← Team

Over Alina

Alina ging al jong op zoek naar geluk. Ze was onderzoekend en zocht antwoorden op haar vragen. Deze dynamiek voerde haar jarenlang langs de rode draad van verschillende therapeutische- en spirituele disciplines naar haar bestemming.

Zij is begonnen als psychosomatisch therapeut bij Gezondheidscentrum Kos in Amsterdam. Later werd dit aangevuld met lesgeven in regressie- en hypnotherapie en trainingen in persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal. Na de oudejaarsramp van 2000 in Volendam heeft Alina de 200 jongeren met brandwonden en psychische gevolgen begeleid binnen de school. In 2007 heeft zij haar eigen coaching- en meditatiecentrum opgericht in Hoorn. 

Alina werkt met verschillende thema's; persoonlijk leiderschap; talentontwikkeling; op weg naar meer geluk; stressregulatie en empowerment. Maar ook problematiek als traumaverwerking.

Eerst toelaten en dan loslaten, accepteren en dan veranderen, loslaten en dan sturen, is haar motto.
Alina stimuleert je het liefst om zelf te ontdekken welke vastgeroeste strategieën en gewoonten je belemmeren om tevreden en energiek te leven. Met liefde, helderheid en geduld werkt zij vanuit 30 jaar ervaring.