Loopbaanontwikkeling

Veel mensen werken alleen voor geld, niet omdat hun werk ze blij maakt of dat ze iets positiefs eruit halen. Eigenlijk is dat jammer. Ieder mens heeft talenten en het is frustrerend als jij niet tot je recht komt. Dat geeft stress en als je te veel hooi op je vork neemt of jezelf niet serieus gaat nemen kan dat leiden tot een burn-out. 

Tijd voor bezinning

Gun jezelf tijd om opnieuw en anders naar jezelf te kijken. Het is niet vreemd dat je af en toe een adempauze nodig hebt, en de behoefte voelt om uit alle vertrouwde, maar vaak ook belemmerende gewoonten en patronen te stappen. Je maakt daarmee ruimte voor kwaliteitstijd om een reis naar binnen te maken. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en drijfveren en je ontdekt welke betekenis jij kunt geven aan je werkcontext.  Durf een bewuste keuze te maken!

Loopbaancoaching

Het team van Zakelijke Coaching reizen neemt je mee op reis naar Indonesië, Tanzania, Italië, of Nederland. Alle loopbaan reizen zijn uniek en d.m.v oriënterende gesprekken kies jij de coaching reis die het beste bij je past.

Denk aan wandelen in de bergen, een actief avontuur met safari of naar de warme zee waar je gaat duiken. Wat je ook kiest wij helpen je tot nieuwe inzichten, meer balans en meer evenwicht in je werk en persoonlijke leven.

De loopbaancoaching geeft ook een stevige basis van vertrouwen in jezelf om ook daadwerkelijk nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Je kunt direkt bellen naar: 0575 472403 of neem een kijkje bij de loopbaancoaching reizen.

Geïnteresseerd in onze reizen?