Loopbaancoaching reis Tanzania
Kies zelf je datum

€ 2497,-

Loopbaancoaching reis

Je loopt ergens tegenaan wat met je werksituatie te maken heeft. Je wilt dat er iets verandert want je voelt je belast en gestrest door de aard van de werkomstandigheden, of door een gevoeld onvermogen om je aan te passen aan de verwachtingen die een organisatie, werkgever of collega’s van je hebben.

Het kan bijvoorbeeld gaan om:

 • structurele veranderingen (reorganisaties) op je werk, waar je moeite mee hebt
 • pesten op het werk
 • arbeidsconflict met de werkgever (acuut of slepend)
 • stapelende problematiek in de samenwerking met collega’s
 • onvoldoende ontwikkeling of expressiemogelijkheden van de eigen talenten
 • het stilstaan bij de eigen talenten
 • belemmeringen vanuit de eigen persoonlijkheid

De locatie ligt in de stad Mwanza, het heeft een geweldige tuin en combineert de natuur met een meer levendige hoek van de stad. Alina zorgde ervoor dat ik me echt thuis voelde en liet me de schoonheid van Mwanza zien.

Lees verder

De verandering ligt bij jou

Of het nou in of buiten je ligt, de verandering zal bij jou vandaan moeten komen. Het is niet eenvoudig om te veranderen. Het vraagt om aandacht voor jezelf en motivatie.
Maar op de allereerste plaats is het belangrijk dat je begrijpt hoe je brein werkt. Zodra je dat helder hebt, heb je de tools in handen om je levensloop beter te redigeren.

Tijdens je persoonlijke- ofwel loopbaan coaching traject volgen we 8 stappen:

 • Begrip vormen van de structuren waaruit je brein is opgebouwd
 • Concretiseren door te reflecteren op de patronen en gewoonten die hebben geleid tot een ongewenste situatie
 • Inzicht krijgen, doorvoelen en schoonmaken van de wortels van wat je dwars zit
 • Helder worden over de nieuwe richting die je in wilt slaan
 • Dit nieuwe perspectief verankeren in je brein met behulp van herhalingstechnieken
 • Welke vaardigheden heb je nodig bij je nieuwe missie en welke geïnspireerde stappen moet je zetten om de nieuwe richting daadwerkelijk in te slaan?
 • Zelfstandig toepassen van gestructureerd zelfonderzoek om toekomstige uitdagingen het hoofd te kunnen bieden

Op retreat in Tanzania

Aan het eind van je coaching traject heb je al deze stappen aandacht gegeven en toegepast. Hierdoor heb je een nieuw perspectief gekregen op jezelf, je relatie met je omgeving, met je werkgever en collega’s, je relatie met het werk zelf en wat jouw echte missie is. Daarmee heb je de basis gelegd van een persoonlijk of werkzaam leven met meer vervulling en tevredenheid.

Dit coaching traject is diepgaand en levert gegarandeerd een voor jou bevredigend resultaat. Maar eenmaal thuis zal je het geleerde aandacht moeten blijven geven. Je brein is voor een groot deel geprogrammeerd en zal in de oude patronen terugvallen zodra je het nieuwe onvoldoende voedt (zie stap 7).

Alina: Door een volkomen nieuwe omgeving als Tanzania op te zoeken, zet jij je brein en je zintuigen direct weer op scherp. Dat gebeurt veel minder in het “vertrouwde” Europa. Je gaat ontdekken wat daar de impact van is.

Je kunt als je dat wilt je retreat combineren met:
* een individuele, avontuurlijke safari met onze gids.
* ofwel een groepsafari met behulp van safari sharing.

Heb je zin? Vraag de offerte en datum

Wie gaat er mee op reis?

Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

Outplacement en zakelijke coaching

Managers/leidinggevenden/medewerkers/zzp

De kosten voor een coaching reis worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching-mindfulness sessies in de reis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching-mindfulness reis (deels) vergoeden.

Lees ook over de andere financiële middelen.

​​​Neem initiatief: en bel 0639804150

€ 2497,-

Je investering in dit traject is volledig aftrekbaar
Vraag je budget aan bij werkgever

8 dagen  €2497,- (geen BTW)

Inclusief:
* verblijf
* alle maaltijden, fruit, koffie, thee en water
* loopbaan coaching

Exclusief:
* vliegticket en visum
* eventuele safari’s en andere excursies
* eventuele vrijwilligersbijdrage
* alcoholische dranken, frisdranken en snacks


De zakelijke reizen vallen onder de reisvoorwaarden van Spirituele Vakantie Reizen.
Bij elke reis onder het kopje prijzen zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen.

Reisschema

Er is geen vast reisschema, de dagindeling wordt in samenspraak opgesteld.

Vervoer

Bij Zakelijke Coaching Reizen, boek je de vlucht en de reis apart. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

De locatie » Mwanza aan Lake Victoria » Mwanza » Tanzania

De locatie ligt op een van de mooiste plekjes van Mwanza Rock City aan Lake Victoria aan de rand van de stad. Vanaf de veranda kijk je uit op 15 enorme mangobomen vol aapjes, waar doorheen het meer schittert in sereniteit: “Alina zorgde ervoor dat ik me echt thuis voelde en liet me de schoonheid van Mwanza zien”

Wat je niet kunt verwachten

 • volledige stilte. Mwanza is een stad en stilte en levendigheid wisselen elkaar af.
 • een diervrij verblijf

Reiservaringen van deelnemers

Ervaringen 2022

 • Wandeltrekking Ngorongoro persoonlijk leiderschap

  Wandeltrekking Ngorongoro persoonlijk leiderschap

  Ik heb kennis mogen maken met dit avontuur, zowel de trip door het prachtige Tanzania als door mijn innerlijk/mind. Ik kan het iedereen aanbevelen om dit avontuur aan te gaan onder de bezielende begeleiding van Alina.
  Al mijn boekenwijsheid hebben invulling en betekenis gekregen. Ik heb het stukje goud in mijzelf gevonden.

  Ik heb Alina leren kennen als iemand die natuur en coaching prachtig samenbrengt en een duidelijk coachingprogramma heeft zonder dat je het gevoel hebt in een stramien te zitten. Kernwoorden zouden zijn, rust, ruimte, nieuwe inzichten en verhelderend.

  Nogmaals onwijs bedankt voor de inzichten.
  Paul Heuker, Nederland (april 2022)

Ervaringen 2019

 • Individuele coachingsreis Tanzania

  Een levensveranderende ervaring 

  Een week, waarin ik echt over mezelf leerde door de juiste gekozen verscheidenheid aan technieken (coaching, meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen) die zorgvuldig werden ingezet om mijn persoonlijke doelstellingen te dienen.

  De locatie ligt in de stad Mwanza, het heeft een geweldige tuin en combineert de natuur met een meer levendige hoek van de stad. Alina zorgde ervoor dat ik me echt thuis voelde en liet me de schoonheid van Mwanza zien.

  In mijn reis daarna, was het Alina die me verbond met geweldige locals die me het echte Tanzania lieten zien. Op basis van haar aanbevelingen heb ik geweldige en adembenemende plaatsen bezocht.

  Haar kennis van Tanzania, passie om contact te maken met de lokale bevolking en te rijden buiten de gebaande paden / deel uit te maken van de ware natuur, heeft mijn reis in Tanzania onvergetelijk gemaakt !!

  HEEL ERG BEDANKT Marieke

 • Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari

  Individuele Coaching-Mindfulnessreis met Safari

  Voor mij was deze reis levensveranderend op een hele subtiele, maar diepgaande manier. Alina laat je het echte Tanzania zien, horen, ruiken, proeven en voelen. De overweldigende natuur die zich met elke stap aan je onthult en elke keer anders is, de unieke mensen die op je pad komen, mijn reisgenoten, de onvergetelijke ontmoetingen met de kinderen, de close encounters met de dieren, de lol, de ruimte en de stilte, het is allemaal even onvergetelijk.

  Het mindful aspect van het avontuur verhoogt je zintuigen en zet je met beide benen op de grond en bovenal in het nu. Wees niet verbaasd als je hart af en toe overstroomt en blijft stromen en je niet kunt stoppen met grijnzen, zoals ik.

  Ik ontdekte mijn innerlijke nomade die niets meer of minder nodig had dan wat er op dat moment was. Heel wat voor iemand die op voorhand dacht niet te houden van tentjes, groepsreizen, dagenlang niet douchen, poepen en plassen in een gat en nog wat van die dingen. Ik had niets willen missen of ruilen.

  Het was extatisch en bevrijdend tegelijk. Mijn mindful adventure in Tanzania is voor altijd in mijn hart. Dus boek deze reis, jump in, met hoofd, ziel en hart!

  K. Koppenol

Ervaringen 2018

 • Loopbaan coaching reis Tanzania

  Loopbaan coaching reis Tanzania

  Op 18 oktober 2019 kwam ik aan op het vliegveld in Mwanza en werd daar heel hartelijk ontvangen door Alina en Rama. Na wat gedoe met mijn koffer reden we naar het huis waar ik een week zou verblijven.

  Daar aangekomen werd ik weer heel hartelijk ontvangen, dit keer door twee spring-in-het-velds van een honden. Ook zij zouden mijn lieve vriendjes worden die week. De ontvangst was heel fijn en warm en ik kreeg meteen lekker te eten.

  Het eten werd verzorgd door Leonarda die de hele week voor mij zou zorgen. Lief mens en ik ben heel goed verzorgd door haar. De week die ik heb doorgebracht bij Alina bestond uit gezond en lekker eten, Yoga en beweging, ademhalingsoefeningen en coaching.

  Alina is een hele goede coach die het programma afstemt op de behoefte die er is. Mijn coaching was behoorlijk diepgaand en ik heb geleerd de pijn te voelen in plaats van te vermijden.

  Je woont eigenlijk een week samen dus je praat veel met elkaar maar behalve dat heb ik ook echt enorm veel gelachen. Alina is de beste coach die er is maar ze is privé ook lekker chaotisch soms. Sleutels zijn altijd kwijt, denk erom dat ze je vertelt hoe de douche werkt (anders douche je koud hahaha) en pas op dat ze je niet buitensluit op het terras als je later naar bed gaat.

  Mijn week met Alina was super en ik heb er echt heel veel aan gehad. Ik raad het iedereen aan die op een punt is gekomen dat je echt iets in jezelf wil veranderen. Ik zeg nu tegen mijn vrienden: "er is een Annemieke voor- en een Annemieke na Tanzania" en die tweede is een stuk gezonder kan ik zeggen dankzij mijn coaching vakantie bij Alina.

  Gun het jezelf zou ik zeggen. Tenslotte wil ik ook alle mensen om Alina heen bedanken zoals Leonarda, Rama en zijn zoon, zij hebben mij een onvergetelijke dag op de Serengeti bezorgd ook zeer aan te raden.

  Bedankt, ik koester de coaching week for ever! Annemieke. Z (docente)

Klimaat

Tanzania kent vier seizoenen. In juni, juli en augustus is het er droog en koel. In hoog gelegen gebieden - zoals Serengeti en Ngorongoro - koelt het in de nacht af. 
Van september tot en met december wordt het warmer en van eind oktober tot eind december zijn er korte regens.
Van januari tot maart is het warm en droog.
Best reistijd voor Tanzania is:
De relatief koele en droge periode van juni tot oktober en de hete, droge periode vanaf december tot februari zijn de gunstigste reisperiodes. 

Geld

De munteenheid van Tanzania is de Tanzaniaanse shilling (TZS). Bankbiljetten zijn beschikbaar in coupures van 500, 1.000, 2.000, 5.000 en 10.000 TZS.
Al deze biljetten zijn zeer gangbaar en worden vaak zonder problemen geaccepteerd. Zorg er echter wel voor dat je altijd voldoende kleine coupures op zak heeft voor kleine transacties en taxi’s, aangezien het verkrijgen van wisselgeld soms problematisch kan zijn.

Creditcards kunnen over het algemeen als betaalmiddel worden gebruikt in hotels, grote winkelcentra en duurdere restaurants. Verder is het gebruik van creditcards vaak gelimiteerd, zorg er dus voor dat je voldoende contant geld op zak heeft.

Geld opnemen kan in Tanzania met je Nederlandse pinpas bij de meeste geldautomaten.
Denkt er wel aan dat de meeste Nederlandse bankpassen eerst op ‘wereldstand’ dienen te worden gezet, zodat jij deze ook buiten de eurozone kunt gebruiken. 

Visum

Je hebt een visum nodig, vraag deze hier aan

Gele koorts vaccinatie en Cholerastempel

Vraag dat hier aan, meer info over de vaccinatie

Reis Verzekeringen

Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

Als je ziek wordt

Alles kan gebeuren, ook ziek worden. Natuurlijk brengen we je naar de dokter of ziekenhuis. Daar moet je wel cash betalen, daar werkt onze verzekerings kaart niet. Zorg dat je wel verzekerd bent, dat kan vaak met je reisverzekering zodat je het geld terugkrijgt. Mocht je een ongeval krijgen komt dat dus op eigen rekening van je verzekering te staan en je kunt dit niet terug krijgen via Zakelijke Coaching Reizen.

Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier...


Je bericht wordt verzonden...