Leiderschapsreis Sardinië
Kies zelf je datum

€ 3597,-

Leiderschap reis

Juist een leider denkt bij coaching “ Ik kan het zelf wel” en dat is ook zo. Maar soms hebben we allemaal even een duwtje in de rug nodig. De coach kan hierbij net dat duwtje zijn om je jouw probleem van een andere kant te laten inzien.

Leiderschap gaat over wie je bent als mens met je goede en slechte kanten. Alleen als je bereidt bent verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gedrag en weet wat het effect hiervan is op anderen, kun je goed leiding geven.

Of je nu een ondernemer bent of directeur, leiding geeft op een afdeling, voorzitter bent van een bestuur of een groep vrijwilligers leidt, zodra jij het voortouw neemt, is het belangrijk dat jij je plek durft in te nemen. Deze leiderschapsreis stimuleert jouw veranderingen en potentieel.

Jouw casus is het vertrekpunt

Op basis van de eigen ervaringen en praktijksituaties werk je de onderwerpen uit, waardoor je meteen je resultaat kunt toepassen en ervaren. Pas dan kun je de beslissing maken of je op de juiste plek zit of dat er gekeken moet worden naar een andere functie al dan niet binnen het zelfde bedrijf.

De aanpak

Monique werkt zowel in het belang van de werknemer als van de werkgever. Daarmee probeert zij in eerste instantie weer te verbinden.

Dorine, 49 jaar teamleider

Ik merkte dat ik als teamleider steeds hetzelfde conflictthema op mijn bord kreeg. Tot ik een week naar Sardinië ging om met Monique dit thema eens nader te bekijken. Het bleek dat dit conflict mij iets wilde leren wat ik niet wilde zien. Dankzij de concrete uiteenzetting hiervan en de duidelijke en overzichtelijke coaching van Monique leerde ik dit inzien. Nu kan ik dit probleem oplossen zonder er persoonlijk in mee gezogen te worden. 

Pak de regie en haal het beste uit jezelf.

Lees verder

Het V model

Monique heeft door de vele jaren ervaring een methode ontwikkelt die effectief is en resultaten geeft: Het V model. Via bodymind coaching werkt zij met dit model, met als doel: je zelfinzicht te vergroten door middel van lichaamsbewustzijn en ademhaling.

Het V model bestaat uit 5 stappen. Monique begeleidt je in deze stappen waardoor jij direct inzicht krijgt in wie je bent, wat je wilt en wat je tegenhoudt om dit te bereiken. Op de heerlijk locatie aan zee, ga je ontspannen en kom je weer in contact met je gevoel via je lichaam. Door bewust te ademen kom je tot rust, je emoties kalmeren. Je verbindt je geest aan je lichaam zodat je weer helder kunt denken en inzicht ontwikkelt. Daardoor wordt jouw coaching vraag beantwoord vanuit een heldere geest en een oprecht hart.

Bij leiderschap komt vaak het thema conflicthantering terug.

 • Anders leren kijken naar conflicten om ze positief te kunnen benutten
 • Inzicht in conflicten en hun dynamiek 
 • Welke triggers werken in op jou?
 • Wat kun je leren van je triggers?
 • Passende interventies toepassen om conflicten tot een leerproces te maken

Dit zijn vragen waar je antwoordt op krijgt tijdens de coaching sessies.

Het programma is goed voor body en mind

 • bewegen door middel van yoga, wandelen, Qigong.
 • dagelijkse coaching sessies gericht op de coaching vraag.
 • inzetten van ademhalingsoefeningen die zorgen voor het loslaten van spanning en het
 • helder maken van de geest.

Mindfulness. In de medische wereld wordt MBSR (mindfulness based stress reduction) reeds lang met succes toegepast om aan stress en spanning gerelateerde klachten te behandelen. Monique zet deze aanpak in voor professionals en leidinggevende die met spanningen in het werk te maken hebben. 

Resultaten na de individuele coaching:

 • Je vergroot het inzicht in jezelf, je talenten en je valkuilen en dat zorgt voor meer authenticiteit en invloed.
 • Je bent assertief en kunt conflicten hanteren
 • Je hebt inzicht in je kwaliteiten en hoe je die kunt inzetten
 • Je weet wat jouw triggerpoints zijn en hoe je hier mee om kunt gaan.
 • Je hebt interventies geleerd om beter met conflicten om te gaan.

Als afdelingshoofd voel ik me nu meer gehoord en zekerder. Het gaat meer als vanzelf nu!

Locatie

Je verblijft in een van de bijzondere lodges en vanuit je lodge kijk je op de prachtige Middellandse zee. Je kunt elke dag de zonsondergang op zee bewonderen vanuit je lodge, terwijl je verwend wordt door Toni met zijn tongstrelende Italiaanse maaltijden. Altijd vers en speciaal voor jou bereid.

Wil je meer doen tijdens je verblijf, dat kan!

 • Tour door het historisch centrum van Sant’Antioco
 • Paardrijtour langs de kunsten
 • Mee zeilen op een zeilboot

Dit is maatwerkreis, we nodigen je uit voor een intakegesprek. Neem direct contact op met ons.

Wie gaat er mee op reis?

Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

Outplacement en zakelijke coaching

Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

De kosten voor een coaching reis worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching-mindfulness sessies in de reis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching-mindfulness reis (deels) vergoeden.

Lees ook over de andere financiële middelen.

​​​Neem initiatief: en bel 0639804150

€ 3597,-

Je investering in dit traject is volledig aftrekbaar
Vraag je budget aan bij werkgever

6 daagse Prijs: 3597,00 (geen BTW)

Inclusief:

 • 5 nachten grote lodge
 • Ontbijt, lunchpakket en diner
 • Onbeperkt water/thee/koffie
 • Elke dag coaching
 • Elke dag een lichaamsgerichte sessie
 • Elke dag meditatie
 • Transfer van en naar treinstation

Exclusief is:

 • Vlucht
 • Prive transfer van en naar vliegveld
 • Reisgarantie en boekingskosten €50,-
 • Eten en drinken buiten de locaties
 • Excursies


De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
Bij elke reis onder het kopje prijzen zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen.

Reisschema

Voorbeeld Reisschema

 • Ochtendmeditatie 
 • Ademsessie aan zee of mindfulness wandeling
 • Ontbijt
 • Bij het ontbijt zelf lunchpakketje maken
 • Coaching sessie
 • Bodymind of yoga les
 • Diner

Vervoer

Bij Zakelijke Coaching Reizen, boek je de vlucht en de reis apart. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Het beste vlieg je met Ryanair vanaf Dusseldorf-Weeze, een klein vliegveld achter Nijmegen of vanaf Charleroi bij Brussel. Deze vliegen rechtstreeks op Cagliari, de hoofdstad van Sardinie.

Je kunt ook via Schiphol reizen, dan stap je in Rome  of Milaan over. Dit is inmiddels ook steeds beter geregeld en het overstappen gaat gemakkelijk zonder eerst weer in te checken of door de douane te gaan.

Bij aankomst vliegveld

Je kunt kiezen om de trein te pakken vanaf het vliegveld en dan opgehaald worden in Carbonia (25 euro per rit) of privé transfer vanaf het vliegveld voor 75 euro per rit.

De locatie » Sardinië » Sant Antioco » Italië-Sardinië

Het eiland is even groot als België en heeft grote uitgestrekte natuurgebieden waar je niets anders hoort dan de stilte en de geluiden van de natuur. Dit is gerust uniek te noemen. 

De locatie ligt op een kilometer van een prachtige baai en heeft wijds uitzicht over de Middellandse zee. Hier kun je de stilte nog horen en echt tot rust komen in ongerepte natuur.

Je verblijft in een van de bijzondere lodges en vanuit je lodge kijk je op de prachtige Middellandse zee. Je kunt elke dag de zonsondergang op zee bewonderen vanuit je lodge, terwijl je verwend wordt door Toni met zijn tongstrelende Italiaanse maaltijden. Altijd vers en speciaal voor jou bereid.

Reiservaringen van deelnemers

Ervaringen 2022

 • Leiderschap reis Italië-Sardinië

  Leiderschap reis Italië-Sardinië

  Mijn bedrijf in vastgoed draait al jaren goed en ik heb financieel niets te klagen. Maar ik voelde me niet gelukkig, althans ik dacht van wel, omdat ik altijd werkte. Ik had het idee dat Ik er altijd moest zijn of in ieder geval bereikbaar moest zijn, en langzaam aan werd ik werd overspannen. Alleen met mijn vrije tijd wist ik niet wat te doen. 

  Mijn vrouw was niet blij, met mijn afwezigheid en mijn kinderen zag ik alleen op zondag. Ik dacht, dat komt wel. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik helemaal leeg van binnen was. Lastig om uit te leggen, maar ik voelde dat ik het helemaal anders wilde gaan aanpakken. Hoe dat wist ik niet.

  Ik zocht via google op Leiderschapsreis en na een telefoontje met Diana, (directeur zakelijke coaching reizen) voelde het gelijk goed. Ik voelde me gemotiveerd en begon met 3 online sessies en daarna ben ik bij Monique op Sardinië geweest.

  Een fijne week met een intensief coaching traject, daar heb ik veel geleerd over mezelf. En het heeft mij vooral laten zien hoe ik een goede “baas” kan zijn voor mijn personeel en tevens ook voor mezelf. Er is nu balans op de zaak en thuis en dat voelt goed. Ik heb meer tijd voor mijn kinderen en durf de controle ook los te laten in mijn werk. De perfectionist in mij, die is er nu eenmaal, alleen heb ik wel regie over dat deel in mij.

  Een geruststellende les was: als je denkt dat je alles weet, dan kom je erachter dat je eigenlijk niets weet. Ik heb een Toptijd gehad op Sardinië! Ik raad het ieder aan deze reis te doen met een leidinggevende baan!

  Dank van Harry B, 54 jaar
  Ondernemer in vastgoed

Ervaringen 2020

 • Loopbaan coaching reis Italië-Sardinië

  Loopbaan coaching reis Italië-Sardinië

  Ik stond voor een grote keuze op mijn werk. Ik houd van mijn baan maar de druk werd me te groot. Ik viel uiteindelijk uit met een burn out en dit wil ik niet nog een keer meemaken.

  Ik was leidinggevende binnen een team maar i.v.m tekort aan personeel hebben ze mij doorgeschoven naar de positie van coördinator van de verschillende teams binnen ons bedrijf.

  Op mijn tenen lopen

  Toen ik bij Monique kwam wist ik niet of deze baan bij mij paste. Het voelde alsof ik op mijn tenen moest lopen om te bewijzen dat ik het kon. Samen met haar heb ik gekeken of dit de baan was die ik werkelijk wilde.

  En ik kwam erachter dat ik dit echt heel graag wilde. Monique werkt heel overzichtelijk, ze heeft me geholpen meer inzicht in mezelf te krijgen met name op het gebied van wat ik kan en wat ik wil.

  En daar kwamen best verrassende kwaliteiten uit, die ik nu goed kan inzetten. Het voelt alsof het me veel minder energie kost. En ik voel me krachtiger en steviger in mijn schoenen staan.

  Ik ben inmiddels als 3 keer in het mooie Sardinië geweest, omdat ik het een heerlijke plek vind waar ik echt even helemaal tot mezelf kan komen. Het eten van Toni is een verwennerij en ik kom elke keer weer met nieuwe en heldere inzichten thuis.

  Gwen, 48 jaar, leidinggevende in de zorg

Ervaringen 2019

 • Burn-out reis Italië-Sardinië

  Burn-out reis Italië-Sardinië

  Een week waarin mijn hoofd uitgezet kon worden en de mogelijkheid werd gecreëerd om meer te voelen wat er om me heen gebeurt. Dit laatste werd mogelijk gemaakt door door de aandacht / trainingen van Monique. De trainingen, die een mix zijn coaching, mindfullness en yoga ... een prachtige combi.

  Ik kwam tot rust!

  En dit alles in een heerlijke relaxte setting in de prachtige omgeving van Zuid Sardinie. De omgeving, die ook de mogelijkheid bood om een mooie wandeling te maken, te relaxen aan het strand, een duik te nemen de azuurblauwe zee, een stadje te bezoeken of een wijntje te drinken bij Mario aan het strand.

  Alle dagen werden afgesloten met een overheerlijke Italiaanse maaltijd. Mijn enthousiasme is moeilijk onder woorden te brengen. Je moet het gewoon ervaren... een aanrader voor iedereen... ik kijk er met heimwee op terug!

  Hartelijke groet,

  Annet B. (Apotheker)

Het klimaat van Sardinië

Sardinië is een langgerekt eiland met een oppervlakte bijna zo groot als  Nederland. Het is vrij divers, vanwege de diverse klimaten die op het eiland zijn. In het Noorden heerst een zeeklimaat, in het midden in de bergen meer een landklimaat en in het zuiden vindt u een subtropisch klimaat. Met name in de wintermaanden is het verschil groot. Zo kan het in de bergen vriezen en sneeuwen terwijl in het zuiden vaker de zon schijnt.

Sardinië is het een na grootste eiland in de Middellandse zee en behoort bij Italië. Het ligt net onder Corsica en ten Noorden van Tunesie, aan de westkant van de laars. Het eiland wordt gekenmerkt door een heuvelachtig binnenland en tropisch aandoende kusten met name  in het Zuiden. Het landschap is overdekt met wilde tijm en rozemarijn, mirte, cactusvijgen en dwergeiken en voortdurend beschenen door de zon verspreiden deze een heerlijke geur. 

Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier...


Je bericht wordt verzonden...