Zelfstandige met of zonder personeel

Je bent zelfstandig ondernemer, met of zonder personeel. Soms een beetje ‘eenzaam’ bestaan want je hebt niet echt een sparring partner. En je wilt naast je ambitie op werkvlak ook graag privé in beweging blijven. Letterlijk en figuurlijk. Je wilt verandering, en je wilt de diepte in. Je weet dat jij de spil bent van je eigen bedrijf. Je klanten komen op je pad voor één reden en die reden ben JIJ.

Investeren in jezelf

Het leven van een zelfstandige is niet altijd even makkelijk. Natuurlijk, je hebt voor je vrijheid gekozen, je onafhankelijke positieve en je eigenwijze van bedrijfsvoering. Maar soms is het wel heel fijn om ook even zelf te kunnen leunen, te sparren met mensen die verstand hebben van zowel de zakelijke wereld waar je inzit als de wereld van body & mind (mentaal en fysiek). Juist de combinatie van deze ‘harde en zachte klanten’, het herkennen en toepassen hiervan, maakt dat ook jouw business beter kan floreren dan voorheen. 

Een ondernemersreis is een investering in jezelf en dus ook in je eigen bedrijf. Deze reis gaat over reflectie, inzicht, het leren van wat op je pad komt en daaruit volgt dat je jouw doel helder voor ogen hebt en een plan kunt maken. 

Zakelijke coaching reizen is de eerste stap voor jouw transformatieproces! Kijk gerust bij de reviews van deelnemers die jou voorgingen of lees er hier alvast een paar.

Wie zijn o.a. onze Klanten?

     

Resultaat

Met onze Zakelijke Coaching reizen kom jij snel tot de kern. We starten met oriënterende gesprekken om kraak helder te krijgen wat je persoonlijke doelen zijn. Daarin nemen we mee,  jou als mens en je werksituatie. Lees hier welke kosten kunt aftrekken van de belasting.

Het resultaat? Je weet wat je wilt, wat je purpose is en wat je pleasure is. En vooral hoe die balans in werk en privé aan te brengen.

Contact

Geïnteresseerd in een eerste persoonlijk gesprek met Zakelijke Coaching reizen?
Neem dan contact op met Diana Bergsma via:
0639804150 of 0575472403