← Team

Over Diana Bergsma

Coachen, reizen en ondernemen zit in mijn bloed. Het is prachtig om mijn passie te leven en ik motiveer jou ook te gaan staan voor je talenten en passies. De individuele coaching reizen en de groepscoaching reizen geef ik vanuit Nederland vanaf 2011 met plezier en resultaat. Vele deelnemers zijn al mee geweest.

Ondernemer zijn geeft veel voldoening, het is een uitdaging om steeds opnieuw vorm te geven. Zowel aan mijn leven en aan mijn werk. En precies daar zit mijn kracht: vorm geven, invloed hebben op een zinvolle en duurzame manier van reizen en nieuwe ideeën durven uit te werken.

In samenwerking met het team verbinden wij het coachen met reizen, waardoor mensen nieuwe leerervaringen, diepgang, inzichten en bewustwording ervaren in samenhang met ontspanning, avontuur en nieuwe culturen. Dit fundament zorgt ervoor dat mensen kunnen groeien en ontwikkelen om een onvergetelijke ervaringen op te doen.

Mijn werk is veelzijdig:

  • als manager onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en management en coördineer alle reizen en inschrijvingen.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen, de individuele coaching trajecten en geef leiding aan het team en zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor innovatie.
  • ik heb contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.
  • als dynamisch coach geef ik met veel voldoening trainingen voor coaches en teamleiders

Mijn achtergrond is: 

HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). En ik ben dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor.
Ik heb vele trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, imaginatie, familie-werk opstellingen, drama, rollenspel en stemexpressie. Ik heb meer dan 25 jaar werkervaring.

We zien je graag, tot ziens,
Diana Bergsma
Directeur van zakelijke coaching reizen