Reizen voor Outplacement - Loopbaan - Leiderschap - Preventie

Welke reis kies jij?

Zoek jij naar een bijzondere persoonlijke leiderschap reis - ondernemers reis of loopbaan coaching - coaching traject?  Wij begeleiden mensen, teams en organisaties en wij bieden verschillende reizen op het gebied van zingeving, zelfontplooiing, leiderschap. Ervaren, denken, voelen en handelen is de aanpak van Zakelijke Coaching Reizen. Vanaf 2011 gaan 95% van onze reizen door!

Kernwaarden: Het DNA van Zakelijke coaching reizen bestaat uit 5 kernwaarden: Doelgericht, Authenticiteit, Vernieuwend, Ondernemend en Enthousiast. Ons vakmanschap is groot en heeft al 9 jaar impact en brengt veranderingen teweeg bij professionals. Alle coaches hebben meer dan 25 jaar ervaring en werken vanuit humor, plezier en deskundigheid.

Goed en gelukkig personeel resulteert in succes!

Als werknemers zich comfortabel en gewaardeerd voelen, zal dit naar de buitenwereld afstralen en succes genereren. Mensen willen zich gewaardeerd voelen, om wie ze zijn en wat ze doen. Zij willen werken op een plek waar ze kunnen bijdragen (purpose). En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden (pleasure). Dus bedenk dat een goede investering in je medewerker loont, want zij maken het verschil.

Plan je reis en wil je meer weten, neem dan contact op met Diana Bergsma: 06 398 04 150/ 0575472403

Geïnteresseerd in onze reizen?