17 mei Zwolle: Workshop voor Ondernemers

Vanaf € 179,-

 • Voor de Ondernemer of Leidinggevende

  Of je nu in een baan zit, of een ondernemer bent, maar niet doet wat je een goed gevoel geeft. Merkt dat je energie aan het afnemen is of de zin in het werk wat je doet afneemt. Er dingen gebeuren waar je je vinger niet op kan leggen. Blijf je doorgaan met een onderbuik gevoel dat dingen eigenlijk anders zouden moeten? Neem dan eens de tijd om werkelijk tegen het licht te houden waar jouw passie ligt in het werk.

  Het kan zijn dat je iets doet waar je heel goed in bent, maar dat je niet de energie en het gevoel geeft wat je zoekt. Misschien ben je zelfs wel een beetje opgebrand. Dat kan komen doordat je dingen doet die niet bij je passen, maar ook dat je dingen niet doet die wel bij je passen.

  Kom erachter wat er voor jou anders kan, waardoor jij energie krijgt en passie ervaart, hou je loopbaan of onderneming tegen het licht met jouw Human Design.

  Wat ga je ontmoeten van jezelf

  • Je leert jouw authentieke IK kennen
  • Jezelf beter beoordelen en waarderen 
  • Welke persoonlijke eigenschappen jij hebt
  • Jouw persoonlijke Talenten en vaardigheden
  • Welke werkelijke verlangens je hebt in je loopbaan
  • Wat jouw valkuilen zijn

   

  Human Design

  Human Design is jouw Authentieke Blauwdruk van je persoonlijkheid, zowel van je bewuste als je onbewuste kanten. Daar zit nou net de kracht, want je onbewuste kwaliteiten, oftewel jouw gereedschap, ken je niet zomaar van jezelf. Dat is ongelooflijk helpend om te weten en te leren gebruiken. Want je zal verrast staan hoe goed dat voor je kan werken. Human Design geeft ook inzicht in waar je talenten voor hebt op werkgebied. Ook hoe je het best beslissingen neemt, of hoe je aan klanten kan komen. Waar je alleen kan werken en waar  je beter samenwerking in kan zoeken. Hoe je kan ervaren dat je werkelijk stroomt in wat je doet.

  Wat er dan naar voren kan komen is bijzonder. Inzichten, daar gaat het om, want onbewust gedrag kun je niet sturen, bewust gedrag wel. Gun jezelf de mogelijkheid om op een mooie, stromende, effectieve manier te kunnen werken.

  Door je Human Design te gebruiken leer je direct onderscheid maken tussen aangeleerd en authentiek gedrag. Dat kan een verschil van dag en nacht opleveren als het om werken of ondernemen gaat. Overtuigingen kunnen aan geleefd zijn, maar als ze niet bij je passen kunnen ze veel energie kosten. Zelfs kan het zo zijn dat het resultaat van je werk daardoor niet van de grond komt.

  Wil je meer weten ga naar de website van Karin

 • €139,-  incl. btw voor de startende ondernemer

  €179,-  excl. btw voor de ondernemer

   

   

  De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
  Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
 • Reisschema

 • Reiservaringen van deelnemers

  • Burn-out Preventie reis Spanje
   28 nov 2023

   Burn-out Preventie reis Spanje

   Wil graag vertellen wat een bijzondere reis ik heb gehad in Spanje. Ik ben heel gastvrij ontvangen door Maneesha, haar hond en 5 poezen.

   Het was een mooie innerlijke reis waarin ik mezelf heb terug kunnen vinden. We hebben hele fijne vegetarische gerechten gehad, heerlijk geslapen en de mazzel gehad dat het in november alle dagen 24 graden is geweest.

   Voor mij een vakantie met een gouden randje.

   Hetty Dontje

  • Coaching voor zelfbeeld en zakelijk
   23 okt 2023

   Coaching voor zelfbeeld en zakelijk

   Na de intake met Diana was ik enthousiast en heb gelijk 6 uur coaching geboekt verdeeld over 3 dagen.
   De eerste sessie was gericht op mijn eigenwaarde en mijn zelfbeeld. Tijdens deze sessie hebben we vanuit Voice Dialoque gewerkt en ervaarde ik wat er in mij gebeurde als ik op een andere stoel ging zitten. Diana verdiepte de sessie door een mooie visualisatie waarin ik contact kon maken naar mijn innerlijk kind deel.

   In de 2de sessie stond centraal om als zzp mijn kenmerken/specialisme helder te krijgen.
   Door in een rollenspel te gaan was het mij gelijk duidelijk waar mijn belemmeringen zitten. Ook het thema dat ik het waard ben om het juiste bedrag te vragen aan mijn klanten kwam aan bod. Mijn huiswerk was om duidelijke pakketten te maken.

   De 3de sessie ging over mijn familie, met de vraag: waarom voel ik mij zo anders dan de rest.
   Via een familie opstelling werd duidelijk wat mijn rol is binnen de familie en hoe ik deze nog steeds in stand houdt. Ik kan het nu wat los laten en meer mijn eigen weg gaan. Ik ben bewuster over mezelf in het contact met mijn moeder en ik ben assertiever. 

   Zakelijk weet ik nu waar ik sta, wat ik nu wil en hoe ik het in de toekomst voor me zie.
   Al met al hele fijne coaching sessies die me echt verder hebben geholpen en inzichten hebben gegeven. Hierdoor ervaar ik nu meer innerlijke rust.

   Hartelijke groet,
   Lia Lommers

  • Ik heb een prachtige retraite gehad op Sardinië
   23 okt 2023

   Ik heb een prachtige retraite gehad op Sardinië

   Ik heb ongelooflijk veel geleerd van Monique. Super fijne coach die voor mij precies wist te vertellen waar ik aan kan werken. Het grootste thema was mijn onderneming.

   Monique is fijn down to earth en niet te zweverig.

   Haar man Toni, kan heerlijk koken.

   Je bevindt je op loopafstand van het strand waar je rustig alles wat je die dag hebt opgedaan kan laten bezinken. Een prachtig gebied, een prima accommodatie en prettige personen om mee te werken. Jim, bedankt voor de service! Ik kan niet anders zeggen dan dat dit iets is wat je jaarlijks moet doen.

   Aan jezelf werken op een goeie locatie met leuke mensen.

   Groet van Johan

  • Ondernemersreis Thailand
   11 jun 2020

   Ondernemersreis Thailand

   Ik wilde al jaren een keer duiken, maar voelde dat dit steeds buiten mijn bereik lag. Andere verplichtingen met gezin en weinig tijd in de vakanties.
   Via een vriend hoorde ik van deze ondernemers reis die Maurice in Thailand geeft. De reisbeschrijving sprak mij direct aan omdat ik steeds vastliep in mijn bedrijf en ik zoekende was naar zingeving in mijn leven.
   Een zelfreflectie week op een tropisch eiland, relaxte sfeer en het voor mij mystieke Thailand gaven de doorslag.

   Maurice heeft mij aan de hand van een weekprogramma steeds diepere lagen laten ervaren waar ik als ondernemer tegenaan liep. Geweldige inzichten kreeg ik, ook gelijk praktisch toepasbaar waardoor ik het kon vertalen naar mijn bedrijf. 

   Mooi om te zien is dat Maurice een link legt tussen coaching en duiken, je moet dit ervaren om het te begrijpen, voor mij werkte dit concept! Ook omdat ik een doener ben. Het zijn onbeschrijfelijke ervaringen onder water, het spiegelde mijn onrust en gejaagdheid, nu beleefde ik een nieuw ritme. 

   Terugkijkend ben ik blij dat ik mezelf uit de  comfortzone heb gehaald, ik ben gegroeid en kan anders naar mijn bedrijf kijken. 

   Ik raad ondernemers aan deze reis te doen, een retourtje Bangkok is zo geregeld! Het hotel was heel fijn, schoon. Het leuke is dat Maurice de lokale bevolking kent en het voor mij makkelijk werd gemaakt contacten te leggen. Hij hielp me ook met adviezen voor de rondreis Thailand.

   Bedankt Maurice! van Mark van Lieren

  • Loopbaancoaching reis in Indonesië
   18 apr 2020

   Loopbaancoaching reis in Indonesië

   Van te voren had ik niet kunnen bedenken wat mij te verwachten stond, ik heb mij volledig opengesteld en heb er van genoten. Deze loopbaancoachingsreis en begeleiding heeft mij veel meer gebracht dan enkel loopbaanbegeleiding, ik ben ook als persoon gegroeid. Alles in z’n eigen tempo, geen overvolle dag planning, heel ontspannen maar oh zo veel gebracht.

   Ik ben heerlijk tot rust gekomen, ik was een controle freak maar heb voor vertrek besloten niet naar de planning per dag te vragen. Ik heb de energie weer door mijn lichaam voelen stromen, ik voeld alles tintelen, geen drukke gesprekken in mijn hoofd, helemaal leeg in de positieve zin, er was geen angst en ik voelde mij heel speciaal.

   Mijn loopbaancoaching  doelen waren: 

   • Ik wil na 24 dienstjaren bij mijn huidige werkgever mijzelf resetten
   • Verwerken van afscheid van dit werk en bedrijf
   • Aandacht besteden aan mijn visie op werken en leven (work-life  balance)
   • Inzicht in mijn talenten en hoe ik deze kan inzetten
   • Bouwen aan zelfvertrouwen

   Ik ben dankbaar voor de coaching

   De dag starten met mijn gevoel, mijn dankbaarheid en mijn doelen uit te spreken. Kansen zien en doen wat ik wil doen zonder over de beren op de weg na te denken. Mij bijtijds terug te trekken en te mediteren.

   Margo is een warme vrouw, ze nam tijd voor me om naar mijn verhalen te luisteren, zij is niet te oordelend en daagde me uit door mij dingen te laten doen waarover ik oordelen had. Ik heb geleerd me openstellen en nieuwe ervaringen op te doen waardoor ik nu zie dat ik meer kan dan ik dacht.

   Ik ging naar een paradijs op aarde

   My secret garden. De eerste nacht werd ik in mijn eigen mooie huisje verrast door een symfonie van wilde dieren. Wat een geluid komt er uit de jungle, ik wist niet wat mij overkwam, zo heftig, ik miste alleen nog een tetterende olifant. Maar het klopte, het klopte met deze magische plek. Alles is liefdevol en met mensenhanden bedacht en gemaakt. De natuur wordt met respect behandeld en je bent echt weg van de bewoonde wereld. Een hele veilige plek.

   De dagelijkse Yoga class was ook voor mij een geheel nieuwe ervaring, een goede kickoff van de dag (na een heerlijke kop koffie natuurlijk) ! Heel fijn om te kunnen doen op deze prachtige plek.

   De snorkling tour was voor mij een hele grote overwinning op mijzelf. Het bezoek aan een onbewoond eiland was ook zeker heel bijzonder, denk er nog vaak aan terug en hoop dit nog eens te mogen doen. De wandeling met Margo was gaaf! Erg opletten waar je volgende stap gezet werd, midden door de jungle; fantastisch! We waren daar met z’n twee en we deden het gewoon. 

   Het eten was een geschenk

   Ik heb ook genoten van de maaltijden, het avondeten was altijd heel divers en zo smaakvol! Elke maaltijd was weer een verassing en een geschenk! Evi en Mur hebben op verzoek ook een keer pandan pannenkoekjes met kokos gemaakt. Toppers in de keuken! Het team was super lief, leuk, grappig. 

   Je bent echt 24-7 in de natuur

   De bungalow is een ruime, schone en veilige plek. Direct aan de blauwe warme zee. Alam Kita is my secret garden. Ik heb geen afscheid genomen, ik kom terug. Ik heb mij heel lang niet zo waardevol gevoeld en zo liefdevol behandeld. Een van mijn leerdoelen was, dat ik tijdens deze retreat wilde ontdekken welke baan bij mij zou passen; ik wilde namelijk een baan waarbij ik me waardevol voel, ik heb het hier mogen ervaren en dat neem ik mee naar mijn volgende baan.

   Mag ik je nogmaals hartelijk danken voor deze bijzonder magische reis. Ik ben echt een ander mens geworden! 

   Angélique Sprenkels (39 jaar)
   Beschikbaar voor dynamische nieuwe uitdaging op HR/office/admin. gebied

  • Individuele Coaching Traject Nederland
   16 apr 2020

   Ik heb geleerd mezelf meer te accepteren

   Ik liep zowel privé als in mijn werk tegen een aantal dingen aan die mij belemmerden in mijn dagelijks functioneren. Op advies van mijn manager heb ik een afspraak gemaakt met Diana om een paar keer met haar in gesprek te gaan. Ik ging heen met het idee "zij gaat mij leren hoe ik dingen anders moet doen en wat ik moet veranderen aan mezelf".

   Anders werd het zeker……

   Gedurende de gesprekken die ik met Diana had leerde ik waar bepaalde gevoelens en reacties vandaan komen.
   Waarom ik op mijn manier de dingen doe. En dat daar niks mis mee is. Ik heb geleerd meer te accepteren dat ik ben wie ik ben. Maar ik heb ook geleerd soms kritisch naar mezelf te kijken. Eerst eens te observeren, te analyseren en daarna pas te reageren. En de dingen te doen zoals ik ze wil doen. Voor mezelf en niet voor een ander. De afgelopen weken ben ik hier thuis mee aan de slag gegaan. Soms is het best lastig, je vervalt al snel weer in oud gedrag en oude gewoontes.
   Maar ik probeer nu meer de tijd te nemen om dingen te overdenken en bewustere keuzes te maken. Dat geeft veel meer rust. Zowel in mijn hoofd als in mijn hart. Dankjewel Diana! 

   Ik zal ongetwijfeld op termijn nog eens opnieuw contact met je opnemen voor een telefonisch consult of een nieuwe afspraak. Er valt nog genoeg over mezelf te leren.
   Voor nu eerst bedankt voor je hulp tot zover!

   Groet van Anneke Renkema

  • Individuele Coaching Traject Nederland
   10 feb 2020

   De Legpuzzel

   Door alle emotionele stress de laatste tijd, was ik mezelf wat verloren. Ik denk dat vele mensen zich hierin wel herkennen: alles te veel aantrekken, alle problemen willen oplossen ook al zijn het jouw problemen niet.

   Ik heb dat de laatste 2 jaar heel veel gedaan: mijn echtgenoot die al jaren vecht tegen een burn-out, was mijn barometer. Als hij nerveus was, dan was ik dubbel zo nerveus. Als hij van die hartverscheurende huilbuien had, weende ik dubbel zo hard mee, puur uit machteloosheid omdat ik hem niet kon troosten.

   Zo ben ik geleidelijk aan overgevoelig geworden voor stress. Teveel werk, teveel zorgen, te weinig slaap. In een neerwaartse spiraal. Op een bepaald stressmoment stond ik te daveren op mijn benen en had ik het gevoel dat ik ging flauwvallen. Zo kon ik niet langer verder. 

   Toen ben ik op zoek gegaan naar iemand die me zou kunnen helpen. Ik wou alles even kunnen resetten in mijn leven, herbronnen als het ware. 

   Zo kwam ik bij Diana Bergsma terecht, ik las op haar website: "Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, dat je de grip kwijt raakt. Je bent te streng en te gedisciplineerd voor jezelf en je loopt tegen je grenzen aan. Ook carrière switches, verlies, scheiding, zijn onderwerpen waarvoor je hulp mag vragen."

   Dat maakte me nieuwsgierig, en ik nam contact op met haar. Zij is een vrouw die rust en vertrouwen uitstraalt, zelfs via de telefoon :-), dus mijn gevoel zei: ga ervoor!

   Tijdens de intense driedaagse therapie ben ik geleidelijk aan weer tot mezelf kunnen komen. Het proces was als een soort van legpuzzel, en elke dag vond ik weer een paar nieuwe puzzelstukjes die op hun plaats vielen. 

   Ik heb nu ook de kracht gevonden om de zorgende rol die ik 2 jaar heb volgehouden, los te laten. Ik moest voor mezelf een lijn trekken.

   Ik heb mijn "zorgende ik" bedankt voor alle goeie zorgen. Nu is het tijd om andere "ikken" te exploreren en uit te dagen. Tijd om weer in mijn positieve kracht te gaan staan. Dankjewel Diana. 

   Van Amaryllis Temmerman (Kunstenaar)

  • Individuele coachingsreis Tanzania
   04 okt 2019

   Een levensveranderende ervaring 

   Een week, waarin ik echt over mezelf leerde door de juiste gekozen verscheidenheid aan technieken (coaching, meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen) die zorgvuldig werden ingezet om mijn persoonlijke doelstellingen te dienen.

   De locatie ligt in de stad Mwanza, het heeft een geweldige tuin en combineert de natuur met een meer levendige hoek van de stad. Alina zorgde ervoor dat ik me echt thuis voelde en liet me de schoonheid van Mwanza zien.

   In mijn reis daarna, was het Alina die me verbond met geweldige locals die me het echte Tanzania lieten zien. Op basis van haar aanbevelingen heb ik geweldige en adembenemende plaatsen bezocht.

   Haar kennis van Tanzania, passie om contact te maken met de lokale bevolking en te rijden buiten de gebaande paden / deel uit te maken van de ware natuur, heeft mijn reis in Tanzania onvergetelijk gemaakt !!

   HEEL ERG BEDANKT Marieke

  • Coaching reis Marokko
   08 sep 2018

   Dit was mijn 2de coaching reis met Diana

   Weer naar Marrakech, en het was geweldig.
   Ik wilde meer inzicht in hoe ga ik verder met mijn leven en werk. Dat ik antwoorden krijg binnen 3 dagen heeft te maken dat Diana zeer kernachtig werkt. Ik heb weer in de spiegel gekeken, dat is confronterend en heel krachtig.  
   Het is fijn dat Diana dingen herkent en dat ze begrijpt waar het over gaat. Zij benadert de mensen ook individueel in de groep en zij biedt een mooie mix van werkvormen die ook resultaat hebben. 

   Tijdens de week heb je veel tijd om de dingen te verwerken en lekker te ontspannen bij het zwembad of in de tuinen.
   De locatie is een klein paradijs, ik vind het een park, het is geweldig. Het eten is super, het personeel is heel vriendelijk.
   Ik beveel je echt deze reis aan, het is een cadeau aan jezelf. Dank je, liefs Chantal


   Tijdens het telefoongesprek met Diana werd mij al duidelijk werd dat ze me kon helpen. Geweldig om naar Marrakech te gaan. Ik voelde me gelijk veilig in de groep om me open te stellen en mezelf te zijn. Het spiegel effect is super, je herkent jezelf in de ander.
   De coaching van Diana is erg goed, zij is niet oordelend, luistert echt, de verschillende werkvormen waren fijn en afwisselend.
   Ik heb me vaak verbaasd over hoe Diana steeds de kern raakte. Daardoor durfde ik ook echt naar mezelf te kijken en heb het gevoel dat ik weer door kan gaan met me leven.
   Het hotel was heerlijk, je kan je afzonderen, de kamer fijn, rustig, zwembad en de tuinen waren geweldig, het eten was lekker. De excursies waren mooi. Het was een krachtige reis!

   Dank je Diana, tot ziens! liefs Lieve


   Ik liep vooral vast in mijn werk, ik twijfelde over mijn functie. Juist het werken met de creatiespiraal heeft me inzicht gegeven hoe ik praktisch mijn talenten kan inzetten en hoe ik wensen kan creëren.  De Voice Dialogue legde voor mij direct bloot hoe ik de regie in de handen kan nemen. In de week voel ik mijn kracht en stevigheid toenemen, ik heb grond onder mijn voeten gekregen. Dat geeft me vertrouwen. Ik genoot van de fijne locatie, lekker en goed eten, fijne sfeer, mooie tuinen om te genieten. 

   Ik heb Diana ervaren als doortastend, confronterend, veilig, liefdevol, met humor, en dienstbaar aan het individuele en groepsproces. Veel dank Marcel.


   Deze Marrakech reis is een onvergetelijke ervaring. Je neemt letterlijk afstand van je normale leven. Ik ben blij dat ik mijn outplacement budget ingezet voor deze reis. De groep was gelukkig niet te groot waardoor ik zeer intensief aan mijzelf kon werken. Ook hadden mijn mede reizigers veel dezelfde dingen om uit te werken. Diana heeft deze week op vele manieren met ons gewerkt, wat een vakvrouw! Deze reis was voor mij een nieuwe ervaring, die zeker nog heel lang zal blijven nawerken. Ik zie het als een investering in mezelf en het was meer dan de moeite waard. Bedankt Alex


   Mijn droom kwam uit, een coaching reis naar Marrakech. Na gesprekken bij psychologen wist ik dat ik niet verder kwam. Geweldig, eindelijk iemand die van aanpakken weet! Ik heb een budget gekregen van mijn werkgever die ik kon gebruiken voor deze reis. Geweldige groep en vooral een coach die weet wat ze doet! 

   Diana liet me zelf ervaren en ontdekken hoe ik in elkaar zit en waar dingen ontstaan zijn. Ik zag dat de balans tussen mijn privé en werk zoek was. Als perfectionist ging ik steeds grenzen over. Heel mijn "ik" is ontrafeld, waardoor ik greep op mezelf kreeg. Ook tools, handvaten om mee aan de slag te gaan, om dingen concreet aan te pakken. Ik ben diep onder de indruk van Diana, zij is een vakvrouw die haar werk doet vanuit plezier en humor. Ik kom terug, dank Marlies

  • Coaching reis Spanje
   04 nov 2016

   Lieve Diana,
   Voor ik begin met het schrijven van mijn recensie wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor weer een heel bijzondere ervaring.
   Wat een bijzondere week, deze uitzonderlijke ervaring heeft mij mijn vermogen terug gegeven om vanuit de grond van mijn hart lief te kunnen hebben. Diana is in staat om ieder individu dusdanig te begeleiden dat er niet alleen liefde voor jezelf, maar ook een diep respect voor ieder ander groepslid ontstaat. Ik vertrek als nieuw mens terug naar Nederland, hopende dat de kater niet te lang duurt, want wat zal ik de groep missen.
   Diana bedankt, je bent een bijzonder mens, we gaan elkaar zeker nog ontmoeten. 

   Dikke knuffel, Linda (29 jaar)


   Lieve Diana,
   De mooiste reis van mijn leven heb jij me geven. Het gaf mij veel inzicht, kracht en liefde. Een tijd om nooit te vergeten. De puurheid en zuiverheid waar jij mee werkt is zo mooi om te zien. Je weet iedereen precies te raken daar waar het nodig is. Dit doe je met liefde, warmte en respect. Bewondering heb ik voor jou. Je inspireert me. Dank je wel lieve Diana voor deze mooie reis.  

   Liefs Miranda (34 jaar)


   Ik had al diverse cursussen gedaan op gebied van zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit, relatietherapie en ook NLP. Allemaal interessant en leerzaam. Ik gunde mezelf dit jaar een weekje vakantie en besloot deel te nemen met de “Ontmoeting met jezelf”. Lekker in de Zuid Spaanse zon en dus ff lekker eruit.

   Ik had tevoren weinig verwachtingen en concrete vragen en liet het over me heen komen. Ik was wel nieuwsgierig naar wat komen ging. En er kwam wat!! Binnen 5 seconden was ik uit mijn comfortzone en dacht ik “Wat doe ik hier?” Dat was precies de bedoeling en gaf de opening naar mijn angsten, schaamte en andere onhandige menselijke kenmerken. 

   Ik viel de hele week van de ene mooie verbazing in de andere. Heel indrukwekkend om te zien wat er in de groep gebeurde. Ook vervelende zaken binnen de groep zaken pakte Diana zo prachtig op en gebruikte ze in het programma, op zo’n manier dat we achteraf blij waren met de aanleiding.

   De opstellingen, de vuuravond, de avond-uit, de sessies, de heerlijke gesprekken met alle mensen van de groep.  De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Het was een mooi cadeau aan mezelf. 

   Dank je wel, Diana. Je bent een bewonderenswaardig mens. Een enorme inspiratiebron. Het was een voorrecht met jou te hebben gewerkt. 
   Groet, Peter (49 jaar)


   Diana heeft met veel liefde, begrip, compassie en aandacht mij begeleid naar het kijken en luisteren van mijn innerlijke kind. Voor mij was het een week waarin ik meerdere aspecten van mijzelf mocht ontmoeten. Tijdens mijn verblijf in Luna Y Sol heb ik een soundhealing gehad. Een diepgaande healing middels het klanken door de groep en de klanken van Diana als Sjamaan.

   Door deze healing heb ik mij kunnen bevrijden van diepgewortelde woede en voel ik mij hiervan bevrijd! Ik voel mij nu bevrijd van gevoelens en emoties uit ver verleden. Ik heb meer ruimte en kracht om mij opnieuw te hervinden in het heden.

   Ontspannen en met wijze lessen ben ik weer naar huis gegaan. Diana is zeer vakbekwaam, zij biedt veiligheid en geeft een ieder de ruimte.

   Ik ben haar diep dankbaar! Wietske (51 jaar)


   Vooral nieuwsgierig vertrok ik naar Spanje om een coaching vakantie bij de Diana te volgen. Het heeft mij verrast om te zien hoe Diana met vele werkvormen werkt. Diana werkt eerlijk en liefdevol en weet het werkelijke thema bij ieder boven water te krijgen. Ze durft een spiegel voor te houden en het was aan mij of ik erin durfde te kijken.

   Wel eerder had ik gehoord van SoundHealing, maar had het nog niet eerder meegemaakt. In een van de werkmomenten zette Diana een SoundHealing in en dat kwam enorm bij mij binnen, terwijl de klanken voor een ander werden ingezet. De trillingen vibreerden door mijn lijf waardoor ik in gesprek ging met mijn Innerlijk Kind. Een emotioneel moment.

   Later bij een vuurritueel kwam er vanuit mijn buik zo'n oerklank naar boven, dat het mij deed verbazen en het raakte mij intens. Ik ga dit verder verkennen door contact te zoeken met SoundHelers bij mij in de buurt. 

   De week eindigde voor mij met een gevoel van openheid, innerlijke kracht, ruimte en waardering voor de mogelijkheid om mezelf in een andere werkelijkheid te kunnen zien.

   Diana is voor mij een Goddelijke Moeder, liefs Brenda (49 jaar)


   Ontmoeting met jezelf = de reis van mijn leven. Heel onvoorbereid vertrok ik op pad. Al van in het begin vertrouwde ik op de ervaring en kennis van Diana na ons telefonisch gesprek. Alles komt goed! Als enige Belg in onze groep kwam ik later op de dag aan. Vanaf de eerste seconde voelde ik me thuis. Diana verwelkomde me en stelde me voor in de groep. Wat een pracht mensen allemaal! De hele week bestond uit een aaneenschakeling van mooie, intensieve en krachtige momenten! Van theorie tot diep spirituele ervaringen. allemaal bijzonder gebracht met veel liefde voor ons allemaal.

   Diana is een wonderlijke vrouw, een krachtige moeder die elke situatie weet te gebruiken om ons verder te doen gaan dan we mogelijk achten. Dit samen met leven in het NU.

   Het lekkere, gezonde eten en de mooie locatie maken dit tot een geweldige reis. Werken en genieten gingen hand in hand. Ik denk nu nog vaak terug aan onze mooie momenten en ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Ik weet nu al dat dit niet mijn laatste reis was met Diana!

   Bedankt van Julie (30 jaar)


   Met be- en verwondering heb ik deel mogen nemen aan je programma. Ik kwam gebroken en ging met kracht. In een week tijd gaf je inzicht en plaatste je de dingen in het juiste perspectief. Ik weet nu hoe ik verder kan en ben je daar heel dankbaar voor.

   Deze reis neem ik mee voor het leven. Je was een inspiratiebron voor ons allen en kan dit iedereen aanbevelen die worstelt met een probleem en daar niet zomaar uitkomt. Ik hoop je snel weer te mogen ontmoeten tijdens een van de weekenden die je in Nederland wilt organiseren. Hartelijke groet,  Pim (43 jaar)

 • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

  Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
  Hoe werkt het boeken van de reis?
  Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

De locatie » Zwolle » » Nederland