Voor de werknemer

Je hebt al een aantal jaren gewerkt voor bijvoorbeeld een organisatie in de financiële sector, zorg-en welzijn, onderwijs, overheid, ministerie, of een adviesbureau, En je loopt je in jouw werk omgeving steeds tegen hetzelfde aan? Werk en privé gaan altijd samen: een probleem op het werk heeft gevolgen thuis en een moeilijke situatie privé heeft effect op je functioneren. 

Van te voren had ik niet kunnen bedenken wat mij te verwachten stond, ik heb mij volledig opengesteld en heb er van genoten. Deze loopbaancoachingsreis en begeleiding heeft mij veel meer gebracht dan enkel loopbaanbegeleiding, ik ben ook als persoon gegroeid.

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, en soms de grip kwijt bent kwijtgeraakt. Je bent té gedisciplineerd en je gaat over je grenzen. Of je wilt een andere baan maar je durft geen switch te maken. Of je bent herstellend van een burn-out en je weet niet hoe je verder moet. Als leidinggevende sta je niet in je kracht, heb je een conflict op je werk en ben je toe aan nieuwe inzichten. Of je bent op zoek naar je eigen talenten en passie en wellicht een nieuwe baan.

Dan is het nu Tijd voor een zakelijke coaching reis!

Wij bieden je de oplossing. Doe mee aan een verrassende reis en training! Kies uit de 5 categorieën coaching reizen, op maat gemaakt voor jou. Door afstand te nemen van werk en privé creëer je ruimte om stil te staan bij jezelf en kom je in contact met je behoeftes. Tijdens de reis kom je in je kracht, krijg je focus, maak je bewuste keuzes en neem je afscheid van wat jou beperkt. 

Ik weet nu dat een grote organisatie of bedrijf niet goed bij mij past. Ik heb daarom besloten om voor mezelf te beginnen. Ik vind het fijn om te weten dat dit vanuit verschillende oogpunten ook bij mij blijkt te passen. Ik heb ook geleerd dat ik best krachtiger en overtuigender mag zijn.

Wie zijn o.a. onze Klanten?

         

Contact

Geïnteresseerd in een eerste persoonlijk gesprek met Zakelijke Coaching reizen?
Neem dan contact op met Diana Bergsma via:
0639804150 of 0575472403