← Team

Over Maneesha

Maneesha haar passie is natuur, lekker eten, dieren en verbinding met mensen. Door haar eigen ervaring en behoefte heeft ze een retreat centrum in Spanje geopend. Door een paar heftige gebeurtenissen (veel dood, ongeluk,  bijna-doodervaring en burn-out) in haar leven wilde ze een mooie plek openen voor anderen om te helen, tot inzicht te komen en weer terug in balans. Je bent welkom bij haar thuis waar jij je onmiddellijk thuis voelt. Het is een fijne plek met liefdevolle dieren om je heen, waar je in een warm bad terecht komt en even tot rust mag komen en verzorgt wordt.

In haar werk carrière is ze begonnen als dansdocente waar ze vervolgens dieper is gaan zoeken in de werking van het menselijke lichaam. Na een opleiding tot houding en bewegingstherapie Cesar en haptotherapie is ze al vroeg haar eigen onderneming begonnen en mensen gaan begeleiden in het preventief en curatief helpen met fysieke, emotionele, mentale en energetische problemen. Ze heeft een eigen therapeutische yoga centrum gerund in Utrecht en heeft zich verdiept met verschillende technieken om mee te werken.

Zij werkt o.a. met thema’s zoals: Persoonlijk Leiderschap en Burn- out en herstel reizen. De quote van Rumi is “ De wond is de plek waar het licht naar binnen komt” heeft ze zelf zo ervaren en is de slogan waarmee ze werkt. Verbind je met zachtheid en liefde en je trauma’s komen in een ander licht te staan. Ze gaat samen met jou op onderzoek naar je verlangens, talenten, drijfveren en eventuele blokkades. De focus ligt op de praktijksituatie waarbij ook aandacht is voor de dingen waar jij tegenaan loopt. De coaching is inzicht gevend als ook praktisch van aard en bevat een weloverwogen mix van diverse methodieken om het gewenste resultaat te behalen.