Voor wie zijn de coaching reizen?

Onze deelnemers zijn mensen met een managementfunctie, leidinggevend - medewerker of ondernemer zijn binnen: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, bedrijven, wetenschap en gezondheidszorg.
Wij geven onze zakelijke reizen ruim 9 jaar. We werken met een ervaren en professioneel team. 

Bekijk de reizen

Van carrière twijfelaars, ondernemers met idealen tot perfectionisten

Onze doelgroep is breed; het zijn mensen die open minded zijn, hard werken en een grote verantwoording  voelen en dragen. Zij zoeken perspectief, willen hun behoeften vervullen, persoonlijke effectiviteit vergroten en nieuwe competenties ontwikkelen. 

Velen willen bijvoorbeeld na ziekte of burn-out een andere baan of een andere koers gaan varen. Zij kiezen juist voor een intensieve loopbaan coaching reis die balans brengt in de persoonlijke én zakelijke groeiproces.

Vakantie met meerwaarde

Wij stemmen onze zakelijke coaching reizen zorgvuldig af op jouw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Een traject op maat dus!

Outplacement of Loopbaanbaan coaching reis

Een coachingreis volgen kan ook een onderdeel zijn van een outplacementreis of loopbaancoaching. In veel CAO's is geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling dat je in overleg kan inzetten voor onze reizen.
Lees hier over Outplacement - Transitievergoeding

Leiderschap reizen

Of je nu een ondernemer bent of directeur, leiding geeft op een afdeling, voorzitter bent van een bestuur of een groep vrijwilligers leidt, zodra jij het voortouw neemt, is het belangrijk dat jij je plek durft in te nemen. Dit leer je bij ons.
Bekijk de leiderschapsreizen

Ondernemersreizen

Vraag jij je geregeld af: ‘Is dit het nou?’ gevolgd door een ‘Dit wil ik niet meer!’ Jij bent hierin niet alleen. Bij veel ondernemers ligt de focus zuiver op het bedrijf. Tot het moment dat jij je ongelukkig en gestrest voelt. Daar kun je wat aan doen!
Lees over de Ondernemersreizen

Onze Klanten zijn:

Achmea, TU Eindhoven, Rabo, Entrea Lindenhout, KPN, Vercom internationaal, Dumaco Montfoort, Unive, ABN-AMRO, Slachtofferhulp, Menzis en ZZP's