogste potentieel te leven.
Je leert op een dieper niveau jouw verantwoordelijkheid te nemen zodat excuses niet meer nodig zijn. Hoe meer jij bereid bent deze verantwoordelijkheid te nemen, des te meer ruimte creëer je om een nieuwe realiteit te manifesteren.

Als ondernemer zit je vast, je wilt inzicht in het ondernemerschap en dat doen we via werk opstellingen.

De meerwaarde van deze reis is allereerst de bijzondere locatie. Daarnaast versterkt het leren duiken ook de coaching. Aan de hand van het cursusprogramma gaan we thema’s uitwerken. Denk dan aan: je aanpassen aan een nieuwe omgeving, leren communiceren zonder spraak en vertrouwen krijgen in nieuwe vaardigheden.

Door de intensieve begeleiding en de 1 op 1 manier van coachen confronteert Maurice je met de vragen die je meeneemt op reis. Op een ontspannen en veilige manier ga je anders naar deze vragen kijken en kan er werkelijk een transformatie ontstaan in deze week.

Het stappenplan 2: het duiken

De week staat ook in het teken van de duikopleiding. In totaal zijn we daar 4 dagen mee bezig. Naast een dagdeel opfrissing van de theorie (je hebt een stukje voorbereiding thuis, voorafgaand aan de reis) gaan we basisvaardigheden in het zwembad leren en oefenen. Daarna gaan we 3 dagen op een boot de zee op en maken we 6 duiken. 4 duiken zijn essentieel voor de opleiding en ook maken we 2 extra duiken die aansluiten bij jouw vraagstuk. Duiken onder water brengt je in een meditatieve toestand waardoor je direct je intuïtie aanspreekt. De ervaring van de dag gebruiken we dan ook als opstap naar de volgende dag.

Daarnaast ontdekken we het eiland op een bijzondere manier en heb je tijd voor ontspanning zoals een massage of bezoek aan een waterval of olifantenopvang.

Wat gaat deze week jou brengen?

 • Een fantastische week vol avontuur op een tropisch eiland
 • Toegenomen zelfkennis en inzichten door zelfreflectie
 • PADI duikbrevet voor de hele wereld
 • Een nieuwe hobby waarbij jouw vakanties nooit meer hetzelfde zullen zijn
 • Jouw nieuwe blauwdruk over hoe je als ondernemer verder wil

Wie is Maurice?

Maurice heeft 22 jaar ervaring als ondernemer en met zeventien jaar opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en mindset combineert hij de ideale ingrediënten om jou een onvergetelijke week te bezorgen. Koh Chang is zijn 2de thuis en hij weet als geen ander wat jij hier nodig hebt voor een maximaal effect: door compleet anders naar je bedrijf te kijken zie je de weg naar buiten en staat jouw bedrijf ten dienste van jou. Egoïstisch denk je? Absoluut niet. Je wordt een betere ondernemer met een leven dat bij jou past.
Dit is wat je wilt, toch?

Praktische zaken:

De coachingsreis duurt 7 dagen.
Je kan verlengen op het eiland of zelf een rondreis maken door het prachtige eiland.
Indien je al duikervaring en/of een duikbrevet hebt kan ik met je bespreken hoe we toch deze activiteit kunnen inzetten voor jouw ontwikkeling. Wellicht wil je een vervolgcursus doen of je specialiseren in bijvoorbeeld diepduiken of nachtduiken.

Voordat je je definitief aanmeldt hebben we een kennismakingsgesprek via telefoon of online video. Dan kunnen we met zekerheid bepalen of jouw wensen aansluiten bij het aanbod van deze reis.

Wie gaat er mee op reis?

Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

Outplacement en zakelijke coaching

Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

De kosten voor een coaching reis worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching-mindfulness sessies in de reis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching-mindfulness reis (deels) vergoeden.

Lees ook over de andere financiële middelen.

​​​Neem initiatief: en bel 0639804150

€ 2497,-

De prijs is: € 2.497,00 ex BTW
Je investering in dit traject is volledig aftrekbaar
Vraag je budget aan bij werkgever

Deze unieke duikreis is inclusief:

 • 7 overnachtingen beachhotel
 • ontbijt – lunch – diner
 • vervoer over het eiland gedurende deze 6 dagen
 • wereldwijd erkend duikbrevet van PADI
 • alle duikmaterialen
 • unieke eilandtour
 • volledige CO2 compensatie voor alle deelnemers

Exclusief is

 • Reisgarantie en boekingskosten €50,-
 • Vlucht

Dit traject is niet geschikt voor elke ondernemer. We willen dat jij het effect van je investering in jezelf overal in terugziet. Daarom plannen we eerst een telefonische intakegesprek. Samen bepalen we of dit traject bij jou past.

De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
Bij elke reis onder het kopje prijzen zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.

Maurice van den Heuvel

Over Maurice van den Heuvel →

Reisschema 1 dagen

DAG 1 »

Er is geen vast reisschema, de dagindeling wordt in samenspraak opgesteld.

Vervoer

Bij Zakelijke Coaching Reizen, boek je de vlucht en de reis apart. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

We hebben een gunstige vlucht geselecteerd naar Koh Chang die aansluit op de groepsreis

Boek een ticket op de KLM vlucht . Vandaar regelen we vervoer (niet inbegrepen) naar het eiland. De overtocht per ferry is dan inbegrepen in de ritprijs (tussen de €25 en € 50,00). We zijn dan in de avond op Koh Chang en de volgende dag gaan we beginnen.

vervoer terug naar Bangkok. Vanwege de reistijd en ferrytijden kan je enkel in de avond/nacht direct vliegen naar Nederland.

Wanneer je aankomt op Bangkok Airport heb je meerdere mogelijkheden om naar Koh Chang te komen.

1.De meest comfortabele wijze is met het vliegtuig van Bangkok naar Trat. Deze vluchten gaan 3x per dag. Vanaf Trat staat er dan een minibus klaar om je via de ferry naar je hotel op het eiland te brengen. Er is echter niet altijd een goede aansluiting in verband met je aankomsttijd in Bangkok vanuit Nederland. Dan kan je de nacht in een hotel bij het vliegveld doorbrengen.

2.Een andere optie is om een taxi te nemen vanaf het vliegveld. Dan brengt een chauffeur je rechtstreeks naar je hotel. Reken wel op een rit van minimaal 6 uur. De kosten bedragen ongeveer € 100,00 inclusief overtocht.

3.Je kan ook een minibusje boeken vanaf het vliegveld. De exacte locatie geven we je dan door. Hier kan je voor een schappelijke prijs met anderen naar Koh Chang. De rit duurt net zo lang als een taxi, maar je deelt de rit dus met anderen. Indien je eerder in Bangkok bent aangekomen kan je eenvoudig in elk boekingskantoor (je struikelt erover) een minibus naar Koh Chang boeken. Je wordt dan bij je hotel opgehaald en afgezet bij je nieuwe bestemming. Met het openbaar vervoer gaan raden we af, dit is redelijk complex en zeker niet veel goedkoper.

4.Wanneer je je vlucht naar Bangkok plant is het aan te raden goed naar je aankomsttijd te kijken. Vaak is dit rond 12 uur in de middag. Je kan dan nog makkelijk het vliegtuig naar Trat halen en de eerste avond direct op het eiland doorbrengen! Als je later aankomt kan je niet meer vertrekken in verband met de operationele tijden van de ferry. Bij de ferry naar Koh Chang is geen goed hotel om te overnachten.

We helpen je graag met de planning als je daar behoefte aan hebt.

De locatie » Koh Chang - Golf van Thailand » Koh Chang - Golf van Thailand » Thailand

Reiservaringen van deelnemers

Ervaringen 2020

 • Ondernemersreis Thailand

  Ondernemersreis Thailand

  Ik wilde al jaren een keer duiken, maar voelde dat dit steeds buiten mijn bereik lag. Andere verplichtingen met gezin en weinig tijd in de vakanties.
  Via een vriend hoorde ik van deze ondernemers reis die Maurice in Thailand geeft. De reisbeschrijving sprak mij direct aan omdat ik steeds vastliep in mijn bedrijf en ik zoekende was naar zingeving in mijn leven.
  Een zelfreflectie week op een tropisch eiland, relaxte sfeer en het voor mij mystieke Thailand gaven de doorslag.

  Maurice heeft mij aan de hand van een weekprogramma steeds diepere lagen laten ervaren waar ik als ondernemer tegenaan liep. Geweldige inzichten kreeg ik, ook gelijk praktisch toepasbaar waardoor ik het kon vertalen naar mijn bedrijf. 

  Mooi om te zien is dat Maurice een link legt tussen coaching en duiken, je moet dit ervaren om het te begrijpen, voor mij werkte dit concept! Ook omdat ik een doener ben. Het zijn onbeschrijfelijke ervaringen onder water, het spiegelde mijn onrust en gejaagdheid, nu beleefde ik een nieuw ritme. 

  Terugkijkend ben ik blij dat ik mezelf uit de  comfortzone heb gehaald, ik ben gegroeid en kan anders naar mijn bedrijf kijken. 

  Ik raad ondernemers aan deze reis te doen, een retourtje Bangkok is zo geregeld! Het hotel was heel fijn, schoon. Het leuke is dat Maurice de lokale bevolking kent en het voor mij makkelijk werd gemaakt contacten te leggen. Hij hielp me ook met adviezen voor de rondreis Thailand.

  Bedankt Maurice! van Mark van Lieren

Klimaat

Thailand is een tropische land dichtbij de evenaar, waar de temperatuur gedurende het hele jaar tussen 25 en 35 graden schommelt. Het voelt vaak warm en vochtig aan. Op de eilanden en zee waait er vaak wel een windje en hierdoor is het wel aangenaam.

Valuta en bankpas Het lokale betaalmiddel in Thailand is de Thaise baht (THB). Voor 1 € krijg je ongeveer 38 baht. (Koers op 4 september 2018)

Met een Maestro betaalpas/bankpas kun je bij de meeste betaalautomaten (ATM) geld afhalen. Enige uitzonderingen daargelaten dus het is verstandig ook een visa, mastercard of creditcard mee te nemen. Geef aan je bank door voor welke periode je gebruik wilt maken van je bankpas in Thailand. Verander het van Europa in Wereld!

Paspoort en visum

In Thailand is een paspoort vereist dat minimaal 6 maanden geldig is tot vertrek uit het land.

Thailand: Bij verblijf korter dan 30 dagen hoef je geen visum aan te vragen.

Vaccinaties en malariatabletten

Vaccinaties
Raadpleeg altijd je arts bij gezondheidsbeperkingen of het verstandig is om deze reis te maken. Haal op tijd de vaccinaties. Op de site van de GGD, http://www.ggdreisvaccinaties.nl vind je informatie over vaccinaties en kun je een afspraak maken bij jouw in de buurt. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor het consult en voor de vaccinaties.

Malariatabletten
Malaria komt voor in bepaalde gebieden van Thailand. Voornamelijk in het binnenland. Op de eilanden en de kustgebieden komt het eigenlijk niet voor, dus voor de zeilvakantie zelf is het niet nodig. Mocht je voor of na gaan rondtrekken het binnenland dan kan het raadzaam zijn om wel malariatabletten te nemen. Overleg zo nodig met je huisarts.

Dengue
Dengue is een door muggen overdraagbare ziekte veroorzaakt door een virus. In de gebieden waar wij zeilen komt deze ziekte wel voor. De mug die deze ziekte overdraagt is overdag actief en niet 's nachts, zoals de malaria mug.

Voorkom dat je gebeten wordt door een mug
Draag overdag, tijdens wandelingen in de jungle, bedekkende kleding of smeer je goed in met een muggenmiddel met DEET. Gelukkig zijn er aan boord zelden muggen te bespeuren!

Reis Verzekeringen

Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

Als je ziek wordt

Alles kan gebeuren, ook ziek worden. Natuurlijk brengen we je naar de dokter of ziekenhuis. Daar moet je wel cash betalen, daar werkt onze verzekerings kaart niet. Zorg dat je wel verzekerd bent, dat kan vaak met je reisverzekering zodat je het geld terugkrijgt. Mocht je een ongeval krijgen komt dat dus op eigen rekening van je verzekering te staan en je kunt dit niet terug krijgen via Zakelijke Coaching Reizen.

Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier...


Je bericht wordt verzonden...